PeiramatoZwo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 To evgale apo episimasmeno... den einai anagi na kleidothei.. kai tou xronou tha exoume karnavali
insomniac_new Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 ela paredwse kleidwse to kai auto poly krathse..
Cristina Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 insomniac_new, Αν θα χρειαστεί κι άλλος mod στο section της Μουσικής, θα σε έχουμε υπ' όψιν ό DJXLR8 κι εγώ για να σε προτείνουμε. Το topic δ ε ν κλειδώνεται.
insomniac_new Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 insomniac_new' date=' Αν θα χρειαστεί κι άλλος mod στο section της Μουσικής, θα σε έχουμε υπ' όψιν ό [b']DJXLR8[/b] κι εγώ για να σε προτείνουμε. Το topic δ ε ν κλειδώνεται. δεν καταλαβα την ειρωνεία;τεσπα..παμε παρακατω
kage Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 den sbhnete ta offtopic? xexasate na πειτε idols ,olympians gipsy kings... κ σε dc++ se gr hubs search karnavali h karnabalika
Godfath3r Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 ας κλειδωσει το topic τελείωσε το καρναβάλι.. Δεν νομίζω πως πρέπει να κλειδωθεί.Τα τόπικ είναι για να υπάρχουν.Να δείς τα Χριστούγεννα τί γίνεται με τα εποχιακά κομμάτια.Έλεος!!!! Anyway...Eγώ ψιλοσυχαίνομαι όλο αυτό το νταβαντούρι!!
mademoiselle Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 apta kalutera ever celebrate kommatia pou exw akousei pote->sleeper-atomic(tha sas einai gnwsto isws apto soundtrack tou trainspotting)
GIANNISPATRA Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 magkes aurio sto molo mhn xexnate akousa gia partaki kalo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.