Προς το περιεχόμενο

Ti vivlio Gia Assembly pou proteinete?

unre@l

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hello paides!

8a i8ela na mou proteinete kapoio vivlio gia assembly gia na agoraso. Exo stabarei ego 1-2 ston papasotiriou alla 8a i8ela kai tin dikia sas gnomi.

To mono pou gnorizo einai Assembly gia ton Z80.

euxaristo.

Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου, καλύτερα να διαβάσεις κανένα tutorial, αντί να ξοδεύεις χρήματα. Βέβαια καταλαβαίνω ότι μερικοί προτιμούν να έχουν κάποιο βιβλίο. Πάντως, σε ηλεκτρονική μορφή μπορείς να κατεβάσεις τα manuals από την Intel, που σίγουρα θα σου χρησιμεύσουν σαν reference. Αν δεν σε ενδιαφέρει μόνο η x86 assembly, αλλά γενικότερα η assembly, μπορείς να κατεβάσεις το Art of Assembly Programming, που κυκλοφορεί ελεύθερα στο δίκτυο.

Δημοσ.
Κατά την γνώμη μου, καλύτερα να διαβάσεις κανένα tutorial, αντί να ξοδεύεις χρήματα. Βέβαια καταλαβαίνω ότι μερικοί προτιμούν να έχουν κάποιο βιβλίο. Πάντως, σε ηλεκτρονική μορφή μπορείς να κατεβάσεις τα manuals από την Intel, που σίγουρα θα σου χρησιμεύσουν σαν reference. Αν δεν σε ενδιαφέρει μόνο η x86 assembly, αλλά γενικότερα η assembly, μπορείς να κατεβάσεις το Art of Assembly Programming, που κυκλοφορεί ελεύθερα στο δίκτυο.

Μήπως έχεις κανα link για το "Art of Assembly Programming" ;

Δημοσ.

Λοιπόν, ξανακοίταξα τα ebooks μου και το "Art of Assembly Language Programming" που έχω είναι έκδοση του 2001, όταν ακόμα ήταν draft και η διανομή ήταν ελεύθερη. Απ' ότι είδα στο Internet τώρα έχει κυκλοφορήσει σε κανονικό βιβλίο, οπότε είναι μάλλον απίθανο να το βρεις ελεύθερο. Πάντως μπορείς να βρεις παλιότερες εκδόσεις, όπως εδώ:

http://oopweb.com/Assembly/Documents/ArtOfAssembly/Volume/toc.html

Δημοσ.
hello paides!

8a i8ela na mou proteinete kapoio vivlio gia assembly gia na agoraso. Exo stabarei ego 1-2 ston papasotiriou alla 8a i8ela kai tin dikia sas gnomi.

To mono pou gnorizo einai Assembly gia ton Z80.

euxaristo.

den xero an se endiaferei allaexo ena biblio gia mastering turbo assembler.second edition.einai sta agglika bebea.xekinaei apo ton mapa xristi mexri arketa advance.milamegia biblio 900 selidon bebea.to eixa parei 15000 draxmes.an se endiaferei pesto mou.

Δημοσ.

Τα βιβλία που έχω αγορασμένα από τον Παπασωτηρίου :

> ( Το πιο κατάλληλο για σένα ) ~ 35 Euro

Peter Norton and John Socha

Το Βιβλίο της Assembly Για Τα PC - Second Edition

Εκδόσεις Κλειδάριθμος

ISBN: 9602092343

> ( αρκετά εξειδικευμένο !)

Allen L. Wyatt

Χρήση και εφαρμογές τηε γλώσσας Assembly

Εκδότης Μ.Γκιούρδας

ISBN: (δεν λέει)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...