NOPSTRIM Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 μπα τίποτα... το καλώδιο που φεύγει από το μπουτόν και πάει στην μητρική δεν έχει κάποια ονομασία; δεν πουλιέται πουθενά; επίσης μπουτόν touch όπως αυτό του cosmos παίζει πουθενά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 βασικα εψαξες e-bay μηπως βρεις και το ιδιο του cosmos:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 στείλε mail στην Coolermaster να σου στείλουν όλο το πάνελ του Cosmos S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 αν δε βρεις ακρη τελικα με το κουμπι πες μου να σου στειλω εγω ενα εχω καμποσα ..βεβαια θες 2 ... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:51 ---------- υπαρχει και αυτη η λυση---> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804434 ωραιο δε θα ηταν να μονταρες ενα τετοιο πανω;:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δεν ξέρω αν βολεύει κάτι τέτοιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δεν ξέρω αν βολεύει κάτι τέτοιο.. πολύ καλό...κάτι μου θυμίζει, που το πήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Από τη Velleman στο Χαλάνδρι 7.5€. Είναι switch βέβαια,αλλά υπάρχει και σε button. Έχει <<πραγματικό>> μπλε χρώμα,αλλά δεν φαίνεται καλά στην φωτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Ωραίο, ωραίο! αν και η ιδέα του Vatos μου άρεσε πολύ! βέβαια με πια δικαιολογία θα τους ζητήσω το panel; χάλασε και θέλω αντικατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ναι αν στείλεις mail και πεις οτι πήρες ένα και έχει πρόβλημα το πανελ θα σου στείλουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ομως δεν υπαρχει περιπτοση να του πουν "Στειλε μας πισω το παλιο" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 για ποιο λογο; δε ζητας αντικατασταση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Ok θα το δοκιμάσω και θα σας πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkfighter Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 ναι και το δικό μου cm 690 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Τι έγινε μαν, πήραμε σβάρνα τα fora και ανεβάζουμε pics ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkfighter Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 όχι ακριβώς, αλλά θυμήθηκα πως εδώ είχε ένα θέμα για modαρισμένα και είπα να το ποστάρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα