eSATA Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 τεχνικος Η/Υ ειμαι..στο καταστημα του αδερφου μου το ετοιμαζω που ειναι υδραυλικος και κατεχω και εγω μερικες γνωσεις απο υδραυλικα! ε λεω και εγω....
grhgorhs1976 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Τρελλη moda για τρελλες θερμοκρασιες τους ζεστους μηνες που ερχονται:-D:-D:-D:-D
geobot24 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Φοβερος!!! Στις ποσες στροφες τρεχει ο ανεμηστηρας???
grhgorhs1976 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δεν το ξερω αυτο,αλλα αν δεν ηταν το γραφει απ`την μια και η ντουλαπα απ`την αλλη παιζει να γυρναγε τουμπα παντως:-D
Street-Fighter Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Τρελλη moda για τρελλες θερμοκρασιες τους ζεστους μηνες που ερχονται:-D:-D:-D:-D Του εχεις κανει o/c ¿¿¿ Αν και αποτελεσματικό δεν νομίζω να σου χρειάζεται αν δεν του εχεις κάνει o/c και το εχεις καπου σωστά και οχι κάτω απο το γραφείο
grhgorhs1976 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ναι σε ολα εχω κανει αν και λιγο οπως βλεπεις και στην υπογραφη,και εχεις δικιο οταν τον εχω στην θεση που εχει το γραφειο για H/Y ειναι 3-4 βαθμους πιο πανω,η "MODA" αυτη ειναι για xtreme καταστασεις Παντως για την ιστορια ολο το συστημα ειχε πεσει 15 βαθμους κατω
nick#18 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Τρελλη moda για τρελλες θερμοκρασιες τους ζεστους μηνες που ερχονται:-D:-D:-D:-D heeeeey.....αυτο το χω κανει και εγω πριν 2-3 χρονακια...
mits_g13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μαγκες μια ερωτησουλα Σκοπευω να κάνω μια μοντα στο κουτι μου.. 2 τρυπες στον πατο για 14αρια ανεμηστηρια στο πλατος και στο μηκος χωρανε ισα ισα ( τα εβαλα πριν κανω τρυπες) Το μονο που με φοβιζει ειναι μηπως χασει το κουτι τις αντοχες του... επειδη οι τρυπες θα ειναι λιγο μεγαλες εχει κανει κανεις αναλογη μοντα???
p_under Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 ναι δεν ειναι τιποτα ιδιετερο . ανεμηστηρακια να βαζουν θα εχεις αλλα να βγαζουν ?τι γινεται με αυτα?γιατι αν εχεις πχ 4 να βαζουν κ ενα μικρο να βγαζει παλι δεν θα εχεις το καλυτερο δυνατο.
Alexisssss Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Kαλυτερα να κανεις τις δυο αυτες τρυπες στην πανω μερια του κουτιου(να βγαζουν δλδ αερα απο το κουτι)εκτος αν εχεις...
mvaggel Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Αν μπορει ας κανει δυο πανω και δυο κατω Και δε κανει καλύτερα διάφορες τρύπες γύρω γύρω και να βιδώνει τα fan κατά βούληση...
mits_g13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Tο σχεδιο ηταν να μπουν δυο 14 κατω να βαζουν και να βγαζει ενα 8αρι πανω και 2 8αρια πισω
caution Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 ...σπρέι αν μπορείς montana cans και βάψτες όπως... ...ή Belton Molotow
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα