Προς το περιεχόμενο

Πλησιάζει Καρναβάλι...

DJ_XLR8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gia arxiste na akoute ta "apagorevmena" ths samiou kai parathste ton DJ hesto kai ta quetelabongo... kai proswpika protimw ta kalanta ta ellhnika apo ton mikro tympanisth kai thn agia nyxta .....

ra pa pa pam....

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
επ κι εσύ πατρινός??? ωραίος!

άντε να γίνει κανα παρτάκι να γουστάρουμε...

Oxi akribws, foithths eimai sthn patra. Alla dystyxws mallon den 8a eimai sto karnabali fetos. Pantrebetai enas filos kai symma8hths moy kai prepei na paw sto gamo! 8a tou pw kai tou xronoy!!! :razz:

Δημοσ.

συγνωμη για το offtopic αλλα επειδη πολλοι ενδιαφερεστε.........την πεμπτη στο gaz θα εχει 3-4 djs απο μυκονο....και τον gogos.......που ειναι μονιμος.

μου ειπαν τα ονοματα αλλα δεν τα θυμαμαι :)

Δημοσ.
συγνωμη για το offtopic αλλα επειδη πολλοι ενδιαφερεστε.........την πεμπτη στο gaz θα εχει 3-4 djs απο μυκονο....και τον gogos.......που ειναι μονιμος.

μου ειπαν τα ονοματα αλλα δεν τα θυμαμαι :)

η απάντηση στο ερώτημά σου βρίσκεται εδώ.

Δημοσ.

Τώρα γύρισα από κάτω, το άκουσα αυτό που λες αλλά δεν ξέρω ποιο είναι...

Anyway την κάνω για Γιώργο Σειρά τώρα στο Η2Ο. Θα τα σπάσει πάλι ο θεός χεχε!

Δημοσ.
Sorry paides' date=' alla psaxno ena pasignosto karnavalo tragoudo pou paizei sthn Patra synexeia... liga logia pou epiasa... thymizei kapos to parakato: "Tatsi kotsi mambo, sera tsikitsikita... "

Ok sas fotisa mallon... :S[/quote']

Ξέρω το κομμάτι που λες αλλά αυτή τη στιγμή δε το θυμάμαι! Είναι πολύ γνωστό.... Aν δε σε βοηθήσει κάποιος εδώ, κάνε post στο Name that tune.

Δημοσ.
Sorry paides' date=' alla psaxno ena pasignosto karnavalo tragoudo pou paizei sthn Patra synexeia... liga logia pou epiasa... thymizei kapos to parakato: "Tatsi kotsi mambo, sera tsikitsikita... "

Ok sas fotisa mallon... :S[/quote']

'Carrapicho - Tic tic tac' :)

Στίχοι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...