nick#18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 χμμμμ....και κατω απο τον μπλε φωτισμο....μια χαρα εφε...ωραια θα το κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 χμμμμ....και κατω απο τον μπλε φωτισμο....μια χαρα εφε...ωραια θα το κανω αν προλαβεις να δεις βεβαια μπλε φωτισμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mvaggel Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μη ξεχάσεις να πατήσεις το Rec στην κάμερα!!! ΜΙΑ ευκαιρία ΜΟΝΟ θα έχεις να το αποθανατήσεις!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freestyoler93 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 καταλαβα.εγω κατεληξα στο HAF 932 για οικονομικους λογους(επειδη αλλαξα πολλα οσο αφορα το hardware και δεν με επαιρνε για ακριβοτερο κουτι)..απο αποψη ροης αερα εχω πολυ καλες εντυπωσεις(τουλαχιστον 8 βαθμοι κατω σε cpu και mb σε σχεση με το παλιο).το μονο που δεν μου αρεσει ειναι το πλαινο και σκεφτομαι να κοψω την παρακατω περιοχη και να βαλω plexiglass.πως το βλεπεις? βαλε ενα ανεμιστιρι εκει που ειναι τα ρινιρισματα και κλεισε τα φωτα..δες στο πατωμα τι θα γινει.. (εννοειται ανεμιστηρακι με leds) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 αν προλαβεις να δεις βεβαια μπλε φωτισμο... εκει θα κολησουμε? 2ο psu Μη ξεχάσεις να πατήσεις το Rec στην κάμερα!!! ΜΙΑ ευκαιρία ΜΟΝΟ θα έχεις να το αποθανατήσεις!!! θα βαλω καμια 10ρια καμερες να γραφουν...αποκλιετε να 3εχασω να το πατησω και στης 10... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peacer Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 του φίλου μου .έκανε ο ίδιος όλα τα μέρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 απίστευτο;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 χαλάει το image η οθόνη...τελείως όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Και ο ασύρματος από πίσω ΧD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 το ηχείο όμως; αν έχει συνδέσει εκεί το pc... μια χαρά! τα κουκλάκια με προβληματίζουν λίγο xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 τα κουκλάκια με προβληματίζουν λίγο xD Ειναι για βουντου βρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Χμμμμ, μου φαίνεται τρελή καγκουριά να πω την αμαρτία μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javaneze Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 του φίλου μου .έκανε ο ίδιος όλα τα μέρη Εντυπωσιακο! Τραβα και βαλε μας κι αλλες φωτο, κοντινοτερες στο tower και ρωτα τον τιποτα λεπτομεριες για τις μοντες .... Ρε μερακι που το εχουν μερικοι .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Ειναι για βουντου βρε χαχαχαχαχα! μόνο και μόνο για την προσπάθεια πιστεύω πως αξίζει ένα μπράβο! αν και προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 ωραιο...πολυ βιδα ομως ρε παιδι μου...πολυ βιδα...δεν λεω ωρεες ειναι μου αρεσουν θυμιζουν λιγο retro style αλλα ως ενα σειμιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα