Heatspreader Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Πολύ πρωτότυπο! Αν και για να γίνει ακόμα ποιο ωραία θα ήταν καλύτερα να βγάζεις τα καλώδια για πληκτρολόγιο και mouse από κάποιο άλλο σημείο και να μην είναι μία τρύπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 δεν το εχω τελειωσει ακομα.θελω να βαλω κανα δυο πραγματακια ακομα και σκεφτομαι να παιξω λιγο και με την οθονη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sterizos Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Μερικες φωτο απο το pc Μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
v-tidus Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Απλα τουμπανο το pc σου φιλε, το ζηλευω, αν και ποτε δεν ημουν της υδροψυξης!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 τελειο φιλε μου!!!!να το χαιρεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 αμα εχεις φραγκα κανεις παπαδες... αμα δεν εχεις φραγκα ομως,αλλα εχεις μερακι παλι κανεις παπαδες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 αμα εχεις φραγκα κανεις παπαδες...αμα δεν εχεις φραγκα ομως,αλλα εχεις μερακι παλι κανεις παπαδες.. Το μεράκι έχει να κάνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sterizos Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 τελειο φιλε μου!!!!να το χαιρεσαι Thanks φιλε .Η φωτο ειναι παλια ,τωρα εχει 3 5870. ---------- Προσθήκη στις 23:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:54 ---------- Αρα εγω κανω 2 φορες παπαδες οπως τα λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 H τριτη 5870 πως σου χωρεσε ρε man; (δεν βρισκει στο τροφοδοτικο; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sterizos Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δες τη μητρικη εχω στην υπογραφη:-):-) Αναβαθμιζω το Pc μου συνεχως για αυτο μου μενουν ολο τα προηγουμενα.Απο rampage 2 Πηγα στην 3 Και μου εμεινε η 2 κ.ο.κ με αλλα κομματια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 To ξερω φιλε μου οτι υποστηριζει και triple crossfire, αλλο ρωτησα, πως σου χωρεσε η καρτα; Δεν εμποδιζε το τροφοδοτικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sterizos Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Aμα δεις την rampage III θα δεις οτι η πρωτη Pci ( πανω) ειναι πολυ πιο ψηλα απο αυτη της Rampage 2.Στην 4η θα χα προβλημα Δες photo http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/ASUS-Rampage-3-Extreme-s1366-DDR3-X58-90-MIBC10-G0EAY00Z.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Aaa sorry φιλε μου, δικο μου λαθος... Το αποτελεσμα πρεπει να ειναι εντυπωσιακο.. (εαν postαρες και καμια φωτο δεν θα λεγαμε και οχι) Να τις χαιρεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sterizos Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Θα ποσταρω καποια στιγμη οταν βρω χρονο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα