rafraf24 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Ρε παιδιά πολλές φορές που θέλω να αγοράσω πραγματα για τον υπολογιστή είτε ακριβά είτε μικρο πράγματα αναγκάζομαι να τρέχω στο κεντρο. Και αυτό γιατί οταν επισκέφτομαι συνοικιακά μαγαζιά δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ. Εδω ειχα ρωτησει για δίσκο 120 gb και μου απάντησαν πως ο μεγαλύτερος που είχαν εκείνη την στιγμή ήταν ένας 40αρης ide!!. Σε ενα αλλο που είχα ρωτήσει για μνήμες 512 Mb pc3200 και μου απάντησε πως εκείνη την στιγμή είχε μόνο 128αρες!! Έλεος δηλαδή. Ακόμα και για μικροπράγματα πρέπει να τρέχω κέντρο.? Εντάξει, καταλαβαίνω πως τα συνοικιακά δεν μπορούν να στοκάρουν πολύ αλλά στην περιοχί μου(Αμπελόκηποι σύνροα με Ψυχικό) στα 4 "μαγαζιά" που υπάρχουν δεν εχουν ουτε τα βασικά. Δεν μπορώ να ακούω επίσης την γνωστή καραμέλα του τύπου "δεν το έχω θα το παραγγείλω και σε 2-3 μέρες θα ειναι εδώ". Εγώ ΤΩΡΑ το θέλω βρε μεγάλε.. Αν ήταν έτσι θα παράγγελνα και απο eshop. Kαι μπορώ να θυμηθώ απειρες περιπτώσεις που ακόμα και ψιλοπράγματα αναγκαζόμουν να τρεχω στουρνάρη.. Έλεως πια!!
polaki Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 καλυτερα.. ξεχωρίζουν οι καλοί από τα μπάζα. Επίσης έχεις ενα στανταρ "σημείο" κεντρικο για όλους με ευκολη πρόσβαση. Δεν λέω, μια μνημούλα δεν θα έβλαπτε, αλλα αν την ειχε 10 ευρώ πανω απο τη στουρνάρα θα την επερνες? Εγω όχι
rafraf24 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Θα συμφωνήσω polaki αλλά αυτή η πολιτική που ακολουθούν ορισμένοι είναι απαράδεκτοι. Πρέπει καποιοι να καταλάβουν οτι η Αθήνα δεν είναι μόνο το κέντρο, μερικοί μπορεί να μη μπορούν συνέχεια να κατεβαίνουν στουρνάρη να αγοράσουν. Αυτή η φιλοσοφία του "Αν θες κάτι τώρα πήγαινε Στουρνάρη" είναι εντελώς μα εντελώς λάθος. Τι τα ανοίγουν τότε τα μαγαζια? Καλύτερα να γινόντουσταν eshop....
sokonik_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 τι να πουμε κι εμεις απο επαρχια ρε παιδια...
kkarab Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 τι να πουμε κι εμεις απο επαρχια ρε παιδια... An se 2 xronia apo tora den exo vgalei akri me ti douleia mou,tha ta mazeyo kai tha pao stin eparxia na anoixo ena magazi gia upologistes.Teleia kai paula.Ki ase tous lalakes stin athina kai sti salonika na travane ta vuzia tous.....
rafraf24 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Kαλά, για την επαρχία ούτε λόγος. Και αυτό το φαινόμενο παρατηρήτε μόνο στην πληροφορική. Αφήστε που στην επαρχία οι τιμές είναι ως και 20% ακριβότερες απο ότι στο κέντρο. Δεν φτάνει που δεν στοκάρουν ούτε τα βασικά (Εδω χαρτί Α4 είχα πάει να αγορασω και δεν είχαν, έλεος δηλαδή) "τσιμπάνε" κιόλας τις τιμές...
karib Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Ειμαστε πολυ πισω ρε παιδια. Γι αυτο εχει ανθηση και το e-shop.gr
dpolal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Καλά μην τρελαινόμαστε κιόλας.... Αναφέρω δύο ευρωπαϊκά παραδείγματα: Ολλανδία, μικρή πόλη Hertgebosch μεγέθους Λάρισας... Έψαξα παντού και μαγαζί με υπολογιστές δεν βρήκα παρά μόνο 3 (τύπου Μultirama) και μόνο με έτοιμες συνθέσεις. Σε ερώτηση μου είπαν ότι είτε πας Amsterdam (3 ώρες μακρυά) είτε μέσω ίντερνετ. Γερμανία, Zaabrouken (μέγεθος Θεσ/νίκης). Πάλι ένα μαγαζί Zaturn (κάτι μεταξύ Κωτσόβολου, Μultirama, Πλαίσιο) όπου είχαν ελάχιστα κομμάτια (μιλάμε κοροϊδία)... Δεν έιχα χρόνο να ψάξω παραπάνω αλλά και εκεί μου είπαν ότι καλύτερα μέσω internet. Υπάρχουν και χειρότερα...
nikoskon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Sthn eparxia,gia na ftasoun ta proionta,xreiazontai kai kapoia metaforika e3oda... Isws gia ayto na einai ligo tsimphmenes oi times. Den dikaiologw tpt etsi,apla lew.
rafraf24 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Σίγουρα τα μεταφορικα παιζουν το ρολο τους αλλα μερικες φορες μιλαμε για διαφορες εως και 30%. Χαρακτηριστικα θυμαμαι εψαχνα για ενα φορητο να αγορασω και ρωτησα ενα καταστημα επαρχιακο γιατι εκεινη την στιγμη ημουν εκτος αθηνων (στο κιλκις) και το ειχαν 1880 ευρω και στην αθηνα το ιδιο ακριβως μοντελο το ειχανε 1600!!(Τελικες τιμες) Ακομα ενα παραδειγμα. Προσφατα πηρα το archos av420. Λοιπον επειδη το παραγγειλα online σε καταστημα στην χαλκιδα το ειχαν 720 ευρω την στιγμη που το ram shop το ειχε 600.. Τι να πω δηλαδη....
rafraf24 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Σημερα οταν τελειωσα την δουλεια μου περασα απο το avia eletronics στην κατεχακη να ρωτησω ετσι απο περιεργεια τι ειχε εκεινη την στιγμη σε amd cpu. Απαντηση υπλληλου: "Σε amd δεν εχω κατι, μπορω να παραγγειλω και σε 2 εργασιμες θα ειναι εδω, εχω αν θες ενα intel pentium 4 2.8 ghz"..Ουδεν σχολιο...
karib Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Στην επαρχια οι τιμες ειναι ακριβες οχι τοσο λογω μεταφορικων (σιγα, ενα πακετο μπορει να εχει μεσα 5-10 προιοντα -1 πληρωμη μεταφορικων-αλλο που μετα το πληρωνει ο καθενας αγοραστης προιοντας...) αλλα λογω ελλειψης ανταγωνισμου. Σου λεει, που θα παει εδω θα ερθει να αγορασει.
karib Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Παντως γι αυτο βγαζω κι εγω το καπελο στα μαγαζια στη Στουρναρη: εχουν διαθεσιμοτητα (και βρισκεις και καλες τιμες).
phovos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Καλα μη μιλάτε για επαρχεια γιατι τυχαίνει να ειμαι απο πειραια να σπουδαζω θεσσαλονικη και μονιμη κατοικία Αλεξ/πολη.... Οπότε έχω μια σφαιρική εικόνα για τιμές κ.τ.λ Αθήνα : Οκ βρίσκεις ότι θες έστω και κέντρο!(τιμές ανταγωνιστικές) Θεσσαλονίκη : Εχει αρκετά πραγματα αλλα σε καμία περιπτωση δεν εχει επιλογές σε περίεργα καλούδια(μια texnorasi έχει κι αυτη ειναι φαρμακείο/). Αμα ψαξεις βρίσκεις και μαγαζια με καλες τιμές(λιγα....) Αλεξ/πολή : Αστο καλύτερα....Για ποικιλία δε το σηζητώ καν(μαυρο floppy δεν ξερουν τι ειναι)....Και για τιμες απλα μπαινεις σε μαγαζί και το gamers pc που διαφημίζουν έιναι celeron με 256 μνημη και fx-5200(τιμή ~ 1100 ευρω) και όπως καταλάβατε οι τιμές θερίζουν...Οπότε αν δεν εισαι ανηψιος του μαγαζάτορα μαλλον θα βγεις ευνουχισμενος!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.