Nikb Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Μπορώ να σβήσω ένα PM πρίν αυτό να παραληφθεί? αν δω π.χ. ότι ρώτησα μια μλκια που αν είχα διαβάσει καλύτερα θα την είχα δει και δεν θέλω να ενοχλήσω έναν Mod με την μλκια μου, γίνεται?
morpheous Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 nomizw nai...apla to svineis apo ta ekserxomena
paschalia Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Oxi . αυτο μπορουσες να το κανεις στο php ,αλλα οχι στα vbulletin . To oti το σβηνεις απο τα εξερχομενα δεν σημαινει οτι ο παραληπτης δεν το διαβαζει ,απλα σβηνεται απο το δικο σου γραμματοκιβωτιο
Nikb Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Ok το έσβησα Thanks morpheous Αν δεν μας απαντήσει τώρα και ο Mod θα είμαστε σίγουροι. Το εξερχόμενα δεν σημαίνει δηλαδή απεσταλμένα? Είναι αυτά που θα φύγουν? Αν ναι τότε γιατί έχει και τα παλιά? Sorry που επιμένω αλλά μου έκανε εντύπωση... EDIT: Kάτι μου λέει ότι η paschalia έχει δίκιο...
Japan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Nomizo pos afto isxye sto palio forum opou eixe eiserxomena / apestalmena / ekserxomena. Sta ekserxomena itan ta pms pou eixes steilei alla den ta eixe dei akomi o paraliptis. Vevaia den eimai sigouri pos akomi kai an ta esvines apo kei o allos den tha to lamvane... Chryssa
dim_b Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Στο phpbb ίσχυε αυτό. Μπορούσες να το σβήσεις από τα εξερχόμενα πριν το διαβάσει ο παραλήπτης (ο οποίος θα είχε λάβει ειδοποίηση γιά νέο pm, αλλά pm δεν θα έβλεπε ). Δυστυχώς στο vBulletin δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, οπότε προσοχή όταν στέλνετε pm γιατί αν το μετανοιώσετε θα είναι αργά
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Στο phpbb ίσχυε αυτό. Μπορούσες να το σβήσεις από τα εξερχόμενα πριν το διαβάσει ο παραλήπτης (ο οποίος θα είχε λάβει ειδοποίηση γιά νέο pm' date=' αλλά pm δεν θα έβλεπε ).Δυστυχώς στο vBulletin δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, οπότε προσοχή όταν στέλνετε pm γιατί αν το μετανοιώσετε θα είναι αργά [/quote'] Όπως πολύ σωστά λέει ο dim_b και η paschalia, στο vBullentin δεν υπάρχει η δυνατότητα που υπήρχε στο phpBB. Οπότε αν φύγει ένα pm από εσάς, θα φτάσει οπωσδήποτε στον παραλήπτη του (εξαιρουμένης απεργίας ΕΛΤΑ, κρασαρίσματος server κλπ). ΥΓ: Οπότε Nikb, τα έλαβα και τα δύο σου pm...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.