Delta Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει να συνδέσω ένα ακόμα ανεμιστηράκι 3pin ; Στο motherboard έχει μόνο μία έξοδο για έξτρα fan, οπότε ψάχνω να βρώ ένα τρόπο να δώσω ρεύμα και στο άλλο fan, υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να το συνδέσω σε molex; αν από την ίδια τροφοδοσία συνδέσω ταυτόχρονα 2 ανεμιστηράκια θα υπάρχει πρόβλημα; Ευχαριστώ
manosone Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Αν κοψεις το καλωδιο,τοτε μπορεις να το βαλεις στο molex.Επισης μπορεις να βαλεις 2 καλωδια ιδιας τασης αλλα εννοειται απο διαφορετικους ανεμηστηρες σε ενα molex.Μονο ΠΡΟΣΕΧΕ τα καλωδια να ΣΦΗΝΩΣΟΥΝ στην τρυπα του molex και οχι απλως να ακουμπανε.Κοιτα και στο http://www.google.com για "molex connectors" ή κατι τετοιο.Ισως βοηθησει..
Delta Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 φίλε μου ευχαριστώ για την απάντησή σου, η άκρη του molex είναι κομμένη, οπότε έχω 2 μαύρα καλώδια, ένα κίτρινο και ένα κόκκινο από το τροφοδοτικό και από το κομμένο 3 pin απο το ανεμιστηράκι έχω ένα μαύρο, ένα κόκκινο και ένα κίτρινο. Μπορώ να τα συνδέσω με κάποιο τρόπο;
HamerZ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Θα πας και ζητήσεις αντίστοιχο καλώδιο από μαγαζί πληροφορικής. Ρίξε μια ματιά στο ακόλουθο κατάστημα για να επιλέξεις τι ακριβός σου χρειάζεται. Θα τα βρεις σε αρκετά καταστήματα. http://www.computer-data.gr/products/accessories.php?subcat=CONVERTER&PHPSESSID=b4fa908c356f37694a497be17cacf88d
Delta Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 να συνδέσω κατευθείαν τα καλώδια δεν γίνεται με κάποιο τρόπο;
spirosta Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Ναι θα βάλεις το μάυρο στο μάυρο το κόκκινο του ανεμιστήρα στο κίτρινο του molex και το κίτρινο του ανεμιστήρα ΠΟΥΘΕΝΑ.Είναι οι στροφές του.
madsc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Μπορείς να τα συνδέσεις κ κατευθείαν (με κολλητήρι-θερμοσυστελλόμενα π.χ.) αλλά αν χρειαστεί να βγάλεις/αλλάξεις το fan/psu θα πρέπει να ξεκολλάς/κόβεις. Καλύτερα με αρσενικό-θυληκό βίσμα. Η συνδεσμολογία είναι αυτή που ανέφερε ο spirosta. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.