BlizardBill Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Η Teledome αν μη τι άλλο, σε βάζει σε νέες σκέψεις... Εμένα με έβαλε σε σκέψεις το μεγάλο ποσό που δίνεις σε Επάκ !!!! Γιατί σκάς 25 ευρώ για ένα μήνα εκεί, και δεν βάζεις dsl να του δίνεις 19 μόνο, για 384/128 !!! Και από Isp, υπάρχουν κάτι προσφορές που είναι φτηνότερα από συνδρομή ISDN 64 .
JiKL Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 an den kano lathos afora to dimino o logariasmos tou filou mas!
BlizardBill Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Ναι, 49 ευρώ για 2 μήνες σκάει στον Οτε... θα έπρεπε να είχε βάλει dsl πολύ καιρό τώρα. Ίσως να μην βάζουν στην περιοχή του βέβαια , ή να έχει δωρεάν τον Isp στο dialup (αλλά και πάλι για 5-6 ευρώ το μήνα λιγότερα δεν λέει).
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Το «κόλπο» είναι στις κλήσεις με μικρή χρονική διάρκεια… οπότε βάζουμε teledome στα σταθερά' date=' και κόβουμε τα «6» για να μην μπορεί να πάρει έτσι η οικογένεια.Η βάζουμε καμια @@ρια να μας παίρνει αυτόματα το 4ψήφιο της cosmoline με το «6»[/quote'] Αυτο με το "6" δεν το καταλαβα.... :neutral: :neutral: :neutral:
MTG Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Εννοεί να ρυθμίσεις αν έχεις τηλεφωνικό κέντρο ή να βάλεις προεπιλογή για να παίρνει όλα τα κινητά (που αρχίζουν με 6 όλα) μέσω Cosmoline
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Εννοεί να ρυθμίσεις αν έχεις τηλεφωνικό κέντρο ή να βάλεις προεπιλογή για να παίρνει όλα τα κινητά (που αρχίζουν με 6 όλα) μέσω Cosmoline Ευχαριστω...Καταλαβα. :???: :???:
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μου ηρθε σημερα ο πρωτος λογαριασμος για το διαστημα απο 8/2/05 εως 20/2/05.Μονο για 13 μερες !!!! Αστικα συνολικος χρονος: 38:30:32 Υπεραστικα: 00:35:18 Τελικο ποσο πληρωμης με ΦΠΑ και εξοδα αποστολης λογαριασμου: 9,23 ευρω. Με τιμες ΟΤΕ (0,026 / λεπτο τα αστικα και 0,062 τα υπεραστικα) ο χρονος ομιλιας θα μου κοστιζε 62.4 ευρω +ΦΠΑ 11,23 ευρω =73,63 ευρω. Στην αναλυση λογαριασμου ολες οι κλισεις εχουν χρεωση 0,099 ευρω ανεξαρτητα απο τον χρονο ομιλιας!!!! Χρειαζοντε σχολια ????? ;-) ;-) ;-) ;-)
INOX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Παιδιά ελπίζω να μη μας κάνουνε καμμιά βλακεία και κόψουνε έξαφνα την προσφορά αυτή και τρέχουμε.....και βλέπουμε μετά τον κόσμο πίσω από κάγκελα :-P
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Παιδιά ελπίζω να μη μας κάνουνε καμμιά βλακεία και κόψουνε έξαφνα την προσφορά αυτή και τρέχουμε.....και βλέπουμε μετά τον κόσμο πίσω από κάγκελα :-P Κατ αρχας δεν μιλανε πουθενα για προσφορα ουτε εχει ημερομηνια ληξης οπως εχουν οι προσφορες. Ειχα το tellas 50% , ηξερα οτι η χρεωση σταματαει στο 3ο λεπτο αλλα αυτο θα ησχυες μεχρι 31/1/05 .Μετα απλα θα υπηρεχε μιση χρεωση. Ειναι ενα πακετο σαν ολα τα αλλα ...Δεν μπορουν να το κοψουν αν δεν υπαρχει τουλαχιστον εγγραφη ενημερωση.
9-11 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Γιάννη, αν και νομίζω πως έχεις πλέον DSL, ξέρεις τι ακριβώς γίνεται με την Teledome και τις ISDN συνδέσεις, ΕΠΑΚ νούμερα κλπ; Ας υποθέσουμε ότι συμπληρώνω την αίτηση και γίνομαι συνδρομητής, ΟΚ; Με την 64άρα σύνδεση που έχω ('Aegean', τσαμπέ από σχολή) τι θα συμβεί; Θα έρχεται ξεχωριστός λογαριασμός του πΟΤΕ με μόνη χρέωση πάγιο & μονάδες κλήσεων internet ή κάτι άλλο; Το οικονομικό τιμολόγιο 22:00~08:00, θα ισχύει κανονικά ή πρέπει να ρυθμίσω κάτι ξεχωριστά;
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Θα έρχεται ξεχωριστός λογαριασμός του πΟΤΕ με μόνη χρέωση πάγιο & μονάδες κλήσεων internet ή κάτι άλλο; Το οικονομικό τιμολόγιο 22:00~08:00' date=' θα ισχύει κανονικά ή πρέπει να ρυθμίσω κάτι ξεχωριστά;[/quote'] Φιλε μου οπως τα λες θα ειναι...Τιποτα αλλο....Νομιζω οτι η χρεωση νυχτας θα ειναι οπως ειναι και τωρα....Καλημερα...Παω για δουλεια !!!!!
Sebu Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Γιαννη μιας και το δοκιμασες το πακετακι της Teledome μπορεις να μου λυσεις μερικες αποριες? Εστω οτι αποκτω γραμμη Teledome για τις κλησεις με 0,099 ευρω/κληση -Αν θελησω ADSL ιντερνετ, θα μου δωσει adsl γραμμη η Teledome και θα επιλεξω εγω παροχο ή θα πρεπει να βαλω 2η τηλ γραμμη σπιτι μεσω ΟΤΕ και απο κει να μου δωσει ο ΟΤΕ adsl γραμμη και να επιλεξω παροχο. -Μπορεις αν εχεις αυτο το πακετο της Teledome να χρησιμοποιησεις το προθεμα αλλου παροχου για κλησεις σε σταθερα κατω των 4 λεπτων,κινητα ή διεθνεις.Γιατι καπου ειχα διαβασει οτι αυτη η δυνατοτητα αν βαλεις γραμμη μεσω Teledome ειναι "κλειδωμενη".Ισχυει κατι τετοιο? -Οι χρεωσεις ειναι ανα λεπτο ή ανα δευτ. με ελαχιστο 30'' Ευχαριστω
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Γιαννη μιας και το δοκιμασες το πακετακι της Teledome μπορεις να μου λυσεις μερικες αποριες?Εστω οτι αποκτω γραμμη Teledome για τις κλησεις με 0' date='099 ευρω/κληση -Αν θελησω ADSL ιντερνετ, θα μου δωσει adsl γραμμη η Teledome και θα επιλεξω εγω παροχο ή θα πρεπει να βαλω 2η τηλ γραμμη σπιτι μεσω ΟΤΕ και απο κει να μου δωσει ο ΟΤΕ adsl γραμμη και να επιλεξω παροχο. -Μπορεις αν εχεις αυτο το πακετο της Teledome να χρησιμοποιησεις το προθεμα αλλου παροχου για κλησεις σε σταθερα κατω των 4 λεπτων,κινητα ή διεθνεις.Γιατι καπου ειχα διαβασει οτι αυτη η δυνατοτητα αν βαλεις γραμμη μεσω Teledome ειναι "κλειδωμενη".Ισχυει κατι τετοιο? -Οι χρεωσεις ειναι ανα λεπτο ή ανα δευτ. με ελαχιστο 30'' Ευχαριστω[/quote'] -Φιλε μου ολα λειτουργουν πανω στη γραμμη που εχεις...Κι εγω εχω dsl με την αρχικη γραμμη που ειχα απο τον ΟΤΕ και provider την forthnet... -Μπορεις να βαζεις το προθεμα αλλου φορες οποτε θελεις εσυ.Δεν ειναι κανενα κλειδωμενο. -Οι χρεωσεις στο πακετο που εχω εγω (4YOU1) ειναι ανα κλιση και οχι ανα λεπτο κλπ. 0,099 και μιλας οσο θελεις .Απο 1 δευτερολεπτο μεχρι.....5 ωρες!!!!!
KGP Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 telika den echo katalavei....pes te oti vazo teledome kai "kalo" apo ekei to "topiko" noumero pou dinei i tellas gia prosvasi sto internet... tha plirono telika kato apo ena euro gia aperioristo chrono sindesis? i ochi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.