Προς το περιεχόμενο

FORCE Uninstall VIA Drivers?

kavaliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια εχω το ASUS A7V8X με VIA chipset. Το προβλημα που εχω ειναι οτι οταν γραφω DVD κανει αρκετα buffer underruns. Επειδη το drive δουλευει σιγουρα καλα, κατι αλλο εχει προβλημα. Δεν ειναι το καλωδιο. Επισης ο σκληρος δισκος αν και σε benchmarks ειναι αρκετα καλος, σε καθημερινη χρηση ειναι αργος και δεν φταιει παλι αυτος. Οποτε κατεληξα στους IDE CONTROLLERS του mobo. Παω να τους κανω uninstall για να φορτωθουν οι default, κολλαει εκει οταν παταω (οχι τα windows, αλλα το παραθυρο εκεινο). Το δοκιμασα πολλες φορες, τα ιδια. Παω να ξαναβαλω Hyperion 4in1, κολλαει στο installation αφου εχω διαλεξει normal installation κτλ. Δοκιμασα και παλιους 4in1, τιποτα... Στο ρεσταρτ που εκανα δεν φορτωναν καν τα windows και ξεκινησαν μονο με load last good known configuration. Τα δοκιμασα ξανα ολα, τιποτα...

1. Οποτε ψαχνω για ενα εργαλειο που να κανει force installation/uninstallation via drivers...Εχει κανεις κατι υποψη του?

2. Αν δοκιμασω μια PCI καρτουλα που εχει IDE CONTROLLER, θα κανει κανονικα Boot το μηχανημα απο εκει? Και αν ναι, δεν θα πειραχτει τιποτα στον υπολογιστη, ετσι? Δηλαδη δεν θα χρειαστω φορματ ή καποιο αλλο προβλημα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...