phovos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 gregdais m8 δεν εχω κατι πολυ καλό υπ οψην μου...Το tsunami δεν μου αρεσε ιδιαιτερα "Εσωτερικα" ισως το Shark ειναι μια καλή επιλογή σ'αυτα τα χρήματα[115ευρω] αλλα ειναι λίγο μεγαλύτερο απο midi. Και κατι heic ειναι αρκετα καλα[~80euro] αλλα δεν θυμαμαι τον κωδικό τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Μπορει να μου εχει κοστισει κοντα οσο μια 7800GT μαζι με PSU και Mods αλλα αξιζει τα λεφτα του για κουτακι. Ελπιζω να σας αρεσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phovos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Ειμαι κι εγω ακαταστατος αλλα εισαι κι εσυ.... Μακαροναδα τα καλωδια!!!Σε παω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sanctu82 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Mpravo paides poli oraies douleies oloi sas! phovos tromero! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
docsock Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 otan o ftoxos foithths anabathmizei... athlon 64 3000 1024 dual ram 120+60 gb hd 9800pro agp+ artic cooling 2 x 12 fun cpu cooler aero 7 coolermaster trofodotiko xx 14cm fun swing thermaltake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 otan o ftoxos foithths anabathmizei... athlon 64 3000 1024 dual ram 120+60 gb hd 9800pro agp+ artic cooling 2 x 12 fun cpu cooler aero 7 coolermaster trofodotiko xx 14cm fun swing thermaltake Εδώ δείχνουμε φωτογραφίες του "moddαρισμένου" case μας, δεν λέμε τι pc πήραμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Thx bill... Παραθέτω μια photo απο ένα mod που είδα στο δίκτυο και με εντυπωσιασε. Έχω βάλει σκοπό να επιχειρήσω κάτι παρόμοιο. Παραθέτω λοιπόν την photo για το τί εστί case modification! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdais Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Thx bill...Παραθέτω μια photo απο ένα mod που είδα στο δίκτυο και με εντυπωσιασε. Έχω βάλει σκοπό να επιχειρήσω κάτι παρόμοιο. Παραθέτω λοιπόν την photo για το τί εστί case modification! nikoskon file mou erxetai ekpliksoula No2!!! ta xeria mou gmt exoun lerwthei arketa pantws!egw to ekana me xrwamata greek army omws aa! omws me poli aplo hardware!! mporei kai p3 @667! alla simasia pio poli exei to mod oxi oi epidoseis!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdais Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 re paidia pira to thermaltake soprano telika kai einai korifi to koutaki alla mou tin espase tromera to moufa plastiko portaki tou. genika den exw sinithisei na anoigw portes gia na anapsw to pc mou kai na vazw cd/dvd. tha tin vgalw tin porta giati einai spastiki kai oute kan einai omorfi...! kata t'alla to kouti fisaei!! tou evala kai heroichi windmill psu kai eimai polu komple. idle thermokrasies ~25 kai full ~35 (cpu cooler:gigabyte rocket3d sta pio arga rpm, 2x12cm tt,1 x9cm tt,vga cooler:pov gf6600gt agp mama cooler,psu cooler:heroich 1x12cm. sintoma fwtos me diafora mods pou mallon tha ipostei (pantws na to peiraksw den prokeitai... oxi akomi..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkoutsias Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Thx bill...Παραθέτω μια photo απο ένα mod που είδα στο δίκτυο και με εντυπωσιασε. Έχω βάλει σκοπό να επιχειρήσω κάτι παρόμοιο. Παραθέτω λοιπόν την photo για το τί εστί case modification! Αν πάτε στο Mall, στο σταθμό της Νερατζιώτισας, και πάτε Multirama στον 2ο όροφο θα δείτε ένα παρόμοιο κουτάκι που φυσάει!!! Είναι τρομερό! Να φανταστείτε ότι έχουν σκεφτεί ακόμη να είναι σπασμένο το τζάμι με σφαίρα, μερικοί ανεμιστήρες να μην δουλεύουν και τα πορτάκια να μην κλείνουν, να είναι σαν σπασμένα! Τρέξτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Γιατι πηρες πλαστικο ? Δεν σαρεσε το αλουμινιο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdais Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Γιατι πηρες πλαστικο ? Δεν σαρεσε το αλουμινιο ? an rwtas emena file mou, den nomizw na iparxei soprano me aluminium prosopsi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Μπορουσες να παρεις καποιο αλλο που ισως να σου αρεσε λιγοτερο αλλα να ειχε καλυτερη ποιοτητα. Βεβαια γουστα ειναι αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdais Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 To sopranaki einai mia xaroula!!! einai to midi pou xriazomoun! kala re paidia pws eksigitai i aristi roi aera se afto to koutaki?? poli cool case!! fwtos apo to new case mou: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdais Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 kai to xccube mou den exei tpt akomi (den prolavainw giati einai katevastiri) alla molis vrw xrono tha to peripiithw sto modding Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα