Heatspreader Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Εε ενταξει δεν καιγομαι κιολας αλλα επειδη ειμαι και λιγο everything perfect freak μολις ειδα το 40 σκαλωσα. Υποψιν οτι θελω να τον παω στα 3,8 Και εγώ μαζί σου, αλλά οι θερμοκρασίες είναι πολύ καλές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Εε ενταξει δεν καιγομαι κιολας αλλα επειδη ειμαι και λιγο everything perfect freak μολις ειδα το 40 σκαλωσα. Υποψιν οτι θελω να τον παω στα 3,8 Και εγώ μαζί σου, αλλά οι θερμοκρασίες είναι πολύ καλές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jasonakos Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Ορίστε και εμενα το pcάκι μου Thermaltake Armor New stickers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Να 'τον και ο Γιάσωνας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 @jasonakos Πάρα πολύ καλή δουλειά! Αυτό το κουτί είναι πάρα πολύ κακό για σωστό Cable Managment και δεν έχει και σωστούς χώρους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Ορίστε και εμενα το pcάκι μου Thermaltake Armor New stickers. Αυτο που γραφει overclock αυτοκολλητο ειναι και αν ναι που το βρηκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lkastritis Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Αυτο που γραφει overclock αυτοκολλητο ειναι και αν ναι που το βρηκες? λογικα photoshop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGNUSDeI Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Ορίστε και εμενα το pcάκι μου pcάκιιι...;; τι pcάκι ;;... σαν εταιρικό server είναι αυτό το πράγμα. ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jasonakos Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Τα γράμματα τα έχω γράψει στο photoshop και πήγα σε ένα μαγαζί και μου τα τύπωσε Σας ευχαριστώ παίδες για τα καλά σας λόγια ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Πράγματι πολύ όμορφο αποτέλεσμα - και με μη κοινότυπα χρώματα PS: μην κάνετε quote σεντόνια - θα μου χαλάσει η ροδέλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Το ξερω και δεν παραπονιεμαι αλλα στην πραγματικοτητα ολη την δουλεια την κανει το waterblock... Οι αλλοι με τα ετοιμα αφηνουν το μαμισιο.. εγω το ηξερα και το αλλαξα.Το συγκεκριμενο εχει παχος μολις 3mm (περιπου) απο την επιφανεια του cpu και τα φινακια μεσα εχουν την μικροτερη δυνατη 1mm. clockαρέ το μία να δεις οτι δεν θα φτάνει ούτε το block που έβαλες δεν είναι καλό να μην έχει πάχος γιατί δεν έχει buffer το block και την περισσότερη δουλειά την κάνει το ψυγείο και όχι το block... με default τον 9450 έχεις νορμάλ temps φτάσε όμως 4-4.2 και το συζητάμε μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 clockαρέ το μία να δεις οτι δεν θα φτάνει ούτε το block που έβαλεςδεν είναι καλό να μην έχει πάχος γιατί δεν έχει buffer το block και την περισσότερη δουλειά την κάνει το ψυγείο και όχι το block... με default τον 9450 έχεις νορμάλ temps φτάσε όμως 4-4.2 και το συζητάμε μετά. Πρωτον γραφω οτι τον εχω ειδη clockaρει και τι temps ανεβαζει.. Δευτερον δεν διαφωνω οτι εχει τεραστια σημασια το ψυγειο και για αυτο γραφω πως θελω να παρω και δευτερο αλλα μην μου λες τωρα οτι δεν εχει το waterblock.. Το ιδιο ειναι τα εχεις το μαμισιο που ειναι ενα ξερο κομματι χαλκου χωρις τιποτα και το ιδιο το luna που ειναι αναμεσα στα καλυτερα στον κοσμο?? Επισης το ιδιο ειναι να κυκλοφορει το νερο 3mm πανω απο τον επεξεργαστη και το ιδιο στα 3 εκατοστα??? Μην τρελαθουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Οχι απλα θελει να σ πει οτι μεγαλυτερη σημασια παιζει το ψυγειο απο το μπλοκ... Το ποση θερμοτητα θα απαγει το μπλοκ ακομη και το καλυτερο στον κοσμο να εχεις θα σου ειναι αχρηστο με ενα ψυγειακι της πλακας.. Αλλωστε ο Βατος δεν ειναι και χθεσινος και ιδιαιτερα στα νερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Με τόσο λεπτό Block παίρνει το βάρος της ψύξης όλη το ψυγείο και δεν κρατάει θερμοκρασία πάνω του το block, επειδή είναι λεπτό. Αμέσως ότι θερμοκρασία πάρει από το CPU, την στέλνει στο ψυγείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Με πιο απλα λογια οπως πολυ σωστα ειπε το παιδι απο πανω... Γινεται πιο σωστη απαγωγη της θερμοτητας ετσι το νερο αποκτα πιο γρηγορα τη θερμοκρασια της cpu και η υπαρξη ενος πολυ αποδοτικου ψυγειου κρινεται απολυτως απαραιτητη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα