d3m0n Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Το κουτάκι είναι τρέλα (όχι αυτό στην ντουλάπα ),πολύ καλή δουλειά,μπράβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 blaxos ΜΠΡΑΒΟ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 ...μερακλής ο blaxos! Thumbs up mate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patentapc Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Ο καθένας στην δουλεία του και ο Βλάχος στα τυριά του λένε αλλά ο Βλαχος τα ισοπέδωσε όλα!!!! Μπράβο τσάκαλε! Κάνε καμιά αίτηση στην thermaltake ή στην Siemens!!!! :-D:-D:-D Πολύ καλός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) καπου αν δεν κανω λαθος στο nzone.com εχει κατι φωτος απο κουτια ας το ανεβασει εκει να δουμε τι rate θα εχει...(κοιταζω για το link) -----------edit---------- τελικα δεν το βρηκα...... Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2009 από nick#18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blaxos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 @d3m0n@tmjuju @caution @patentapc @nick#18 ευχαριστω πολυ παιδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 @blaxos : απλά RESPECT man! ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blaxos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 πως σας φαινετε? μπορει να παρει μερος στο “ATHENS DIGITAL WEEK” σε περιπτωση που πραγματοποιηθει και φετος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 πως σας φαινετε?μπορει να παρει μερος στο “ATHENS DIGITAL WEEK” σε περιπτωση που πραγματοποιηθει και φετος? εννοείται πως μπορεί φίλε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blaxos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) τελικα παιδια δηλωσα συμετοχη στο διαγωνισμο και το κουτι μου βρισκεται στο digital athnes week oσοι πιστοι to poll.(περιοχη τεχνοπολης-γκαζι αιθουσα Δ10 κωστης παλαμας) εχει και event o/c αξιζει να ρθετε!!!! πληροφοριες στην υπογραφη μου!!! Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2009 από blaxos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 τελικα παιδια δηλωσα συμετοχη στο διαγωνισμο και το κουτι μου βρισκεται στο digital athnes weekoσοι πιστοι to poll.(περιοχη τεχνοπολης-γκαζι αιθουσα Δ10 κωστης παλαμας) εχει και event o/c αξιζει να ρθετε!!!! πληροφοριες στην υπογραφη μου!!! καμια σχεση το να το δεις απο κοντα ομως....πολυ καλο μπραβο! ρωτισα εκει ενα παιδι αν ειναι δικο του, μηπως εισουν εσυ να σε γνωρισω και απο κοντα αλλα δεεν... με ρωτισε τι θα του ελεγα αν ηταν δικο του και του λεω σα "βλακας" εγω ο,τι ειμαι ο nick#18 απο insomnia.gr και μετα απο αυτο ξεχασα να του πω και συγχαριτιρια...(λεμε αν ηταν αυτος) Ασχετο αλλα το computerακι πραξεων μπροστα απο κοντα φαινεται πολυ πιο μικρο απο τις pic... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blaxos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 καμια σχεση το να το δεις απο κοντα ομως....πολυ καλο μπραβο! ρωτισα εκει ενα παιδι αν ειναι δικο του, μηπως εισουν εσυ να σε γνωρισω και απο κοντα αλλα δεεν... με ρωτισε τι θα του ελεγα αν ηταν δικο του και του λεω σα "βλακας" εγω ο,τι ειμαι ο nick#18 απο insomnia.gr και μετα απο αυτο ξεχασα να του πω και συγχαριτιρια...(λεμε αν ηταν αυτος) Ασχετο αλλα το computerακι πραξεων μπροστα απο κοντα φαινεται πολυ πιο μικρο απο τις pic... οχι δεν ημουν εγω.. δεν πειραζει ομως για το nick name ΠΟυ του ειπες! χαρηκα πολυ που με τιμησες φιλε μου! πως σου φανηκαν οι συμμετοχες? τελικα πηρα την 5η θεση.. εδω τα αποτελεσματα και εδω τα επαθλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Συγχαρητήρια για τον διαγωνισμό μαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blaxos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Συγχαρητήρια για τον διαγωνισμό μαν. thanks.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 ...Good job buddy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα