teos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Mages geia.Poio pisteuetai oti einai to kalutero DVD-ROM + DVD-RW anagnosis.Thanks.
Aussie Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 pantos an thes kai eggrafi,gia mena einai to NEC 3500,se timi prositi peripou 75 euro
deathlok Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 pioneer an kataferies na breis kai meta toshiba ixa kanei idio topic kai mou protinan to lite on apo to opoio den emeina efxaristimenos
Michalakhs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 pioneer pedes 3 xronia kai akoma vastane kai ta 4 xwris lathos... ti allo thete? kai slot in exoume
Slammer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 To δικό μου το Pioneer A05, σε 14 μηνες το πέταξα, γιατι δεν εγραφε τιποτα (μονο CD) και να φανταστειτε οτι ουτε 100 δισκάκια δεν εγραψα.... Αν θες drive ως μοναδικό οπτικό drive, τοτε θα διαλεγα μεταξύ LG 4163 και Plextor 716, εκτος αν βρεις εδω το Benq. Αυτα ειναι τα κορυφαία απο πλευράς αναγνωσης (και για κλειδωμένα δισκακια Securom, Protected Audio κλπ) ΥΓ: και τα toshiba ήταν παλαιότερα κορυφαία απο πλευρας διαβάσματος, αλλα εχουν μεινει πισω σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
Michalakhs Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 sorry guys to post mou anaferete mono se dvd-rom kai oxi dvd-rw sto poio proteinw h to 16X ths plextor h to nec 3520
migel Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπέρα. 1. Pionner slot in ( 105s-106s-120s ) , τα καλύτερα αλλά σπάνια . 2. Plextor .
predator Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 pantws egw pou eixa ena pioneer slot in (nomizw 105s) den eixa meinei ka8olou eyxaristimenos. skonizotane kai de diabaze sxedon tipota, eidika cd sxedon ka8olou. epeidi me endiaferei kai emena to 8ema telika pio dvd-rom na protimisw? plextor?
sarisn Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Σίγουρα αν διαθέτεις τα (όχι πολλά) παραπάνω λεφτά πήγαινε για Plextor
migel Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 pantws egw pou eixa ena pioneer slot in (nomizw 105s) den eixa meinei ka8olou eyxaristimenos.skonizotane kai de diabaze sxedon tipota' date=' eidika cd sxedon ka8olou. epeidi me endiaferei kai emena to 8ema telika pio dvd-rom na protimisw? plextor?[/quote'] Καλησπέρα . Απο που πέρναγε η σκόνη που αναφέρεις ? εάν πέρναγε απο το Slot μάλλον θα σου έλειπε ενα προστατευτικό που έχει ( μαύρο χρώμα ) το οποίο ανοίγει όταν μπαίνει/βγαίνει το CD\DVD και κλείνει πίσω του . Το 105s το έχω 4,5 χρόνια , το 106s 3 , και το 120s 1,5 , μέχρι τώρα και τα τρία δουλεύουν άψογα . Προσωπικά δεν τα αλλάζω με κανένα άλλο , μου διαβάζουν τα πάντα και έχουν πολύ γρήγορο κατέβασμα στον σκληρό ( DVD ). Και τα Plextor όμως είναι πάρα πολύ καλά , αλλά τα Pionner έχουν το πλεονέκτημα ( για μένα ) του Slot . P.S. Δεν έχω μετοχές στην Pionner
souvlakias Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 lite on 167t. para poli grigoro kai diavazei ta panta
talos_2002 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Για dvd-rom κάτι που να έχει firmware με βγαλμένο rip lock πχ. lite-on 167Τ και τα Toshiba πριν το 1912. Ρίξε μια ματιά εδώ http://cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=11566&PageId=0 Το νέο Asus δείχνει πολύ καλό. Για dvdr προτείνω το BenQ 1620 αν το βρεις, αλλιώς LG 4163. Αν δεν σε παίρνει οικονομικά, χτύπα NEC 3520.
peterp@n^ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 exw edw kai polla xronia.. epoxi PIII eixa agorasei ena Pioneer 105s (pou ekana 105f argotera) tote, 50xil.drx, kai meta apo (4,5??) xronia entonis xrisis einai to mono DVD-ROM pou eixa pote sto desktop mou!! kai einai kai slot in!! Den prepei na yparxoun akoma apogonoi tis seiras 105, 106, kai loipa... Epeidi i erotisi sou den dieutkrinizei gia pote milas (to kalytero psaxneis pou kykloforei twra, pou exei kykloforisei mexri twra, ...??) Tha sou pw omws, pws ama ksanagoraza tha eperna to idio Kai pros predator (vaze kai kamia skoupa re sy..) Filika
predator Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 μη μου λέτε τέτοια ρε παιδιά και τo πούλησα! αλλα τo δικό μου ειλικρινά πρέπει να είχε κάποιο πρόβλημα, ειδικά cd διάβαζε με πολύ δυσκολία. αυτό τo μαύρο που λες migel πρέπει να τo είχε,κάτι άλλο πρέπει να έπαιζε. anyway thanks guys!
qspock Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Ενταξει τα Pioneer 106s ηταν πετυχημενο μοντελο, αλλα ενας φιλος μου που το παινευε συνεχεια τωρα θα παρει αλλο drive γιατι τελευταια εχει δυσκολιες στο να αντιγραψει cd στο σκληρο και πλεον τα περισσοτερα δε τα αντιγραφει. Εχω ξαναακουσει τετοιες περιπτωσεις για τα συγκεκριμενα Pioneer slot οποτε φιλε Predator καλα εκανες και το πουλησες (απορω πως τα καταφερες κιολας τοσο παλιο μοντελο). Χτυπα ενα καινουργιο αναλογα με τις αναγκες σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.