p_under Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Tο σχεδιο ηταν να μπουν δυο 14 κατω να βαζουνκαι να βγαζει ενα 8αρι πανω και 2 8αρια πισω δεν ακουγεται ασχημο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 γεια σας και απο μενα...επεσε στα χερια μου ενα κουτι απο compaq με ημερομηνια κατασκευης 1997.γραφει πανω compaq deskpro.ειφη ξεκινησα τισ μετατροπες...ενα φαν τεραστιο στο πανω πανελ του κουτιου και σειρα εχει το κοψε ραψε για να χωρεσει το τροφοδοτικο....σκεφτομαι να το κανω htpc και λογικα θα χρειαστει καιρο για να τελειωσει(μπαμπας γαρ).μολις προχωρησω αρκετα θα ανεβασω φωτογραφιες και worklog....αντε να δω τι θα βγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 γεια σας και απο μενα...επεσε στα χερια μου ενα κουτι απο compaq με ημερομηνια κατασκευης 1997.γραφει πανω compaq deskpro.ειφη ξεκινησα τισ μετατροπες...ενα φαν τεραστιο στο πανω πανελ του κουτιου και σειρα εχει το κοψε ραψε για να χωρεσει το τροφοδοτικο....σκεφτομαι να το κανω htpc και λογικα θα χρειαστει καιρο για να τελειωσει(μπαμπας γαρ).μολις προχωρησω αρκετα θα ανεβασω φωτογραφιες και worklog....αντε να δω τι θα βγει αντε κανε τιποτα τρελο να μας αρεσει . μου αρεσει που μας προετοιμαζεις κιολας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Αυτά τα κουτιά ήταν από ατσάλι (:Ρ), θεόβαρα... πώς θα κόψεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 εκοψα ειδη...χεχεχε!!!πηρα τρυπανι,τροχο,λαμαρινοψαλιδα και κοπιδι και σφυρι....κ εκοψα...σημερα ξεξινησα και το εσωτερικο του κουτιου.αλλαξα θεση στο psu (βεβεα τριπισα εναν πυκνωτη με βιδα αλλα τεσπα) εβαλα μαδερ επανω και σιντι ρομ για να δω πως καθονται....μια χαρααααααααααααα...αυριο θα στειλω τις πρωτες φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grabi Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Φτιάχνω και εγώ το case μου και σε λίγο καιρό θα σας το εμφανίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blaxos Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Φτιάχνω και εγώ το case μου και σε λίγο καιρό θα σας το εμφανίσω εγω εχω κουραστει απο το δικο μου παντος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 εγω εχω κουραστει απο το δικο μου παντος.. το κομπιουτερακι τι το εβαλες ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Guru3d - Rig of the month April 2009 [CM Stacker 830] Guru3d - Rig of the month March 2009 [silverstone TJ07] Τίποτα extreme, αλλά πολύ μαζεμένα συστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 εφαγα πακετο με το drive.δεν χωρανε μαζι με τον φαν μεσα στο κουτι...παλι ραβε ξηλωνε..μαμω την τρελα μου.ηθελα να πειραματιστω με κουτι του 1997...τεσπα.τωρα που το ξεκινησα πρεπει να το τελειωσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Guru3d - Rig of the month April 2009 [CM Stacker 830] Guru3d - Rig of the month March 2009 [silverstone TJ07] Τίποτα extreme, αλλά πολύ μαζεμένα συστήματα. πολυ ωραιο το 2ο κ καλο κουτι το πρωτο . μου αρεσε η θεση του τροφοδοτικου στο 1ο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 να και οι πρωτες φωτο.ακουω συμβουλες παιδες...sos με drive.βρισκει στον φαν...γκρρρρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 εφαγα πακετο με το drive.δεν χωρανε μαζι με τον φαν μεσα στο κουτι...παλι ραβε ξηλωνε..μαμω την τρελα μου.ηθελα να πειραματιστω με κουτι του 1997...τεσπα.τωρα που το ξεκινησα πρεπει να το τελειωσω χεχ την εχω παθει και εγω ετσι παλιοτερα.... κοιτα τι εκανα ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 sos!!!αυτο στην φωτο εσπασε..απο μονο του ως συνηθως..τα φτιαχνανε ψευτικα.οποτε παμε για καλουπωμα φροντ πανελ...πως???λεω για φυλλο αλουμινιου και να το κανω ολο διατρητο...ετσι για το κοζι.μια θηκη για ντιβιντι και κουμπι on-off το οποιο σκεφτομαι να δοκιμασω απο μιζα αυτοκινητου.λετε να δουλεψει???help Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits_g13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Η μοντα πετυχε :-D:-D Αφαιρεση του πλαινου πανελ και αντικατασταση με διατρητη λαμαρινα... Τοποθετηση πανω στη λαμαρινα 2 14ριων ανεμηστηρων Το αποτελεσμα απο αποψης ψηξης ειναι μετριο... Ο ηχος βελτιωθηκε κατα πολυ.. αλλα απο ομορφια σκιζει (με το δικο μου γουστο) να και μια πως ηταν πριν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα