alfas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Exo ena compaq presario 700...kai 8elw to poli aplo na mpo sto BIOS!!! kano to klasiko tropo me to DEL tipota.... dokimazo me ta F1 os F12...tipota... POS MPAINW???((( kapoios na me boi8isei uparxei???
Jimmy_BlinD Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 με δισκέτα εγώ εχω ακούσει ... μπορεί να πα κ βλακεία!!
Theodore Tsi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 logika einai to f10....paixe me auto....pata to apo tin wra pou tha to anapseis mexri na se mbei(oxi sinexomena...xereis polles fores)....einai ena sigkekrimeno simeio gia na se balei sto bios....min to patiseis mia fora+na perimeneis na se balei....
gerontas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Κανονικά στα Compaq (τουλάχιστον στα Armada και κάποια Deskpro της εποχής των Presario) αντί για το κλασσικό "Press Del to Enter Setup", βγαίνει μιά splash-screnn της Compaq με τις επιλογές για Help και Setup. (Αν θυμάμαι καλά F1 και F10, όπως λέι κι ο Theodore Tsi Αν βλέπεις το μήνυμα Press Del την ώρα της εκκίνησης, δυστυχώς κάποιος έχει στήσει τις partitions του μηχανήματος χωρίς το Cd της Compaq, αλλά με τις κλασσικές διαδικασίες, οπότε δυστυχώς δεν μένει άλλος τρόπος από το low format. Αν δεν έχεις το CD, η Compaq μέχρι πρόσφατα έδινε (ενημερωμένες) εκδόσεις των αρχείων εγκατάστασης, κάπου έχω τη διεύθυνση άν δεν βγάλεις άκρη με το Google. Καλή Τύχη.
alfas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Thanks to F10 itan epitelous...SAS EYXARISTW!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.