Προς το περιεχόμενο

Ανεξηγητο Προβλημα! Kαθε ΒΟΗΘΕΙΑ δεκτη!

mitsos_82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον...Εχω ενα συστημα με τα εξης:

Intel Prescot 3.0

1gb RAM

Motherboard Intel ECS 848 P-A

Ati Radeon 9600Xt 128mb

Windows XP Pro SP2

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω ειναι οτι οταν παω να παιξω video(Xvid/Divx/DVD/VCD) απο το σκληρο ι το DVD με power dvd/windows media player το συστημα κολλαει και το μονο που μπορω να κανω ειναι να πατησω το κουμπι να κανει reset.

Eχω δοκιμασει format/codecs/ASPI drivers/update windows/latest vga drivers etc...

Τσεκαρα cpu/vga coolers ολα οκ.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?

Δημοσ.

Είχα παρόμοιο πρόβλημα και έφταιγε το ActiveDisk της Iomega.

Αν έχεις και εσύ τετοιες συσκευές μάλλον αυτό θα φταίει

Απο την εταιρεία διατίθεται ένα patch που διορθώνει το πρόβλημα.

Αν δεν μπορείς να το βρεις πρέπει να το έχω στο σκληρό μου δίσκο στο σπίτι.

Φιλικά

Δημοσ.

Αν έχεις 2 x 512 βγάλε τη μία μνήμη δοκίμασε και αν κανει το ίδιο βγάλε και αυτη και βάλε την άλλη και ξαναδοκίμασε.

Δημοσ.

katarxas den kserw pws se koroidepsane kai pires Motherboard Intel ECS 848 P-A apo ti stigmi poy i intel eixe anakoinwsei xiliades provlimata?paroysiazei provlima stin antostasi konta stin pigi kai theleui mia piezontiostasi tis oikogeneis tomson gia na pernaei parapanw reyma!

Δημοσ.

Αυτα τα κολληματα τα παθαινεις μονο οταν πας να τρεξεις βιντεο η και οταν πας να κανει κατι αλλο,πχ παιχνιδι,εγκατασταση προγραμματος,κλπ?

Δημοσ.

Υπαρχει μια περιπτωση να φταιει και το Sp2...ενος γνωστος μου παθαινει κατι κολληματα απο αυτο,αλλα στο λεω με επιφυλαξη...Κατι αλλο:οταν πας να τρεξεις παιχνιδι που εχει μεσα βιντεο(οπως πχ η εισαγωγη η οι τιτλοι των εταιριων στην αρχη) εχεις προβλημα την στιγμη του βιντεο?

Δημοσ.

giati den ksana-installareis tous codects?

To provlhma toexeis me ola ta formats aneksairetws?

Exeis tous teleutaious drivers gia gfx, mobo(chipset/bios)?

Symvainei me ka8e media player? (dokimase to wmplayer2, spania keasharei)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...