Προς το περιεχόμενο

Teledom Kai 0.099 Ana ΚΛΗΣΗ !!

ALEXANDER!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
telika den echo katalavei....pes te oti vazo teledome kai "kalo" apo ekei to "topiko" noumero pou dinei i tellas gia prosvasi sto internet... tha plirono telika kato apo ena euro gia aperioristo chrono sindesis? i ochi?

Οχι, χρεώνεσε πολύ ... και νομίζω έχουν αρχίσει να κυνηγάνε και όσους έπαιρναν ιντερνετ μέσο σταθερών αριθμών από διάφορους Isp, και μάλιστα τους χρεώνουν αναδρομικά !!! αρκετά μεγάλα ποσά .

Οπότε μόνο για φωνή είναι.

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

anadromika?ayto mou akougetai paranomo!

apo pou eos pou?to exeis diavasei kapou?

predator, apla meta eipa as min fano ipervolikos sxetika me to monadikos as valo " " kai ta evala sto anthropos....

Δημοσ.

twra ti na dialexsume altec i teledome?!skeyytome na kanw alagi apo ote se teledome p prepei na kanw tin etisi?twra epidi ime ligo asxetos otan leme proepilogi ti enoume?kai kati alo re pedia me to activ8?ti egine?to exi kaneis?ti leei?axsizei?

Δημοσ.

Hello!molis simera piran k emena gia enimerwsi gia tin teledom k to skeftomai sovara.k eipa na psaksw gia plirofories k :-) edw tis vrika....

elpizw na isxyoun ontws ayta pou dilwnei i etairia k na min ginoun aproidopoiita allages sto mellon...

Δημοσ.

Προεπιλογή σημαίνει ότι όλα τα τηλέφωνα που κάνεις, εκτός αν βάλεις το 1777 πρώτα οπότε παίρνεις από τον Οτε όπως παλιά.

Προσοχή να μην ξεχνιέστε και κάνετε πολλά κινητά από teledome όσοι βάλετε, γιατί είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ... να παίρνετε πάντα το τετραψήφιο για αυτά.

Η Altec είναι πιο φτηνή στα κινητά, οπότε δεν έγινε και τίποτα αν πάρεις από εκεί, δεν χρεώνει 1 ευρώ για λογαριασμό το μήνα, ούτε 8 για την ενεργοποίηση στην αρχή... αλλά δεν ξέρω αν έχει ποιότητα τόσο καλή όσο η teledome.

Δημοσ.

Για να βάλεις την teledome απλά καλείς στο 13850 και μπορείς να κάνεις τη σύνδεση τηλεφωνικά. Στους περισσότερους χρεώνουν και courier για να φέρει το συμβόλαιο σπίτι να το υπογράψεις αλλά εμένα δε με χρέωσαν και δεν έχω υπογράψει καν! Οπότε αν τους πιέσεις θα σου κάνουν τη σύνδεση από το τηλέφωνο και δε θα πληρώσεις το courier. Η ποιότητα ομιλίας είναι κορυφαία και χωρίς lag. Πάντως και η προσφορά της altec φαίνεται ελκυστική αλλά δεν ξέρω αν θα έχει τόσο καλή ποιότητα φωνής.

Δημοσ.

Paides min ksexnate oti ola auta ta kanoume gia na ksefigoume apo ton pOTE.

Epomenos diafono me tin epilogi teledome kai gia tis mikres kliseis 1777 kai antiproteino:

Teledome kai gia tis mikres kliseis(pizzes,ktl) 1789 kai forthnet ;)

Oute cent gia kliseis ston pOTE kai ante geia!!

Δημοσ.

Σκέφτομαι μήπως γραφτώ και στη forthnet. Επειδή έχω ήδη προεπιλογή φορέα σε όλες τις κλήσεις μέσω teledome, ξέρει κανείς αν μπορώ να έχω τις αστικές και υπεραστικές κλήσεις μέσω teledome και τις κλήσεις προς κινητά μέσω forthnet χωρίς να βάζω προθέματα, αλλά να γίνεται αυτόματα με την προεπιλογή; Αν πάρω τον 134 θα μπορούν να το κάνουν;

Δημοσ.

Δεν νομίζω να γίνεται αυτό με προεπιλογή και στους 2.Επίσης δεν ξέρω τι σχέση μπορεί να έχει το 134 με όλο αυτό και πως μπορεί να βοηθήσει...

Δημοσ.
Σκέφτομαι μήπως γραφτώ και στη forthnet. Επειδή έχω ήδη προεπιλογή φορέα σε όλες τις κλήσεις μέσω teledome, ξέρει κανείς αν μπορώ να έχω τις αστικές και υπεραστικές κλήσεις μέσω teledome και τις κλήσεις προς κινητά μέσω forthnet χωρίς να βάζω προθέματα, αλλά να γίνεται αυτόματα με την προεπιλογή; Αν πάρω τον 134 θα μπορούν να το κάνουν;

Μακαρι να γινοταν και στην Ελλαδα αλλα μονο στο εξωτερικο εχω ακουσει οτι γινεται...Εκτος και υπαρχει καποια προηγμενη τηλεφωνικη συσκευη που να το οριζεις και να το υποστηριζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...