FELIX Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 μη μου λέτε τέτοια ρε παιδιά και τo πούλησα!αλλα τo δικό μου ειλικρινά πρέπει να είχε κάποιο πρόβλημα' date=' ειδικά cd διάβαζε με πολύ δυσκολία. [/quote'] pou to poulhses??? afou sou eipa meta to ka8arisma pou tou ekana ta diavaze olla me thn mia oute egw to exw omws,to poulhsa panw se ena pc...
sarisn Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ έχω εδώ και 1-1.5 χρόνο το ASUS E-616P (το προηγούμενο μοντέλο από το Ρ2 που είπε πιο πάνω κάποιος) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. DVD + CD rip κάνει σε απίστευτους χρόνους. Ενδεικτικά να πω πως στο DVD Shrink πιάνει συνήθως 7.000-11.000 ΚΒ/sec!
predator Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 lol σε σένα FELIX! ήθελε καθάρισμα φαίνεται τo άτιμο! όσο για ASUS μου έκανε εντύπωση που κάτι PRINCO DVD-R τις κακιας ώρας που έχω δε τα διάβαζε ούτε στο NEC 3500 ούτε σε ένα Sony DVD-ROM που έχω και στο ASUS ενός φίλου μου τα κατέβασε σφαιρατα!
vasgelo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Αγόρασα ένα Sony DRU 500 δεύτερο χέρι (65 Ευρώ) και τι δεν έχω γράψει .Πολύ αξιόπιστο
sa1901 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Το Αsus προτείνω και γω. Και αν μπορείς να βρεις το Ε616Ρ2, ακόμα καλύτερα.
qspock Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 όσο για ASUS μου έκανε εντύπωση που κάτι PRINCO DVD-R τις κακιας ώρας που έχω δε τα διάβαζε ούτε στο NEC 3500 ούτε σε ένα Sony DVD-ROM που έχω και στο ASUS ενός φίλου μου τα κατέβασε σφαιρατα! Και που το παραξενο? Ξερεις ποια ειναι τα 2 χειροτερα DVD readers? Τα Sony και το Nec3500... Παω στοιχημα οτι οπου και να εβαζες τα δισκακια αυτα (Liteon, Plextor, Toshiba, Pioneer) θα διαβαζονταν μια χαρα.
TherionG Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 τα pioneer 10xs είναι τα χειρότερα drive ever, έχω δεί άπειρα που μετά από λίγο καιρό δεν διαβάζουν τίποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.