Προς το περιεχόμενο

Teledom Kai 0.099 Ana ΚΛΗΣΗ !!

ALEXANDER!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  KGP είπε:
telika den echo katalavei....pes te oti vazo teledome kai "kalo" apo ekei to "topiko" noumero pou dinei i tellas gia prosvasi sto internet... tha plirono telika kato apo ena euro gia aperioristo chrono sindesis? i ochi?

Ξεκαθαρη απαντηση δεν εχει δοθει σε αυτο το ερωτημα...Αλλα δεν θεωρω τοσο χαζη την teladome να μπορει να το κανεις.. :neutral: :neutral: :neutral:

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο
Και για οποιον εχει σκοπο να μιλησει καποια φορα λιγοτερο απο 4 λεπτα βαζει μπροστα το 1777 και χρεωνεται μεσω ΟΤΕ γιο οσο λιγο μιλησει.

αυτη η πατεντα σε χρεωνει στον κανονικο σου λογαριασμο του ΟΤΕ, ετσι?

καλη μαγκια αυτο δεν το ηξερα!

και τωρα τα αρνητικα για οσους δεν τα διαβασαν στον τιμοκαταλογο:

- χρεωνουν την κληση στην εξυπηρετηση πελατων τους και μαλιστα με χρεωση ανα δευτερολεπτο!!!

- χρεωνεται ο λογαριασμος που σου στελνουν 1 ευρω + ΦΠΑ (αν ειναι ποτε δυνατον!)

- χρεωνεται η προεπιλογη φορεα, 8 ευρω + ΦΠΑ

- ελαχιστη διαρκεια κλησης σε κινητα 75 δευτερολεπτα (δηλαδη αν μιλησεις 15 sec σε χρεωνουν για 75!!!)

παντως για να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους, στον τελευταιο λογαριασμο του ΟΤΕ ειχα:

231 αστικες κλησεις (19,61 +ΦΠΑ)

29 υπεραστικες κλησεις (4,17 +ΦΠΑ)

οι αστικες ειναι κηριως κλησεις μικρης διαρκειας (παραγγελια πιτσας κλπ) και οι υπεραστικες ειναι επισης συντομες.

αρα εχουμε: 260 κλησεις με κοστος 23,75 + ΦΠΑ

οι αντιστοιχες κλησεις στην teledome θα μου κοστιζαν 26 ευρω + ΦΠΑ!!!

γιατι πολυ απλα δεν μιλας μονο 5αωρα αλλα παραγγελνεις και πιτσες, σου λενε πως λειπει αυτος που ζητας και το κλεινεις κλπ. Σε αυτες τις περιπτωσεις τα 10 λεπτα ειναι πολλα λεφτα!!!

τελικα νομιζω αυτο που συμφερει περισσοτερο ειναι το προγραμμα ΟΤΕΠΙΛΟΓΕΣ οπου επιλεγεις απλα τα νουμερα στα οποια πραγματικα μιλας πολυ ωρα εχοντας εκπτωση και σε ολα τα αλλα ισχυει κανονικα χρεωση ανα δευτερολεπτο!

προσοχη λοιπον γιατι οπως ειδατε η ενιαία χρεωση εχει παγιδες!

και τελος οταν λετε "φορητοτητα σε αθηνα και θεσσαλονικη και γλιτωνεις το παγιο του ΟΤΕ" τι εννοειτε? αν τυχον εχεις αυτο τι γινετε με την ADSL?

Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο

τελικα νομιζω αυτο που συμφερει περισσοτερο ειναι το προγραμμα ΟΤΕΠΙΛΟΓΕΣ οπου επιλεγεις απλα τα νουμερα στα οποια πραγματικα μιλας πολυ ωρα εχοντας εκπτωση και σε ολα τα αλλα ισχυει κανονικα χρεωση ανα δευτερολεπτο!

?

Το τι συμφερει τον καθενα ειναι αμμεσα σχετικο με το ποσο και που μιλαει...Για ρωτα κι εμενα που η γυναικα μου μιλαει ....100-120 ωρες τον μηνα!!!!Σωθηκα με teledome... :smile: :smile: :smile:

Δημοσ.

predator prepei na eisai isos o monadikos "anthropos" pou den to simferei!

opos leei kai o giannis einai ipokeimeniko ti simferei kapoion kai ti oxi!

apla tha mporouses ta megala meso teledome kai ta mikra meso ote!

etsi kano ego exo paratirisei me poion tha miliso poli kai me poion ligo kai etsi pizzes ligomilitous ktl me 1777 kai ola ta alla teledome!

to paradeigma mou proigoumenoslogariasmos

66 astikes 8.4 euro

82 iperastikes 70

sinolo me ote? 80 !!!sinolo me teledome?13

Δημοσ.

οπως ειπα υπεραστικα δεν μιλαω καθολου και αστικα ζητημα 10 λεπτα ανα κληση.

οι περισσοτερες κλησεις μου ειναι του στιλ "μια πιτσα σπεσιαλ απολα στην ταδε διευθυνση, γεια σας" οποτε δε βλεπω καν τον λογο να μπω στον κοπο να ενεργοποιησω την teledome.

Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο
Το τι συμφερει τον καθενα ειναι αμμεσα σχετικο με το ποσο και που μιλαει...Για ρωτα κι εμενα που η γυναικα μου μιλαει ....100-120 ωρες τον μηνα!!!!Σωθηκα με teledome... :smile: :smile: :smile:

loipon prepei na deiksw to post sou se enan filo o opoios pantreuetai se liges meres!!!! :) :) :)

p.s :Plaka kanw!!

Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο
οπως ειπα υπεραστικα δεν μιλαω καθολου και αστικα ζητημα 10 λεπτα ανα κληση.

οι περισσοτερες κλησεις μου ειναι του στιλ "μια πιτσα σπεσιαλ απολα στην ταδε διευθυνση' date=' γεια σας" οποτε δε βλεπω καν τον λογο να μπω στον κοπο να ενεργοποιησω την teledome.[/quote']

Μπορείς να την ενεργοποιήσεις, αλλά να κάνεις όλα τα τηλέφωνα από τετραψήφιο.

Μόνο τα μεγάλα από teledome, και υπολογίζοντας ότι ο μέσος όρος σου είναι 3.5 λεπτά, με σύνολο 23 ευρώ αν θυμάμαι καλά, εύκολα γλυτώνεις 4-5 ευρώ.

Και είναι φοβερό μόνο το ότι έχεις την δυνατότητα να μιλάς όσο θες, ακόμα και αν δεν το κάνεις... σαν το alwaysON στο net, παρότι μπορεί να μην μπαίνεις συνήθως πάνω από λίγα λεπτά.

Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο

p.s :Plaka kanw!!

Αν η γυναικα του ανηκει στον κανονα να μιλαει πολυ δεν κανεις πλακα...Ο τελευταιος μου λογαριασμος teledome με αξια ΟΤΕ απο 37 ευρω με teledome θα ηταν .....203 ευρω !!!! :-x :-x :-x :-x :-x

Δημοσ.

Έχω κι εγώ teledome και βλέπω μεγάλη διαφορά στο λογαριασμό σε σχέση με τον ΟΤΕ. Σκέφτομαι να βάλώ και το πακέτο DSL activ8. Τι χρειάζεται για να πάρεις τους 2 επιπλέον μήνες δώρο; (3+2) Είναι αξιόπιστο; Έχει κανείς teledome dsl και είναι ευχαριστημένος;

Δημοσ.

predator etsi opos to les den iparxei idiaiteros logos na valeis!simfono!

sto proigoumeno mou post fisika ta " " pigainan sto monadikos kai oxi sto anthropos!

Δημοσ.

ετσι οπως εβαλες τα "" νομιζα πως απλα το ειπες επειση το nick μου ειναι Predator και ως γνωστων ειμαι εξωγηινος!:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...