dali13gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Όχι δεν τα κάνεις extract στον σκληρό. Tα κάνεις mount σε ένα εικονικό drive που έχει δημιουργήσει το Alcohol ή κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα και είναι σαν να έχεις το cd μέσα στο drive(ουσιαστικά βάζεις ένα εικονικό cd σε ένα εικονικό drive) Φιλικά
Tetix Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Και μετά εγκατάσταση;;; Αν είναι δυνατόν!!! Βαλτε τα όπως εγώ χύμα μέσα στο dvd σε φακέλους με τα κατάλληλα αρχειάκια που όλοι ξέρουμε... Κατ'ευθείαν εγκατάσταση!
Slay Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 kai ti allazei me ayton ton tropo? pera apo thn pithanothta kapoio setup na mhn doylepsei logo lathoys sto path?
atx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 re paidia de douleuoun ola ta paixnidia etsi! sta perisotera ginetai alla se paixnidia opos nfsu2 de ginetai. ekana tin apopira na kano ta 2 sympiesmena arxeia se 1 alla de doulepse. nai einai eukolia na exeis pc games pou einai 2 i kai 3 cd se dvd alla de ginetai se ola.
random Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 έτοιμοι τυφλοσούρτες γι αυτα δεν υπάρχουν. οπως εγραψε ο martyras υπαρχουν βασικα 3 τρόποι, και καθε φορα που βγαινει νεο παιχνιδι βλέπεις και μια τροποποίηση. μπορεις να μαθεις πολλα γκουγκλάροντας "CD2DVD conversion" +ονομα γνωστών games se πολλαπλά cd. πχ... http://www.fileforums.com/showthread.php?t=64871 επειδη το εχω κανει, βρισκω οτι τελικα δεν αξιζει τον κόπο, αφου αν εγκαταστησω ενα παιχνιδι, ειτε θα μου αρέσει και θα το κρατησω κατι μηνες στο σκληρό (που τωρα εχουμε τεραστιους) να το λιώσω, κι αφου θα το χω λιώσει, θα βγει η συνεχεια του (fifa 95-6-7-8-9...., doom 1, 2, κλπ), οποτε το ξεχναω σε ενα dvd και στο καλό. ειτε δεν θα μ'αρεσει και ζητημα ειναι αν θα το ξαναεγκαταστησω ποτε σ αυτη τη ζωή. για το MASAI υπάρχει ενναλακτικό to ORCA, πολυ μικρό, και χωρις install, απλα ειναι δυσκολουτσικο να το βρεις μόνο του, το δινει η ms σε ενα πακετο 350 mb. εδω ισως το βρητε σκέτο (1-2 mb) (post tou Andareed) g orca
Slay Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 re paidia de douleuoun ola ta paixnidia etsi! sta perisotera ginetai alla se paixnidia opos nfsu2 de ginetai. ekana tin apopira na kano ta 2 sympiesmena arxeia se 1 alla de doulepse. nai einai eukolia na exeis pc games pou einai 2 i kai 3 cd se dvd alla de ginetai se ola. ta dyo arxeia ena? ti akribos ekanes dhladh? ego pantos oyte poy thymamai pote htan h teleytaia fora poy ekopsa paixnidi se CD, ola iso images se dvd ta kobo pleon , ektos kai an kapoio einai megalo kai toy afieroso 1 dvd diko toy.
Bourdoulas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 i lisi einai mia opos aneferan kai oi proigoumenoi...ta kaneis images me kapoio programma opos to alcohol ktl kai ta grafeis se dvd...teleiose... kai kaneis aneta ti douleia sou....otan 8eleis na pai3eis bazeis kanonika to dvd sto drive kai fortoneis sto eikoniko cdrom to image....apla ta pragmata.
StavrosD Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Βάζεις daemon tools, alcohol 120%, Nero Image Drive ή κάτι αντίστοιχο, και το τρέχεις χωρίς extract.
Slay Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Και μετά εγκατάσταση;;; kai bebaia egkatastash, ti to perases to pc, playstation h xbox, gia na ta paizei kateytheian apo to dvd?
andrip Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=90445 είχα παρόμοια απορία, όπως είπαν όλοι όμως δεν υπάρχει κάποιος στανταρ τρόπος, σε άλλο παιχνίδι θα σου λειτουργήσει με τον ένα τρόπο ενω σε άλλο όχι. Εγω στα περισσότερα βάζω όλα τα αρχεία των cd σε ένα φάκελο (προσέχωντας πάντα τα overwright) και η δουλειά γίνεται, όχι παντα όμως
kleidokratwr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 gia na ginetai panta h douleia, xrhsimopoihse iso h opoiadhpote allh morfh eikonikou diskou sto sklhro, kai meta se dvd.
Αδίστακτος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ πάτνος κανονικότατα χωρίς καμιά συμπίεση και δυσκολία τα παίρνω από τον σκληρό εγκατεστημένα, βάζω ένα NoCD C***K και μετά τα περνάω στο DVD και τα παίζω από εκεί. Τώρα για Autorun μπορείς να κάνεις αλλά θέλει πολύ δουλειά για ένα καλό Autorun με το Mediator που χρησιμοποιώ εγώ. Το πρόγραμμα δεν βάζει μόνο Autorun κάνει κι άλλες δουλειές πολύ χρήσιμες. Το Official Site είναι εδώ. Παιδιά αν του το προτείνατε αυτό δεν γνωρίζω γιατί δεν διάβασα άλλα post παρά μόνο το πρώτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.