phovos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Εχω μια CM hyper 6 και μπερδευτικα λίγο ως προς τη συμβατότητα της με το skt939... Στο official site της CM λέει ότι είναι συμβατή με 754&940(αυτό ήξερα μεχρι τώρα...) αλλά πριν απο λίγο είδα ένα review όπου την είχαν περασμενη σε mobo939(Κ8Ν neo2 platinum)....Τελικά κάνει για 939 ή όχι(Να ξερω αν ειναι να τη πουλήσω ) Υ.Γ οπως καταλαβατε παω για winchester...και θα με ενδιεφερε λιιιιιγο o/c
apostolt Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Αν δεν κανω λαθος πρεπει να κανει.Εχω δει και εγω ατομα να γραφουν πως την εχουν σε 939 mobo.Δεν πρεπει να εχουν τοσο μεγαλη διαφορα τα 940 και 939. Παντως και εγω που παω για εναν 3200+ αν βαλω τελικα αερα μαλλον αυτη θα χτυησω.
pikoriko Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 οταν λετε αερα ενοειτε τηνψυκτρα που παρεχει το box;
phovos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 pikoriko ennooume oti o upologisths mas psuxetai me aera....dld opoiodhpote me fan+heatasink!!!me liga logia oxi me nero(watercooling) h otidhpote allo.... apostolt einai kalh psuktra alla einai paaaara polu varia(950gr + ~200gr to fan) ki egw pisteuw oti kanei gia 939 alla kollaw logo tou official site!!
apostolt Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Αν πας και διαβασεις στο extremesystems.org θα δεις πολλους που την εχουν πανω σε 939 μηχανηματα οποτε κανει.
phovos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 twra phgena na grapsw oti teriazei mia xara...to eida kai sto forum ths CM!!! apostolt Thanks gia to endiaferon Epi tis eukairias kai gia na mhn anoigw allo thread h8ela na rothsw an paizei kanenas tropos gia na thn asfalisw ligo kalutera panw sto mobo! Genika de nomizw na exei provlhma apla otan thn protoepiasa sta xeria mou tromaxa ligo ap to varos..... :D
apostolt Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Σε αυτο δεν μπορω να σε βοηθησω δεν την εχω δει απο κοντα.Τωρα εψαχνα να βρω απο που θα την παρω και ειδα οτι την εχουν τα multirama.Η checkmate παρολο που αναφερεται στο site της Coolermaster δεν την εχει ακομα.Παιζει να την εχει κανενας αλλος?
phovos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Κι εγω μονο multirama την εχω βρει... Παντως αν εχεις μικρο κουτι σκεψου το και υπολογισε τις διαστασεις γιατι εχει 12cm υψος! Αν μπεις στη coolermaster εχει ακριβως τις διαστασεις και αλλα specs
Overseer486 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 paidia gia kalyterh sterewsh proteinw to copper shim ths thermaltake. egw exw mia tower 112(poly varia kai psilh kai auth)+2 silent cat 9cm to shim pragmatika me eswse. to pc evgale th metakinish gia ena "mini-lan" me 2 filous, xwris na vgalw th psyktra!!! http://www.thermaltake.com/accessories/NewCopperShim.htm auto pou dixnei h selida to exw valei panw se barton xwris provlima. ola auta ennoeitai an kataferete na to vreite se kana magazi. egw to eixa parei prin apo 2 xronia peripou, apo ellhniko magazi.
twingo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Σε αυτο δεν μπορω να σε βοηθησω δεν την εχω δει απο κοντα.Τωρα εψαχνα να βρω απο που θα την παρω και ειδα οτι την εχουν τα multirama.Η checkmate παρολο που αναφερεται στο site της Coolermaster δεν την εχει ακομα.Παιζει να την εχει κανενας αλλος? e-shop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806070
evansdimo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 28 βαθμοι σε κατασταση idle για P4 2.4!!! Να τα αφησω????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.