McLarenFan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 OTENET BY FAR THE BEST. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ CAFE ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ACCESS ΚΑΙ WEB HOSTING. ΕΓΩ ΕΧΩ 384/128 Kbps ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΩ 45Kb/s ΜΟΝΙΜΑ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ Ο SERVER ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OverFlow Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Ενα χρονο με Sparknet 1024/256 δεν εχω αντιμετωπισει προβληματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimik Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Ο καθενας τα δικα του....... Οτενετ για να εισαι σιγουρος....και γρηγορα ενεργοποιημενος....+3 λογαριασμους Ε-μαιλ+20 sms δωρεαν την ημερα+antivirus check +++ Καθαρα υποκειμενικο~! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Έχει δοκιμάσει κανένας και του ΤΕΕ; Είναι σε καλή τιμή και το σκέφτομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaVe Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Ενα χρονο με Sparknet 1024/256 δεν εχω αντιμετωπισει προβληματα! Kala stin pio akrivi piges k esi ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.