therock Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Ta dvd-r tou laptop mou ta exei peksei kai simera leo na pao gia kapoio neo dvd-r kai skeftomai to Pioneer 108D. Aplos postaro na mou peite an pistevete pos iparxei kapoio allo pou na aksizei pio poli! Dino to poli mexri 100 evro kai thelo oti kalitero se ayta ta lefta.
Kostas75 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Αφού δίνεις 100 Ευρώ, ε δώσε και 11 Ευρώ παραπάνω και πάρε το Plextor 716A που είναι το καλύτερο από το e-shop 111 Ευρώ τελική (το bulk)! Αλλιώς αν θέλεις οικονομική και άριστη λύση πάρε το NEC 3520A, 69 Ευρώ τελική πάλι στο e-shop ή και αυτό που αναφέρεις (Pioneer 108D) έχω ακούσει ότι είναι άψογο! Εγώ έχω το NEC και είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Τότε που το πήρα το Plextor είχε ακόμη 125 Ευρώ, οπότε ήταν μεγάλη η διαφορά τιμής και προτίμησα το άριστο και super οικονομικό για αυτά που προσφέρει, NEC. Τώρα όμως που κάνει 111 Ευρώ το Plextor, αν έπαιρνα τώρα θα αγόραζα Plextor. Αυτά!... Η απόφαση είναι δική σου, αλλά ότι και αν αποφασίσεις από αυτά μια χαρά θα είσαι και πολύ ευχαριστημένος. Η σύγκρισή τους είναι σε επίπεδο κορυφής όλα!... Ελπίζω να βοήθησα.
dpolal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Aν εννοείς ότι θα αγοράσεις εξωτερικό dvd-r και συγκεκριμένα usb ή firewire τότε υπολόγιζε πολύ παραπάνω από 120 euro... Είναι αρκετά ακριβά.
therock Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Telika pira to apogevma to plextor 716A apo plaisio se reatail sta 126.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.