epote Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Katarhas kalos exoplismos (opla,megala ohimata,rouha-xerete na pame na xeskisoume ta replay,diesel,ktl...-),meta poli fagito (oso perisotero boro),ke kafsima.Meta tha girnousa giro giro mazevodas oso pio pollous epizodes evrisska,tha pigena se ena megalo ipsoma ke tha eftiahna katavlismo (koble me tihi ktl..) nai re alla pos tha mazeves eksoplismo ktl? An ihan gini zobie i anthropi se olon ton kosmo ehoume hodro provlima.Afto simeni oti se merikes meres afou ekdilothi to fenomeno den tha iparhi ilektrismos.Se merikous mines,dedomenou oti kataferoume na epizisoume, tha iparxi provlima kafsimon.Enoite pos to thema tou fagitou ine ameso me elaxisth prosoxi ta kaysima pou yparxoun se mia polh ftanoun gia XRONIA. Skepsou oli ti venzini sta aytokinita, ola ta venzinadika, oles tis apothikes, ta gamimena diylistiria sto skaramaga ksero go:p eno an eisai sthn eksoxh tha prepei na kalipteis megales apostaseis,ase pou eisai aprostateytos, giati prepei na *xtiseis* kati pou na antexei, not easy Ps. Epote nomizo oti i lisi sou ine astia me to sibathio pada!Den tha adexis parapano apo 3 meres.Esto ke stin peftoume to vradi,den tha katalavis apo pou sou irthe horis fota. giati re? apo pou na mou ti pesoun px? apo thn eisodo ths polikatikias? tha thn exo...well...kleisth?
hexenlord Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 giati re? apo pou na mou ti pesoun px? apo thn eisodo ths polikatikias? tha thn exo...well...kleisth? afto pigene gia to proto (i deftero post sou) pou eleges na minis se dalika!.Simfono gia ta kafsima ektos ke an pathis kana kako tipou 28 days later pou olo to menchester (nomizo etsi elege i pinakida) kegotan.Skepsou pos αν στο σκαραμαγκα που τωρα δουλευουν 1000 ατομα (λεω εγω...) ξαφνικα σταματουσαν,ε του φουστη, καποια βαλβιδα δεν θα εκλειναν...μπουμ,με πιανεις.Αλλα ναι, αν η πολη (γενικως το μερος που εισαι) ειναι αθικτη,με ολα τα βενζιναδικα, εισαι οκ! κοιτα, για τις προμηθειες τωρα.Αν εισαι σε πολη μεγαλη νομιζω πως τη εχεις βαψει. Πχ, αθηνα:Απο που να προφυλαχτεις,ποια τρυπα να πρωτοκλεισεις...(την απαντηση στην νεα ελληνικη ταινια με αναλογο θεμα ονοματι "Το Κακο").Ασε που θα φοβασαι να ξεμυτισεις μην στην πεσουν απο παντου σε χρονο dt.Καλυτερη περιπτωση για μενα ειναι η Πατρα η κατι παρομοιο.Οργανωνεσαι σε ομαδες μολις ξεπερασουν ολοι το πρωτο σοκ του τρομου και αρχιζεις να καθαριζεις κοσμο (φανταζεσαι να δεις καμια κοπελα που πριν τη γουσταρες να ερχεται να σου πιει το αιμα?Καλυτερο σκηνικο:Κοπελα που την προηγουμενη μερα σου εριξε "πιτα' την γεμιζεις μολυβι με ιαχες τυπου "παρτα"+ "σ'αρεσει τωρα"-Και για να μην γινομαι αδικος,κοπελα που η κολλητη της,της εφαγε τον γκομενο αλλα δεν προλαβε να τον χαρει γιατι εγιναν ζομπι+οι δυο, πετυχαινει τη εν λογω κολλητη και την ξεμαλλιαζει....με φτυαρι!).Ενταξει υποτιθεται γνωριζεις που ειναι ενα στρατοπεδο και συ ρε παιδι μου.Αφου καθαρισεις καμποσους για καμια βδομαδα (+ταυτοχρονα με βανάκια τους βγαζεις εκτος πολης για να μην εκδηλωθει επιδημια-η απλα τους καις) πας για ωραιοτατο shopping therapy στην πολη (θυμασαι εκεινο το μακό που ειχες βαλει στο ματι την προηγουμενη βδομαδα?-Ναι, και τα νεα Νικε). Ε,αυτα.Μετα ειναι αλλη περιπτωση.Μολις γενικως κοπασει ολη η φαση και οι επιζησαντες αρχισουν να νιωθουν ασφαλεις...τοτε ειναι τα δυσκολα.Ο καθενας θα φανερωσει το ποιος πραγματικα ειναι....Πχ ολοι θα πρεπει να κανουν κατι αν οργανωθει μια κοινοτητα.Θα σου αρεσε να σου δινει διαταγες ενας απλα γεροντοτερος?Γιατι εσυ συνεχεια να φερνεις με το φορτηγο νερο?Να παει ο Κωστας.Ναι αλλα ο Κωστας που με την σειρα του εχει βαρεθει να στηνει σκηνες θελει να σου σπασει το κεφαλι επειδη τον κοιτας στραβα.Επιπλεον θα εινα μερικα πραγματα που θα πρεπει να τα κανουν συγκεκριμενα ατομα γιατι μονο αυτα γνωριζουν (πχ ηλεκτρολογοι,γιατροι κτλ).Φανταζεσαι αυτοι να πουν:Κοιταχτε, αν θελετε γιατρο θα μου φτιαχνετε καθε μερα το αγαπημενο μου φαϊ+θα μου φερετε+εκεινο το γκομενακι που το γουσταρω,που ομως τυχαινει να ειναι και δικο σου... Think about it:zombie ή καφρος?
Lucifer Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Κάφρος. Θα σκοτώνω πιο αποτελεσματικά και με μεγαλύτερη ικανοποίηση. Όσον αφορά τον γιατρό, απλή λύση: Θέλεις να σου σπάσω τα γόνατα ή να κάνεις την απολύμανση?
epote Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 lol hexen εχεις δικιο. Παντος, η λυση εγω+βουνο+γιδοπροβατα ειναι η πιο ασφαλης και αποτελεσματικη, αλλα τι γινεται αμα περασουν 10 χρονια εχουν λυθει ολα τα προβληματα και δεν το παρεις χαμπαρι?
kostas_crete Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 ki an ta provata exoun ginei zombi?????:D
kleidokratwr Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 egw den 3erw gia esas, prospa8w pantws na ma8w ta mystika tou stoxou sto CounterStrike, pote den 3ereis pou 8a xreiastei na ri3eis ena headshot! kafrila men, pi8ano de mpouehehehe
Kain Origin Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Βασικά για μαζικές εκκαθαρίσεις ζομπιδιοειδών θα έσπευδα να προμηθευτώ χειροβομβίδες, απλές βόμβες και βόμβες μολότωφ με καρφιά μέσα και άμμο (που καταστρέφουν και ολόκληρο αυτοκίνητο). Θα έπαιρνα και κάμποσα rifles με ΠΟΛΛΕΣ σφαίρες και οποιαδήποτε όπλα έβρισκα. Θα πήγαινα καταρχάς σε μια ταράτσα, παίρνοντας ΠΟΛΛΕΣ προμήθειες, θα σφράγιζα όλες τις εισόδους και θα έφτιαχνα και μια μυστική έξοδο παγιδευμένη όμως (μην την πατήσω όπως ο άλλος του Dawn), και θα περίμενα να μαζευτούν τα μισά τουλάχιστον ζόμπια της περιοχής απόξω. Μετά θα έβγαινα στην ταράτσα ωσάν τον Τζιμάκο στο ''Θεός για μια εβδομάδα και θα άρχιζα να πετάω τις μπόμπες και χειροβομβίδες στοχεύοντας τους πρώην ανθρώπους και ακούγοντας το Fear of the Dark των Iron Maiden. Θα παρακολουθούσα μετά το θέαμα τρώγοντας ποπκόρν, μέχρι να κοπάσει η μπόρα. Ε, μετά δεν θα έμεναν και πολλά φρικιά, οπότε με μερικά headshots θα καθάριζα άνετα το δρόμο μέχρι το λιμάνι, πατώντας με το φορτηγάκι όποιον έβρισκα (εκτός από την κλασσική γκόμενα). Θα έβρισκα ένα καλό καΐκι, θα το φόρτωνα με προμήθειες και όπλα και θα πήγαινα σε ένα μικρό σχετικά νησάκι. Θα καθάριζα τον δρόμο μου με ολίγη δυσκολία μέχρι να φτάσω σε μια ταράτσα και να ακολουθήσω την ίδια τακτική. Μόλις καθάριζα όλα τα ζομπιοειδή του νησιού (ανθρώπους και ζώα) (μόνο ζώα σαν να λέμε) όλο και κάποιο κοπάδι ζωντανών θα έβρισκα να τσοπανέψω (σκυλιά στην ανάγκη). Με μια μικρή φάρμα, ασυρμάτους, κανέναν υπολογιστή και γενικά οτιδήποτε μου χρειάζεται για επικοινωνία, θα τσοπάνευα μέχρι να ενημερωνόμουν ότι κόπασε η κρίση. Ε, τότε θα έδινα συντεταγμένες για να έρθουν να με πάρουν. Επειδή όμως θα είμαι μολυσμένος με την τοξίνη, θα μου ρίξουν καμιά πυρηνική (ή μπορεί απλώς και να με βομβαρδίσουν), όπως έκαναν και σε όλες τις περιοχές με ζόμπι, και θα ζούσαν αυτοί καλά και εγώ καθόλου. Όμως εγώ θα είχα προφυλαχτεί και θα τη γλύτωνα, οπότε θα μάζευα έναν στρατό από ζώα-ζόμπι και θα περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθώ στον κόσμο και να γίνω ο άρχοντας του πλανήτη που θα έχουν κατακτήσει οι νεκροί. THE END! Copyright: Kain Origin, Insomnia.gr, 13-4-2005 All rights reserved. Not for sale, rent or auction!
kleidokratwr Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 telika exete fadasia. alla prepei na skefteite kai kati pio synais8hmatiko re na pros8esete sto senario sas. kapoia an8rwpistiki/synais8hmatiki/koinwniki pleyra ths tenias. dld enta3ei apla perigrafete mia tenia rambo, enas mamaw kai dernw (gia thn akriveia mono dernw) pou apla vghke na skotwsei zombies? valte kai kamia gynaika sto story, etsi na exei kai ligo love story/skhnes agriou sex (oi opoies vevea 8a antimetwpistoun san skhnes koultouras apo to koino, diladh 8a eiste kai dipla kerdismenoi- 8a peite kai thn vlakeia sas 8a sas perasoun kai must senariografo/skhno8eth ktl ktl) epishs 8a prepei na vre8eite kai se kapoia fash perikyklwmenoi apo toulaxiston 1000 zombies xwris sfera epanw sas. pws alliws 8a koryfw8ei h agwnia?
Arioch79 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Εγώ σε πρώτη φάση θα έπαιρνα ό,τι δάνειο υπάρχει από όλες τις τράπεζες και α) θα νοίκιαζα ένα μισθοφορικό στρατό β) θα αγόραζα ένα νησί και θα έφτιαχνα πάνω του ένα survival theme park. Κατόπιν θα μάντρωνα όσα ζόμπι μπορούσα με το στρατό μου και θα τα έστελνα στο νησί. Όλοι οι εκκεντρικοί πλούσιοι θα συνέρρεαν για να περάσουν ορισμένες ώρες ή και μέρες έντασης και περιπέτειας, σκοτώνοντας μαζί με τα ζόμπι και λίγες από τις βαρετές ώρες της ζωής τους. Τέλος, θα χρησιμοποιούσα τα φράγκα και τις γνωριμίες που θα είχα αποκτήσει από αυτή την επιχείρηση για να πετύχω το όνειρο κάθε Έλληνα. Να μπω στο δημόσιο! Κι έζησαν αυτοί καλά κι εγώ φυτοζωόντας με πενιχρή σύνταξη άθλιου ασφαλιστικού ταμείου, γκρινιάζοντας στα κανάλια για τη τιμή του ταραμά.
Nantia(R) Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 ψιλοκουφο διοτι να τα βαλουν με ολα τα ζομπι του κοσμου... ουτε στα πιο τρελλα σεναρια! απο την αλλη αφου ειναι ολοι ζομπι.. τι τρωνε???? Αλληλοτρωγονται? αν ημουν σε μια τετοια κατασταση... Σε πυραυλο και βουρρρρρ στο φεγγαρι!
ki8aristas_SteL Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 den xerw alla ama hmoun se mia polh gemath zobies den xerw an 8a eixa to kouragio na purovolaga olh thn wra.Einai tosa polla pou variesai na varas.Ante na cabero8eis se kamia taratsa me parea kai tavlaki kai na exeis ta sniper alla counter strike fash kai na kaneis diagwnismo headshot me ta filarakia sou etsi na perna kai eyxarista h wra! kai meta ama meineis apo ammo akou ti keneis.exeis ton filo sou sthn taratsa me bazooka kai xeirovomvides kai rixnei kamia 20aria katw anoigi o dromos pas sto magazaki pairneis ammo skotwneis polla zobies sth diadromh kai pali meta taratsa! lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.