Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 black light και τέλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Θα το βλέπει γκρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 black light και τέλος... που μπορουμε να βρουμε black lights ρε thresh? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 σε καταστήματα με ηλεκτρολογικά/ηλεκτρονικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geobot24 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Οι black light απο τις uv σαν αυτες τι διαφορα εχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 σε καταστήματα με ηλεκτρολογικά/ηλεκτρονικά? πως τις δινεις ρευμα ομως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 λεπτομέρειες πάντως λογικά θα βγαίνουν έτοιμες και για pc like...time for google... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 ναι μην μαλωνεις θα googlαρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Θα το βλέπει γκρι... Ρε μεγάλε...Γιατί με δουλεύεις; Πραγματικά είναι ροζ...Δεν έχει π.χ. καμία σχέση με τα leds του μπροστινού ανεμιστήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Πραγματικά είναι ροζ...Δεν έχει π.χ. καμία σχέση με τα leds του μπροστινού ανεμιστήρα. φιλε μπορει να υπαρχει καποια διαφορα στα led και στα cathode εγω εχω led και cathode και εχουν μια μικρη διαφορα .... τα cathode ειναι πιο ανοιχτα στο χρωμα αλλα δεν με χαλαει..... Καταρχάς τρίβεις το κουτί με γιαλόχαρτο(ξηρό ή υγρό)αναλόγος τι σε βολεύει.(όχι πιο χοντρό από 180,γιατί αφήνει "χαρακιές",εγώ προτείνω ξηρό 240/320)Μετά ασταρώνεις(1-2 χέρια)και ξανα τρίβεις με 400 ή 800 γυαλόχαρτο(στο 800 θα χρειαστείς νερό) Μετά βάφεις 1-2 χέρια με χρώμα τις επιλογής σου(σπρευ για μετταλικές επιφάνιες όμως) και τέλος αν θες περνάς και 1-2 χέρια βερνήκι για παραπάνω γυαλάδα και προστασία. παιδια εχω τις εξεις αποριες.... οταν το κουτι ειναι ηδη βαμενο θα πρεπει να βγαλεις το παλιο χρωμα με γιαλοχαρτο? ή θα ριξω απο πανω το ασταρι? και κατι αλλο καλυτερα ειναι να βαλω το χρωμα και μετα το βερνικι ή να παρω χρωμα με βερνικι μεσα? (για glosy λεω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Ερώτηση: αν φτιάξω καινούργιο case από την αρχή... τα κουμπιά (power, restart κτλ κτλ) που θα τα βρω; Δεν έχω άλλο για να τα πάρω από εκεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 με κουμπιά ίσως ;.... μπουτόν λέγονται και τα πουλάνε παντού σε διάφορα σχέδια χρώματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 παιδια εχω τις εξεις αποριες.... οταν το κουτι ειναι ηδη βαμενο θα πρεπει να βγαλεις το παλιο χρωμα με γιαλοχαρτο? ή θα ριξω απο πανω το ασταρι? και κατι αλλο καλυτερα ειναι να βαλω το χρωμα και μετα το βερνικι ή να παρω χρωμα με βερνικι μεσα? (για glosy λεω) Απλά το τρίβεις και μετά ασταρώνεις για να μην διμιουργήσει σκιά στο καινούργιο χρώμα. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να βάψω με σπρευ που έχει έτοιμο μείγμα μαζί με το βερνήκι οπότε δεν μπόρω να σου πω με σιγουριά... nopstrim υπάρχουν τέτοιοι διακόπτες στο εμπόριο και μπορείς να βρεις και με μεγάλη ποικιλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ παιδιά! παίζει κανά site να checkάρω τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 εδω σου βρηκα κατι http://www.alifragis.com.gr/view_cat.php?cat_id=452&page=1 ειναι κοντα στο σπιτι μου για αυτο το ξερω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα