Προς το περιεχόμενο

Teledom Kai 0.099 Ana ΚΛΗΣΗ !!

ALEXANDER!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από ένα μήνα στην Altec ήρθε και ο πρώτος λογαριασμός:

48 περίπου ώρες ομιλίας (έχω δυο γιούς έφηβους) με χρέωση 23,3240 + 19%= ?27,75. Καμιά άλλη κρυφή χρέωση.

Παρατήρηση: Αν ξέρω οτι θα μιλήσω για λίγη ώρα, κάτω από 4 min, περνάω τις κλήσεις μου από ΟΤΕ (πρόθεμα 1777), πάνω από 4 min συμφέρει η Altec.

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εφτιαξα ενα pdf με τις χρεώσεις από το ALTEC 0,098, το απλό της ALTEC και της Forthnet μαζί με τους αγαπημένους προορισμούς..

είναι σωστοί οι υπολογισμοί ρε παιδιά?

έχω ήδη Forthnet και απ'οτι βλέπω θα βάλω και ALTEC 0,098..

και μια χαζή ερώτηση.. αν βάλω την προεπιλογή της ALTEC και κάνω κλήσεις προς ΕΠΑΚ 8962.. αυτές θα δρομολογούνται μέσω ALTEC ή θα πρέπει να καλώ 17778962...

telecoms.pdf

Δημοσ.
αν βάλω την προεπιλογή της ALTEC και κάνω κλήσεις προς ΕΠΑΚ 8962.. αυτές θα δρομολογούνται μέσω ALTEC ή θα πρέπει να καλώ 17778962...

Οι κλήσεις προς Internet και προς τα 4ψήφια του ΟΤΕ, δρομολογούνται αυτόματα μέσα από το δίκτυο του ΟΤΕ.

Αυτό θα το βλέπεις και από τη σελίδα του λογαριασμού σου στο Internet, βάλεις-δεν βάλεις 1777 δεν θα φαίνονται τα τηλεφωνήματα προς Internet και προς τα 4ψήφια του ΟΤΕ στον λογαριασμό σου. Νομίζω οτι αντίστοιχο ιχύει και για τα 0800.

Δημοσ.

Ρε παιδιά αφού όλα αυτά τα κάνουμε για να γλιτώσουμε λεφτά και κυρίως να γλιτώσουμε από τον πΟΤΕ για ποιό λόγο να πάρετε μικρές κλήσεις κάτω των 4 λεπτών από το πρόθεμα 1777 ??

Γιατί να μην έχετε προεπιλογή teledome ή altec και μικρής διάρκειας κλήσεις να τις κάνετε με forthnet,tellas,κτλ?

Ούτε ευρώ για κλήσεις στον πΟΤΕ

Δημοσ.

Χμμμ.... Τελευταία η Teledome μου κάνει νερα... Παίρνω (με προεπιλογή) τον αριθμό που θέλω, δείχνει οτι χτυπάει, και μόλις το σηκώσουν η γραμμή μένει βουβή και από τις 2 πλευρές. Αυτό έχει γίνει 2-3 φορές. Οι συγκεκριμένες κλήσεις χρεώνονται (στο λογαριασμό) κανονικά, 0.099Ε και φαίνονται να έχουν διάρκεια λίγων δευτερολέπτων, όσο κρατάω τη γραμμή ανοιχτή μέχρι να κλείσω. Αρχίσαν άραγε οι ύπουλες χρεώσεις???

Δημοσ.

Χμμμ.... Τελευταία η Teledome μου κάνει νερα... Παίρνω (με προεπιλογή) τον αριθμό που θέλω, δείχνει οτι χτυπάει, και μόλις το σηκώσουν η γραμμή μένει βουβή και από τις 2 πλευρές. Αυτό έχει γίνει 2-3 φορές. Οι συγκεκριμένες κλήσεις χρεώνονται (στο λογαριασμό) κανονικά, 0.099Ε και φαίνονται να έχουν διάρκεια λίγων δευτερολέπτων, όσο κρατάω τη γραμμή ανοιχτή μέχρι να κλείσω. Αρχίσαν άραγε οι ύπουλες χρεώσεις???

Δημοσ.

Μαλλον τυχαιο ειναι ...Ειμα απο τους πρωτους με το προγραμμα 4u1 και δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι τωρα... :smile: :smile: :smile:

Δημοσ.

Μαλλον τυχαιο ειναι ...Ειμα απο τους πρωτους με το προγραμμα 4u1 και δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι τωρα... :smile: :smile: :smile:

Δημοσ.

Megalh ypothesh na mporeis na milas oso thes, na mhn exeis agwnia gia to logariasmo kai na mhn les wx otan vlepeis to fakelo me to logariasmo. Eimai vevaih pws epi OTE o perissoteroi pou tha eixate xefygei tha to exete pei.

Twra meneis ston evro, paizeis online tavli me to filo sou sth krhth kai milas kai sto tilefwno gia na mporeis na ton vrizeis otan fernei exares :D

Egw pou milaw poly swthika!

Ti kala na ekanan to idio kai me ta tsigara...gia thn swthria ths tsephs mou panta milaw :D

Δημοσ.

Megalh ypothesh na mporeis na milas oso thes, na mhn exeis agwnia gia to logariasmo kai na mhn les wx otan vlepeis to fakelo me to logariasmo. Eimai vevaih pws epi OTE o perissoteroi pou tha eixate xefygei tha to exete pei.

Twra meneis ston evro, paizeis online tavli me to filo sou sth krhth kai milas kai sto tilefwno gia na mporeis na ton vrizeis otan fernei exares :D

Egw pou milaw poly swthika!

Ti kala na ekanan to idio kai me ta tsigara...gia thn swthria ths tsephs mou panta milaw :D

Δημοσ.

oti kai na po gia teledome einai ligo!

mou irthe epitelous o logariasmos...exo milisei mesa se 1misi mina 60ores kai o logariasmos; 20 euro! apo tis opoies 60 oi 50 einai iperastiko...as min to sizitiso gia ote poso tha itan etsi;

exo kataferei na elaxistopoiiso kai tis apoleies me 9.9 lepta se tilefona me mikroteri diarkeia apo 2-4 lepta antistoixa an kai skeftomai kalitera na ta xarizo stin teledome para na ta pernei o ote!!!

Δημοσ.

oti kai na po gia teledome einai ligo!

mou irthe epitelous o logariasmos...exo milisei mesa se 1misi mina 60ores kai o logariasmos; 20 euro! apo tis opoies 60 oi 50 einai iperastiko...as min to sizitiso gia ote poso tha itan etsi;

exo kataferei na elaxistopoiiso kai tis apoleies me 9.9 lepta se tilefona me mikroteri diarkeia apo 2-4 lepta antistoixa an kai skeftomai kalitera na ta xarizo stin teledome para na ta pernei o ote!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παίδες ερώτηση:

τον Αύγουστο με πήρε η Teledome για να μου προτείνει το εν λόγω πακέτο, 1 μήνα δοκιμαστικά. Της είπα ότι έφευγα για διακοπές (μούφα, ήθελα απλά να το σκεφτώ) και να με ξαναέπαιρνε τον Σεπτέμβρη.

Τον Σεπτέμβρη με ξαναπήρανε και τους είπα ΟΚ, και μου λένε σε 15 μέρες θα γίνει η αλλαγή σε Teledome.

Σήμερα μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός, και βλέπω ότι είχαν αρχίσει να με χρεώνουν από τον Αύγουστο!!!

Τα "πήρα" λοιπόν και αποφάσισα να ξαναγυρίσω στον ΟΤΕ. Εξάλλου εγώ την Teledome την ήθελα για internet μέσω τοπικού τηλεφωνήματος, αλλά με πέταγε έξω κάθε 10λεπτο, οπότε δεν έλεγε. Και με τα μικρά τοπικά που κάνω ο λογαριασμός μου ήρθε διπλάσιος.

Συμβόλαιο δεν μου έχει έρθει, δεν έχω υπογράψει τίποτα.

Και η ερώτηση είναι: μπορώ να μην τους πληρώσω, τουλάχιστον για τον Αύγουστο; Γιατί είναι κοροιδία να σου λένε για ενεργοποίηση 20 Σεπτέμβρη και να σε χρεώνουνε από 20 Αυγούστου! Μπορούν να απαιτήσουν τα χρήματα ενώ δεν έχω υπογράψει τίποτα;

Και η δεύτερη ερώτηση είναι: ο "δοκιμαστικός" μήνας που μου πρότειναν τι σημαίνει; ότι θα "γυρίσω" αυτόματα σε ΟΤΕ; τι διαδικασία πρέπει να κάνω για να φύγω από την Teledome;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...