Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εε ενταξει δεν καιγομαι κιολας αλλα επειδη ειμαι και λιγο everything perfect freak μολις ειδα το 40 σκαλωσα. Υποψιν οτι θελω να τον παω στα 3,8

Και εγώ μαζί σου, αλλά οι θερμοκρασίες είναι πολύ καλές!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εε ενταξει δεν καιγομαι κιολας αλλα επειδη ειμαι και λιγο everything perfect freak μολις ειδα το 40 σκαλωσα. Υποψιν οτι θελω να τον παω στα 3,8

Και εγώ μαζί σου, αλλά οι θερμοκρασίες είναι πολύ καλές!

Το ξερω και δεν παραπονιεμαι αλλα στην πραγματικοτητα ολη την δουλεια την κανει το waterblock... Οι αλλοι με τα ετοιμα αφηνουν το μαμισιο.. εγω το ηξερα και το αλλαξα.Το συγκεκριμενο εχει παχος μολις 3mm (περιπου) απο την επιφανεια του cpu και τα φινακια μεσα εχουν την μικροτερη δυνατη 1mm.

clockαρέ το μία να δεις οτι δεν θα φτάνει ούτε το block που έβαλες

δεν είναι καλό να μην έχει πάχος γιατί δεν έχει buffer το block και την περισσότερη δουλειά την κάνει το ψυγείο και όχι το block...

με default τον 9450 έχεις νορμάλ temps φτάσε όμως 4-4.2 και το συζητάμε μετά.

clockαρέ το μία να δεις οτι δεν θα φτάνει ούτε το block που έβαλες

δεν είναι καλό να μην έχει πάχος γιατί δεν έχει buffer το block και την περισσότερη δουλειά την κάνει το ψυγείο και όχι το block...

με default τον 9450 έχεις νορμάλ temps φτάσε όμως 4-4.2 και το συζητάμε μετά.

Πρωτον γραφω οτι τον εχω ειδη clockaρει και τι temps ανεβαζει.. Δευτερον δεν διαφωνω οτι εχει τεραστια σημασια το ψυγειο και για αυτο γραφω πως θελω να παρω και δευτερο αλλα μην μου λες τωρα οτι δεν εχει το waterblock.. Το ιδιο ειναι τα εχεις το μαμισιο που ειναι ενα ξερο κομματι χαλκου χωρις τιποτα και το ιδιο το luna που ειναι αναμεσα στα καλυτερα στον κοσμο?? Επισης το ιδιο ειναι να κυκλοφορει το νερο 3mm πανω απο τον επεξεργαστη και το ιδιο στα 3 εκατοστα??? Μην τρελαθουμε..

Οχι απλα θελει να σ πει οτι μεγαλυτερη σημασια παιζει το ψυγειο απο το μπλοκ...

Το ποση θερμοτητα θα απαγει το μπλοκ ακομη και το καλυτερο στον κοσμο να εχεις θα σου ειναι αχρηστο με ενα ψυγειακι της πλακας..

Αλλωστε ο Βατος δεν ειναι και χθεσινος και ιδιαιτερα στα νερα ;)

Με τόσο λεπτό Block παίρνει το βάρος της ψύξης όλη το ψυγείο και δεν κρατάει θερμοκρασία πάνω του το block, επειδή είναι λεπτό. Αμέσως ότι θερμοκρασία πάρει από το CPU, την στέλνει στο ψυγείο.

Με πιο απλα λογια οπως πολυ σωστα ειπε το παιδι απο πανω...

Γινεται πιο σωστη απαγωγη της θερμοτητας ετσι το νερο αποκτα πιο γρηγορα τη θερμοκρασια της cpu και η υπαρξη ενος πολυ αποδοτικου ψυγειου κρινεται απολυτως απαραιτητη ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...