BlizardBill Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 telika den echo katalavei....pes te oti vazo teledome kai "kalo" apo ekei to "topiko" noumero pou dinei i tellas gia prosvasi sto internet... tha plirono telika kato apo ena euro gia aperioristo chrono sindesis? i ochi? Οχι, χρεώνεσε πολύ ... και νομίζω έχουν αρχίσει να κυνηγάνε και όσους έπαιρναν ιντερνετ μέσο σταθερών αριθμών από διάφορους Isp, και μάλιστα τους χρεώνουν αναδρομικά !!! αρκετά μεγάλα ποσά . Οπότε μόνο για φωνή είναι.
JiKL Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 anadromika?ayto mou akougetai paranomo! apo pou eos pou?to exeis diavasei kapou? predator, apla meta eipa as min fano ipervolikos sxetika me to monadikos as valo " " kai ta evala sto anthropos....
BlizardBill Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Ναι, εδώ ... φαίνετε να χρέωσαν αναδρομικά αυτό το παιδί. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=18190&page=2
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Ειδατε τι κανει ο ανταγωνισμος ?????? Για ριξτε μια ματια στην κεντρικη σελιδα μας !!!!! http://www.insomnia.gr/ :smile: :smile: :smile: :smile:
aGka8l Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 twra ti na dialexsume altec i teledome?!skeyytome na kanw alagi apo ote se teledome p prepei na kanw tin etisi?twra epidi ime ligo asxetos otan leme proepilogi ti enoume?kai kati alo re pedia me to activ8?ti egine?to exi kaneis?ti leei?axsizei?
cathy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Hello!molis simera piran k emena gia enimerwsi gia tin teledom k to skeftomai sovara.k eipa na psaksw gia plirofories k edw tis vrika.... elpizw na isxyoun ontws ayta pou dilwnei i etairia k na min ginoun aproidopoiita allages sto mellon...
BlizardBill Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Προεπιλογή σημαίνει ότι όλα τα τηλέφωνα που κάνεις, εκτός αν βάλεις το 1777 πρώτα οπότε παίρνεις από τον Οτε όπως παλιά. Προσοχή να μην ξεχνιέστε και κάνετε πολλά κινητά από teledome όσοι βάλετε, γιατί είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ... να παίρνετε πάντα το τετραψήφιο για αυτά. Η Altec είναι πιο φτηνή στα κινητά, οπότε δεν έγινε και τίποτα αν πάρεις από εκεί, δεν χρεώνει 1 ευρώ για λογαριασμό το μήνα, ούτε 8 για την ενεργοποίηση στην αρχή... αλλά δεν ξέρω αν έχει ποιότητα τόσο καλή όσο η teledome.
nucleuspower Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Για να βάλεις την teledome απλά καλείς στο 13850 και μπορείς να κάνεις τη σύνδεση τηλεφωνικά. Στους περισσότερους χρεώνουν και courier για να φέρει το συμβόλαιο σπίτι να το υπογράψεις αλλά εμένα δε με χρέωσαν και δεν έχω υπογράψει καν! Οπότε αν τους πιέσεις θα σου κάνουν τη σύνδεση από το τηλέφωνο και δε θα πληρώσεις το courier. Η ποιότητα ομιλίας είναι κορυφαία και χωρίς lag. Πάντως και η προσφορά της altec φαίνεται ελκυστική αλλά δεν ξέρω αν θα έχει τόσο καλή ποιότητα φωνής.
aGka8l Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 sas eyxarustw!molis ma8w kai kala logia ya to activ8 8a paw ke egw se teledome
rs99092 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Paides min ksexnate oti ola auta ta kanoume gia na ksefigoume apo ton pOTE. Epomenos diafono me tin epilogi teledome kai gia tis mikres kliseis 1777 kai antiproteino: Teledome kai gia tis mikres kliseis(pizzes,ktl) 1789 kai forthnet Oute cent gia kliseis ston pOTE kai ante geia!!
nucleuspower Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Πόσο είναι η ελάχιστη χρέωση για τη forthnet για αστικές κλήσεις?
nucleuspower Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Σκέφτομαι μήπως γραφτώ και στη forthnet. Επειδή έχω ήδη προεπιλογή φορέα σε όλες τις κλήσεις μέσω teledome, ξέρει κανείς αν μπορώ να έχω τις αστικές και υπεραστικές κλήσεις μέσω teledome και τις κλήσεις προς κινητά μέσω forthnet χωρίς να βάζω προθέματα, αλλά να γίνεται αυτόματα με την προεπιλογή; Αν πάρω τον 134 θα μπορούν να το κάνουν;
rs99092 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δεν νομίζω να γίνεται αυτό με προεπιλογή και στους 2.Επίσης δεν ξέρω τι σχέση μπορεί να έχει το 134 με όλο αυτό και πως μπορεί να βοηθήσει...
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Σκέφτομαι μήπως γραφτώ και στη forthnet. Επειδή έχω ήδη προεπιλογή φορέα σε όλες τις κλήσεις μέσω teledome, ξέρει κανείς αν μπορώ να έχω τις αστικές και υπεραστικές κλήσεις μέσω teledome και τις κλήσεις προς κινητά μέσω forthnet χωρίς να βάζω προθέματα, αλλά να γίνεται αυτόματα με την προεπιλογή; Αν πάρω τον 134 θα μπορούν να το κάνουν; Μακαρι να γινοταν και στην Ελλαδα αλλα μονο στο εξωτερικο εχω ακουσει οτι γινεται...Εκτος και υπαρχει καποια προηγμενη τηλεφωνικη συσκευη που να το οριζεις και να το υποστηριζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.