Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Tην “μεταγραφή” την έκανα εγώ....1)πήρα το 134 και μου στείλανε courier για να βγάλω την παλιά προεπιλογή της cosmoline που είχα. Ειχα παρει κι εγω το 134 για τον ιδιο λογω που ειχα Tellas αλλα απο την Teladom μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται και η δευτερη αιτηση για προεπιλογη ακυρωνει απο μονη της την πρωτη.Ετσι ακυρωσα το ραντεβου με την courier του πΟΤΕ
tasos22 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 nai isxiei...mou irthe kiollas logariasmos!!!! eixa tilefonima 36' kai itan ontos 0.099 i xreosi!! apsoga!!!! mono me proepilogi forea ginetai omos!!!!
BlizardBill Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Ειχα παρει κι εγω το 134 για τον ιδιο λογω που ειχα Tellas αλλα απο την Teladom μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται και η δευτερη αιτηση για προεπιλογη ακυρωνει απο μονη της την πρωτη.Ετσι ακυρωσα το ραντεβου με την courier του πΟΤΕ AAAAA..... εμένα μου είπαν να ακυρώσω και μετά να τους πάρω!!! (και μου φάνηκε λίγο περίεργο και χαζό, αλλά υπέθεσα θα φταίει ο Οτε για να μας δυσκολεύει) Γιαυτό πάντα παίρνουμε 2-3 φορές και ρωτάμε τα ίδια… έπρεπε να το είχα μάθει μέχρι τώρα Sorry παιδιά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Συνδεθηκα απο προχθες στο προγραμμα 4u - 1. Ποιοτητα επικοινωνιας ΤΕΛΕΙΑ !!!!!
mirmidonas55 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπέρα. Έχω γραφτεί στην Teledom και θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση αν μπορείτε να μου απαντήσετε. Έχω dialup σύνδεση στο Internet με την HOL. H HOL όπως και οι περισσότεροι Internet Providers (υποθέτω) εκτός από το νούμερο ΕΠΑΚ 8962577777 έχει και ένα νούμερο σταθερού τηλεφώνου (2106685200) το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι πελάτες για να συνδεθούν στο Internet. Η ερώτησή μου είναι: τώρα με την teledom μπορώ να χρησιμοποιώ αυτό τον αριθμό και να κάθομαι π.χ. 10 ώρες συνεχόμενες στο Internet πληρώνοντας μόνο 10 λεπτά;;;;;;;;; Μήπως για ορισμένα νούμερα δεν ισχύει η χρέωση; Φοβάμαι να το δοκιμάσω μήπως ισχύει κάτι το διαφορετικό και μου έρθει κανένας τεράστιος λογαριασμός. Αν δεν γνωρίζετε που προτείνετε να ρωτήσω στην teledom ή στην HOL; Περιμένω απαντήσεις σας. Ελπίζω να μην ανοίγω ένα κεφάλαιο που θα αναγκάσει την teledom να αλλάξει τις χρεώσεις της.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπέρα. Έχω γραφτεί στην Teledom και θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση αν μπορείτε να μου απαντήσετε. Έχω dialup σύνδεση στο Internet με την HOL. H HOL όπως και οι περισσότεροι Internet Providers (υποθέτω) εκτός από το νούμερο ΕΠΑΚ 8962577777 έχει και ένα νούμερο σταθερού τηλεφώνου (2106685200) το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι πελάτες για να συνδεθούν στο Internet. Η ερώτησή μου είναι: τώρα με την teledom μπορώ να χρησιμοποιώ αυτό τον αριθμό και να κάθομαι π.χ. 10 ώρες συνεχόμενες στο Internet πληρώνοντας μόνο 10 λεπτά;;;;;;;;; Μήπως για ορισμένα νούμερα δεν ισχύει η χρέωση; Φοβάμαι να το δοκιμάσω μήπως ισχύει κάτι το διαφορετικό και μου έρθει κανένας τεράστιος λογαριασμός. Αν δεν γνωρίζετε που προτείνετε να ρωτήσω στην teledom ή στην HOL; Περιμένω απαντήσεις σας. Ελπίζω να μην ανοίγω ένα κεφάλαιο που θα αναγκάσει την teledom να αλλάξει τις χρεώσεις της. Καλωσηρθες στην παρεα μας...Η Teledome δεν θα αλλαξει τις χρεωσεις αλλα σιγουρα θα μπλοκαρι καποιους αριθμους αν και νομιζω οτι θα το εχει κανει ηδη !!!!!Εχω teledome και μολις δοκιμασα να καλεσω το 2106685200 απο το ασυρματο μου και ακουσα ηχο modem αλλα απο χρωσεις δεν ξερω!!!!
xaxa1982 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Τους είχα ρωτήσει εγώ για τις χρεώσεις τους στο Ιντερνετ.Αν καλέσεις με την κάρτα που σου δίνουν,τότε χρεώνεσαι όπως με τον ΟΤΕ,αλλά το βράδυ δεν έχεις μειωμενη χρέωση όπως στον ΟΤΕ.Καλύτερα λοιπόν χρησιμοποίησε την ΗΟL και θα χρεώνεσαι στον ΟΤΕ για το Ιντερνετ,αφού έτσι αν μπαίνεις 10 το βράδυ με 8 το πρωί θα έχεις μειωμένη χρέωση,σε αντίθεση με την ΤΕLEDOME που θα σε χρεώνει όλη την ημέρα(και το βράδυ) όπως σε χρεώνει το πρωί ο ΟΤΕ.Αυτό μου είπαν ,αυτό σου λέω. Για περίσσοτερα κοίτα εδώ-> http://www.teledome.gr/%28C7655BC99846F2D98E610F76E01A882ED2B510CB12CFFE67%29/ecportal.asp?id=1586&nt=18 Και στον πλήρη τιμοκατάλογο στην ίδια σελίδα.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Σκέτη κοροιδία ... μετά αυξάνανουν οι τιμές και θα γίνει χωρίς προηδοποίηση... ακούστε με ....
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Σκέτη κοροιδία ... μετά αυξάνανουν οι τιμές και θα γίνει χωρίς προηδοποίηση... ακούστε με .... Μην ειμαστε υποερβολικοι...Οταν εχω υπογραψει ενα συμβολαιο με συγκεκριμενους ορους δεν μπορουν να τους αλλαξουν χωρις προειδοποιηση τουλαχιστον...
9-11 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Ήμουν έτοιμος να ποστάρω με τίτλο: "Σταθερή Τηλεφωνία: TelePassport, Vivodi ή Q-Telecom;" το παρακάτω κείμενο, μέχρι που έπεσε το μάτι μου σ' αυτό το thread Αναζητώ (όπως όλοι μας φαντάζομαι) να απεμπλακώ απ' τον πΟΤΕ που μας αντιμετωπίζει σαν πολίτες Ω' κατηγορίας και (ναι!) ΔΕΝ μπορώ να αποφασίσω για τον καινούργιο πάροχο Ρίχνοντας μια πρόχειρη ματιά σε ένα συγκριτικό κατάλογο τιμολογίων, απέκλεισα 10 απ΄τις 13 εταιρείες λόγω χρέωσης αστικής κλήσης και μόνο (1ο και βασικότερο κριτήριο) Και επειδή οι ανάγκες του καθενός διαφέρουν, επιτρέψτε μου να ΙΕΡΑΡΧΗΣΩ τις δικές μου: (1) Αστικές κλήσεις (2) Κλήσεις προς κινητά ->Υπεραστικές σπάνια ->Διεθνείς από εξαιρετικά σπάνια έως καθόλου, οπότε η κοστολόγηση τους, μου είναι αδιάφορη Οπότε καταλήγουμε στις 3 εναλλακτικές του τίτλου με χρέωση αστικής από 0,023 ~ 0,0235 € (αν και οι τιμές διαφοροποιούνται ανάλογα με την ημέρα, καθημερινές ή Σαββατοκύριακο, και την ώρα, 08:00~20:00 και 24:00~08:00) Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω πως όσον αφορά τις αστικές κλήσεις, ΚΑΜΙΑ δεν έχει χρέωση ανα δευτερόλεπτο για τα πρώτα δύο λεπτά, αντίθετα με όλες τις άλλες Στις χρεώσεις προς κινητά έχουμε: TelePassport -> Vodafone:0,159 - TIM:0,164 - Cosmote:0,159 - Q Telecom:0,205 (Μ.Ο. 0,17175) Vivodi -> Vodafone:0,170 - TIM:0,170 - Cosmote:0,170 - Q Telecom:0,230 (Μ.Ο. 0,185) Q-Telecom -> Vodafone:0,180 - TIM:0,180 - Cosmote:0,180 - Q Telecom:0,180 (Μ.Ο. 0,180) οπότε αντικειμενικά φτηνότερη είναι η TelePassport, σωστά; (αν και για την Vivodi οι τιμές μειώνονται κατά 0,10 € από τις 20:00 έως τις 08:00) Πάγιο (νομίζω) πως δεν απαιτεί καμία, η προεπιλογή φορέα (το 4ψήφιο νούμερο) πλέον αυτοματοποιήθηκε, οπότε τι άλλο μένει να τσεκάρουμε; Προσφορές δωρεάν χρόνου ομιλίας (παρεμφερείς με τις συμβάσεις κινητής τηλεφωνίας) ή κλιμακωτή χρέωση του τύπου "αν υπερβείτε τις xxx ώρες, η χρέωση μειώνεται xx%" υπάρχουν; Υποθέτω ότι η υπάρχουσα ISDN γραμμή παραμένει όπως έχει και η σύνδεση Internet χρεώνεται στον καινούργιο πάροχο ή μήπως όχι; (Όπως πάντα) η γνώμη σας είναι πολύτιμη, ειδικά όσοι έχουν ήδη εμπειρία κάποιου εναλλακτικού παρόχου... Ρίξτε και μια ματιά στον λογαριασμό και βγάλτε συμπεράσματα Η Teledome αν μη τι άλλο, σε βάζει σε νέες σκέψεις... ΥΓ Εντελώς συμπτωματικά δέχτηκα τηλεφώνημα απ΄την Teledome για 'ενημέρωση' σχετικά με τις νέες υπηρεσίες. Τώρα, πως με βρήκαν δεν ξέρω, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι 2 κάρτες προπληρωμένου χρόνου πρόσβασης στο net 56/64 kbit/sec που είχα αγοράσει (και χρησιμοποιήσει πριν 1,5 χρόνο)
MTG Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Με βάση τον λογαριασμό σου, έχουμε και λέμε. Αν έβαζες Οτεπιλογές + Οτεπιλογές Δωρεάν Χρόνος Ομιλίας, θα είχες ως μόνο κόστος την εφάπαξ εγγραφή με 1? και στο συγκεκριμένο λογαριασμό θα είχες περίπου 7 έως 10? συνολική έκπτωση στις αστικές κλήσεις που έκανες. Στην Teledome θα πλήρωνες 919 x 0,099? = 90,98? και συμφέρει ειδικά αν κάνεις πολλές κλήσεις μεγάλης διάρκειας. Οπότε σε συμφέρει η Teledome που όμως πληρώνεις χαράτσι κάθε μήνα 1,18? για έκδοση λογαριασμού και δεν ξέρω αν έχει εφάμιλλης ποιότητας με του ΟΤΕ δίκτυο :? Για κινητά, ούτε να το σκεφτείς για Telepassport (χρέωση ανά 30 δευτ!!!). Η Vivodi έχει ελάχιστη χρέωση 1 λεπτό. Θα σου πρότεινα κάτι μεταξύ Cosmoline (χρέωση από 0,166 - 0,195/λεπτό και -5% αν πληρώνεις με πιστωτική) και Q-Telecom (χρέωση 0,18/λεπτό). Αριθμό δεν χρειάζεται να αλλάξεις και θα χρεώνεσαι στον εναλλακτικό μόνο τα τηλέφωνα που κάνεις μέσω του δικτύου του. Προσφορές με κλιμακωτή χρέωση δεν υπάρχουν για τώρα, πλην των Οτεπιλογών του ΟΤΕ που αυξάνουν την έκπτωση με την αύξηση της χρήσης.
pestrofa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Wraia i skepsi toy MTG alla giati stis kliseis tis teledome me to 0,099 vazeis mono tis astikes? loipon look: einai 919*0,099=90,981 kai 10*0,099=0,99 amesws amesws oi kliseis astikes kai yperastikes 1000% den prokeitai na soy kostisoyn panw apo 92 euro, xontrika apo ta 128 euro poy soy xrewnei o OTE mono gia astikes, kerdizeis 36euro.Na min tonisoume kai tin foritotita se Athina kai Thessaloniki opote glitneis kai to pagio toy OTE . Oson afora ta kinita kalitera na zitoyses analisi pliri gia tin diarkeia twn klisewn se kathe etairia giati oi xrewseis ston ote einai klimakotes analoga me to diktio kinitis tilefwnias. Tha protina teledome kai ekei giati a)exei elaxisti xrewsi ta 30" , xrewsi ana deyterolepto kai stis etairies TIM kai Q-telecome einai pio fthini apo tin Cosmoline stis alles 2(vodafone,cosmote) xrewnei to idio. kai i poiotita tha se endiefere? den to sizitame oti i poiotita Teledome einai apaixti!!! An den se endiaferei i poiotita mporeis se kinita na koitaxeis kai tin Telepassport exei ton idio rithmo xrewseis kai elaxista xamiloteres times. Ayta.......
JiKL Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 koitaxte ligo pros meria http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=12821&page=1 sxetika me auto to thema exei ginei megali analisi!
JiKL Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 sto site tis teledome leei oti oles oi times einai xoris fpa...ara kai to 0,099???? aurio tha kano tin aitisi !
BlizardBill Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 (Όπως πάντα) η γνώμη σας είναι πολύτιμη' date=' ειδικά όσοι έχουν ήδη εμπειρία κάποιου εναλλακτικού παρόχου... Ρίξτε και μια ματιά στον λογαριασμό και βγάλτε συμπεράσματα[/quote'] Για σταθερά δεν συζητάμε τίποτα, μόνο teledome με κλειστά μάτια. Για κινητά όμως, παίζει μεγάλο ρόλο ο τρόπος χρέωσης και αν μιλάς εσύ πάνω από 60 sec στα περισσότερα τηλεφωνήματα ή όχι. Έβαλα λοιπόν όλους τους χρόνους κινητών στο excell, και υπολόγισα με αρκετή ακρίβεια πιστεύω (1-2% να πέφτω έξω το πολύ) ποιος εναλλακτικός με συμφέρει περισσότερο. Αυτά είναι τα αποτελέσματα.... Cosmoline 41.22 ευρω (Μόνο εδώ ξέρω ότι έχει 5% έκπτωση με κάρτα οπότε πάει 39.27) Telepassport 42.4 ευρώ Α.C.N 43.22 ευρώ Forthnet 43.4 ευρώ Tellas 47.87ευρώ Teledome 48.8ευρώ Και αυτό είναι το excell ... όπου εχεις χρόνο 1:03 πχ βάζεις 103 για ευκολία http://briefcase.pathfinder.gr/file/blizard/31112/369599 Το «κόλπο» είναι στις κλήσεις με μικρή χρονική διάρκεια… οπότε βάζουμε teledome στα σταθερά, και κόβουμε τα «6» για να μην μπορεί να πάρει έτσι η οικογένεια. Η βάζουμε καμια @@ρια να μας παίρνει αυτόματα το 4ψήφιο της cosmoline με το «6»
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.