Προς το περιεχόμενο

Partition Erotiseis.PLZ Help!

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Popo paraligo na fao ita!Perigrafo sintomos:

Exo enan 40gb sto laptop kai ton eixa eksarxis se 2 partion.Ena primary 20gb kai ena logical 20.Apofasisa xtes na diareso to logical se 16,5 kai 3,5 oste na valo leitourgiko (XP) ston 3,5 gia na dokimaso kati.

Entaksei mexris stigmis ola kalo.Ekana to partition evala ta xp kai bootare normal.Meta omos pou piga na fortoso to OS(win 2k3) pou eixa primary den bootare!Dld me to pou ksekinaei to pc kai sou dinei epilogi na dialeksei me poio OS na bootareis molis pataga win 2k3 esvine to PC!Tespa formara to partition me ta XP,alla kai ta win 2k3 den bootaran,kai ta XP emfanizontan san boot epilogi(Eno eixa kanei format to partition pou ta eixa)!

Eytixos eixa proinoisei me me to Hard Disk Manager(Ta win 2k3 den ipostirizoun Partition Magic) na kano image ton primary disko,kai telika ton epanefera me apoleia ton 4-5 teleyteon download pou eixa kanei.

Erotiseis:

A)Eno sto Hard Disk Manager kai sto "Manage" ton windows Mou emfanizoun ton c partition san primary,to fdisk mou to vlepei san external dos!Pos mporei na to dei kanonika san Primary?

B)Pos mporoun na ksekoumpistoun ta XP san boot epilogi apo tin stigmi pou den iparxoun?

Kana tool gia na elekso an iparxei kapoia anomalia meta tin oli diadikasia?

Signomi pou sas kourazo alla tha ithela tin voitheia sas!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...