Προς το περιεχόμενο

Teledom Kai 0.099 Ana ΚΛΗΣΗ !!

ALEXANDER!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δείτε εδώ για συσκευή, το είχα ψάξει παλιότερα.

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=754856#post754856

Και για να προλάβω μερικούς οι συσκευές αυτές δυστυχώς ΔΕΝ κάνουν μαγικά τρυκ.

Οπότε αν περιμένετε να εμφανιστεί κάποιο 5ευρω κάτω απ΄το ακουστικό πληκτρολογόντας μυστικούς κωδικούς θα απογοητευτείτε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΟΧΙ , απαγορεύετε και μπορεί να πληρώσεις τρελά λεφτά.

Για σταθερά σε όλη την Ελλάδα είναι φοβερό, αλλά μόνο για αυτά.

(εκτός της teledome έχει και η Αltec το ίδιο πρόγραμμα πλέων, ελαφρώς φτηνότερο)

Δημοσ.
ΟΧΙ ' date=' απαγορεύετε και μπορεί να πληρώσεις τρελά λεφτά.

Για σταθερά σε όλη την Ελλάδα είναι φοβερό, αλλά μόνο για αυτά.

(εκτός της teledome έχει και η Αltec το ίδιο πρόγραμμα πλέων, ελαφρώς φτηνότερο)[/quote']

apo ti eida sto site tis teledome san arithmo klisis epak exei 212xxxxxxx/

pws tha to katalaboun oti xrisimopoio san epk.

i px mporw na balo arithm epak apo vivodi.

tha itan mia polu kali prosfora an epeze etsi

Δημοσ.

Πρόσεξε τον κατάλογο... αν πάρεις αριθμό εκτός Οτε, έχουν άλλη χρέωση.

Και για Αριθμό Επάκ έχουν άλλη χρέωση, αλλά και 210- του Οτε να πάρεις που δίνει ιντερνετ, μπορεί να σε καταλάβουν και να σε χρεώσουν υπερβολικά.

(έχει γίνει σε κάποιους.)

Η προσφορά είναι μόνο προς σταθερά του Οτε και για κλήση φωνής.

(μια χαρά είναι όμως και έτσι, γιατί μπορείς να μιλήσεις καμιά ώρα με 12cent αντί 2 ευρώ , και όλα τα άλλα τα κάνεις με 4ψήφιο)

Δημοσ.

Για τις υπεραστικές αξίζει πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο...αρκεί να μιλάς πάνω από 3 λεπτά στο τηλέφωνο.Φαντάζομαι δεν είναι δύσκολο αυτό έτσι? :)

Δημοσ.

to mono pou tha me ekane na apofasiso se poia apo tis dio tha itan i aksiopistia tous...

an pisteueis oti i mia einai pio aksiopisti apo tin alli tote dialekse auti giati to 1 lepto kai ta 8 euro tis proepilogis den nomizo oti paizoun simantiko rolo!

Δημοσ.

Παίζει ρόλο ομως το πάγιο που έχει η Teledome και ανέρχεται γύρω στα 10 ευρώ το μήνα.Και πάλι κερδισμένος είσαι βέβαια αλλά μάλλον η επιλογή είναι ανάμεσα στο πάγιο και στην χωρίς πάγιο αξιοπιστία της Altec.Εγώ έχω Teledome προτού βγάλει την προσφορά η Altec.Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τι θα διάλεγα τώρα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα περισσότερα καινούργια ασύρματα τηλέφωνα σου δίνουν τη δυνατότητα να προεπιλέγεις ποιόν πάροχο θέλεις ανάλογα με τον τύπο της κλήσεις. Οπότε δεν υπάρχει και λόγος να βάλεις προεπιλογή σε κανέναν..

Δημοσ.
Παίζει ρόλο ομως το πάγιο που έχει η Teledome και ανέρχεται γύρω στα 10 ευρώ το μήνα.

Δεν έχει πάγιο 10 ευρώ η teledome, 1 ευρώ το μήνα για τον λογαριασμό και 8 για την προεπιλογή εφάπαξ.

Τα περισσότερα καινούργια ασύρματα τηλέφωνα σου δίνουν τη δυνατότητα να προεπιλέγεις ποιόν πάροχο θέλεις ανάλογα με τον τύπο της κλήσεις. Οπότε δεν υπάρχει και λόγος να βάλεις προεπιλογή σε κανέναν..

Η προεπιλογή είναι υποχρεωτική για να σου δώσουν το πακέτο της προσφοράς οι Teledom-Altec.

To τηλέφωνο βοηθάει για να μην κάνεις κλήσεις σε κινητά από αυτές.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Παίζει ρόλο ομως το πάγιο που έχει η Teledome και ανέρχεται γύρω στα 10 ευρώ το μήνα.Και πάλι κερδισμένος είσαι βέβαια αλλά μάλλον η επιλογή είναι ανάμεσα στο πάγιο και στην χωρίς πάγιο αξιοπιστία της Altec.Εγώ έχω Teledome προτού βγάλει την προσφορά η Altec.Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τι θα διάλεγα τώρα...

Εεε όχι και 10 ευρώ πάγιο η Teledome μη λέμε ότι θελουμε... Δέν έχει πάγιο.Πληρώνεις μόνο 1 ευρώ το μήνα για την αποστολή του λογαριασμού.

Όμως το πρόγραμμα αυτό πραγματικά αξίζει γιατί αν κάνεις κλήσεις μεγάλης διάρκειας εξοικονομείς χρήματα.

Δημοσ.

Εχω καμια 20αρια μερες την αλτεκ και μπορω να πω πως αξιζει πολυ εαν κανεις μεγαλης διαρκειας τηλεφωνηματα, αστικα ή υπεραστικα. 18 ωρες με ενα ευρω συν φπα ειναι καλη φαση εαν σκεφτειτε οτι για υπεραστικα θα ηθελες 18χ3ευρω περιπου τελικη με το φπα... Και το VOIP της ειναι σχετικα καλο, εχει διαφορα απο τον οτε σε ποιοτητα και ενταση που ακους τον συνομιλητη σου αλλα δεν ειναι καθολου ασχημο...!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...