Προς το περιεχόμενο

i telas einai moufa???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

loipon piga mesw twn link pou paratithentai sto parapanw pined topic sxetika me tis dsl sindeseis kai vrika pws i telas den sou xrewnei ta 200E pou sou xrewnoun olws oi alles etairies stin arxi gia na sindetheis kai to pagio tis einai sinolika 51,8E to mina! teleia lew vazw dsl! to lew se ena filo mou kai aytos mou leei makria apo telas einai moufoetairia exei leei 500 krifa pagia!!! vale forthnet pou exw kai egw.......... alithevei???? giati an alithevei antio dsl!!!!......... den exw 200E na dwsw mprosta pou theloun oles oi alles etairies...................

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η Tellas ειναι αξιοπιστη και για ενα νεο χρηστη το πακετο izi ειναι πολυ καλο.Δεν πληρωνεις ενεργοποιηση γραμμης , δεν πληρωνεις modem (στο δινει δωρεαν).Αρα γλυτωνεις καπου στα 100 ευρω τουλαχιστον.Με την συμπληρωση ενος χρονου σου αναβαθμιζει την ταχυτητα χωρις να πληρωσεις παραπανω. :) :)

Δημοσ.

Επίσης η Tellas έχει τα καλύτερα ping. [ ιδιαίτερα με την μαμά Ιταλία , θα πάθεις πλάκα ] { αρκεί να μην έχεις 100ms με το DSLAM σου :D } { α ρε πΟΤΕ με τα DSLAMίδια σου :D }

Αν ασχολείσαι και με τα online games θα πορωθείς.

Σε ελληνικούς servers [ NTUA , Gnet , BnB ] έχω από 15-35ms...

Δημοσ.

Κι εγω 58? το διμηνο μονο για Tellas πληρωνω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και απο ταχυτητα και απ ολα! Οσο για τα κρυφα παγια, αυτα ειναι φημες και διαδοσεις!!!

Δημοσ.

κρυφα παγια (αν καπου το διαβασες) μαλλον εννοουν για την σταθερη τηλεφωνια της ΤΕΛΛΑΣ .Αλλου παπαευαγγελιο αυτο.

Εγω πληρωνω 50 τελικη ΟΤΕ+58 τελικη ΤΕΛΛΑΣ =108 ευρω το διμηνο για 384/128. Εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος και σκεφτομουν να αλλαξω μονο και μονο επειδη ηταν 35 ευρω αντι 30 ολων των αλλων εταιριων.Αλλα τωρα ειμαι οκ.

plz!!! reply!!!

Τωρα το ειδα!! :)

Δημοσ.
Η Tellas ειναι αξιοπιστη και για ενα νεο χρηστη [/b'] το πακετο izi ειναι πολυ καλο.Δεν πληρωνεις ενεργοποιηση γραμμης , δεν πληρωνεις modem (στο δινει δωρεαν).Αρα γλυτωνεις καπου στα 100 ευρω τουλαχιστον.Με την συμπληρωση ενος χρονου σου αναβαθμιζει την ταχυτητα χωρις να πληρωσεις παραπανω. :) :)

Prepei na kaneis dietes symbolaio gia na sou kanei thn anabathmish meta ton prwto xrono

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...