lionheart75 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 ναι και έμενα για xbox μου φάνηκε και όπως λες και εσύ Δεν είναι κακή ιδέα((και εγώ συμπληρώνω)) να κάνουμε και το xbox έτσι :lol: Γιατί όχι και το PS3... Στο xbox360 πάντως που παρατηρώ φαίνεται πως δεν θα είναι πολύ εύκολο εξαιτίας των καμπυλών που έχει και του σημείου που είναι το drive του. Θα θέλει αρκετό κόψε-ράψε... Ενώ στο ps3... που παρατηρώ φαίνεται να είναι πιο εύκολη η τοποθέτηση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 ναι και έμενα για xbox μου φάνηκε και όπως λες και εσύ Δεν είναι κακή ιδέα((και εγώ συμπληρώνω)) να κάνουμε και το xbox έτσι :lol: Γιατί όχι και το PS3... Στο xbox360 πάντως που παρατηρώ φαίνεται πως δεν θα είναι πολύ εύκολο εξαιτίας των καμπυλών που έχει και του σημείου που είναι το drive του. Θα θέλει αρκετό κόψε-ράψε... Ενώ στο ps3... που παρατηρώ φαίνεται να είναι πιο εύκολη η τοποθέτηση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 εντάξει όποιος έχει μεράκι μπορεί να το κάνει και στο xbox και στο PS3 και ……. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 εντάξει όποιος έχει μεράκι μπορεί να το κάνει και στο xbox και στο PS3 και ……. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 το θεμα ειναι οτι με μια γρηγορη ματια...δεν εχω ιδεα και απο ebay... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 το θεμα ειναι οτι με μια γρηγορη ματια...δεν εχω ιδεα και απο ebay... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toni50 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 το συγκεκριμενο λετε να ειναι κατωτερης ποιοτητας απο αυτο που ειχε στα παραπανω ποστ ή το ιδιο? http://www.mnpctech.com/CarbonFiber.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toni50 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 το συγκεκριμενο λετε να ειναι κατωτερης ποιοτητας απο αυτο που ειχε στα παραπανω ποστ ή το ιδιο? http://www.mnpctech.com/CarbonFiber.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 πλακιτσα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 παίζει να υπάρχει και 10 χρόνια αυτή η photo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Είχα να την δω από το 2007 πάντως Καλό είναι να τα θυμόμαστε πότε πότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 και η πλακίτσα καλη ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα, ορίστε και απο μένα μετά απο αρκετή δουλειά μέσα στο καλοκαίρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ καλο.Απο θορυβο πως τα παει με τοσους ανεμιστηρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κοπρίτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Παρα πολυ ομορφο φιλε μου. ευγε! Ειμαι σιγουρος οτι οι φωτο μαλλον το αδικουν καθως το πορτοκαλι φαινεται ελαφρως κροκι αλλα υποθετω οτι στην πραγματικοτητα θα ειναι πιθανοτατα πιο εντονο... Και μ'αρεσει που εχεις ταιριαξει και ολα τα fans κτλ. Καμια πιο κοντινη φωτο απο τη μοντα στο κομματι της οροφης δεν εχεις? δυο λευκες cold cathodes,ενα σετακι πορτοκαλι sleeved καλωδια και ενα απλο μεγαλο πλαινο παραθυρο θα του ταιριαζαν γαντι τωρα που το ξαναβλεπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα