smo_gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Πως μπορώ να εισάγω μέσα στο "materials library" του AutoCad νέα υλικά? Δοκίμασα με το "find file" μέσα στο "new material" και άνοιξα ένα υλικό (σε μορφή jpg) και αφού το έφτιαξα όπως ήθελα προσπάθησα να το σώσω μέσα στο "materials library" χώρις αποτέλεσμα όμως. Όποιος μπορεί να λύσει το πρόβλημα μου...thanx!
Gantalf_4 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 mallon prepei na peraseis ta materials se arxeio poy blepei to autocad. sinithos ena copy-paste apo to jpg kai meta na ta peraseis se material.
smo_gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Σε μορφή εικόνας εισάγει το νέο υλικό που βάζω και το βλέπω κανονικά στο rendering...απλά δεν μπορώ να το αποθηκεύσω μαζι με τα άλλα materials του AutoCad..έτσι ώστε να το έχω έτοιμο για όλα τα drawings.Μην το φορτώνω κάθε φορά! Και βασικά όταν κάνω "save as" μέσα στο "materials library" αυτό που φτιάχνω μου βγάζει να το σώσω σε αρχείο *.mli. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος σε αυτό που μου λες ή δεν το ξέρεις ακριβώς?
smo_gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Κάποιος που να ξέρει αυτό που ρωτάω υπάρχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.