_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Toυ σκύλου δεν του αρέσει μάλλον. Δυσαρεστημένος φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 δε φοβασε μη στο κατουρησει ο σκυλος;:p στα δικα μου τωρα...δειτε και πειτε καμια γνωμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 πεντακαθαρο μεσα το pc σου.. javaneze Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mvaggel Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 στα δικα μου τωρα...δειτε και πειτε καμια γνωμη Ρίξε μια ματιά εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Ρίξε μια ματιά εδώ ναι το εχω δει αυτο δε λεει κατι το ιδιαιτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Τα pin 4 και 6 θές.Είναι το ζευγάρι ακριβώς δίπλα απο τα κόκκινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Παίζει να βρίσκει ο ανεμιστήρας στο πρώτο module μνήμης.Για το power led θές ενα (+) και ένα (-) απο την μητρική σου.Σύνδεσε εκεί το βυσματάκι και αν δέν παίξει,γύρισέ το ανάποδα μήπως είναι λάθος η πολικότητα.To επιπλέον (+) δέν έχω ιδέα τι είναι.Αν δέν βγάλεις άκρη,πράξε ότι είπε ο ThReSh...RT(F)M...again αυτο ηταν μαλλον ειναι λαθος η πολικοτητα του κουτιου thx man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Καλησπέρα, είπα να ανεβάσω και εγώ καμια φωτογραφία, όχι τίποτα ιδιαίτερο βέβαια... είναι λίγο κουνημένες αλλα τι να κάνουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 στο cosmos s χωραει τριπλο ψυγειο πανω? γιατι θα το παρω την παρασκευη, απο χωρο πως τα παει? να και το τωρινο δικο μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 γύρνα τα φανάκια ανάποδα να τραβάνε από το ψυγείο, θα κερδίσεις κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 μα ο σκοπος δεν ειναι να το φυσανε να κρυωνει? στη TT tribe που ελυσα ετσι το ειχε, να φυσανε το ψυγειο,γιατι απο κατω βγαινει ζεστος αερας τωρα.. ετσι κι αλλιως θα το βαλω στην οροφη του cosmos και μαλλον με push and pull 3 πανω 3 κατω και πιθανοτατα και ενα δευτερο ψυγειο αναλογα τον χωρο.. η αντλια ειναι 750ρα λες να τα παιξει? το κακο ειναι οτι -αραγε ποιανου ιδεα ηταν- η 295 βγαζει ολο τον ζεστο αερα μεσα στο κουτι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giogio Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 οριστε και μια δικια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 μα ο σκοπος δεν ειναι να το φυσανε να κρυωνει? στη TT tribe που ελυσα ετσι το ειχε, να φυσανε το ψυγειο,γιατι απο κατω βγαινει ζεστος αερας τωρα..ετσι κι αλλιως θα το βαλω στην οροφη του cosmos και μαλλον με push and pull 3 πανω 3 κατω και πιθανοτατα και ενα δευτερο ψυγειο αναλογα τον χωρο.. η αντλια ειναι 750ρα λες να τα παιξει? το κακο ειναι οτι -αραγε ποιανου ιδεα ηταν- η 295 βγαζει ολο τον ζεστο αερα μεσα στο κουτι.. δημιουργείς μια κενή τρύπα ανάμεσα στην κάρτα και στο ψυγείο έτσι... στο κάτω ψυγείο οι ανεμιστήρες πρέπει να τραβάνε αέρα από έξω και να τον βάζουν μέσα στο κουτί για την αντλία σου δεν έχω ιδέα λογικά αν είσαι με ένα block μόνο θα την παλέψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 ε δε χανει τπτ να δοκιμασει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 στο cosmos-s απο οτι εχω δει και στο μανουαλ του μπαινει τριπλο στην οροφη οποτε θα το βγαζει εξω πιο καλα απο οτι τωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα