Προς το περιεχόμενο

peri thermalright XP-120 kai zalman 7700cu

Brolly

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Pseira το ξέρω ότι βαράει λίγο στο κεφάλι (βασικά από τη στιγμή που ανεβάζει πράγματα από την Checkmate τι περιμένεις??).. Εγώ πάντως όταν την είχα πάρει μόνο αυτός την έφερνε...

Για το Μουλτιδράμα (όπως και για το Πλαίσιο) ακόμα και μισοτιμής να δίνουν ΔΕΝ πατάω καθαρά και μόνο για λόγους ιδεολογίας! Δεν ανέχομαι το εκάστοτε πιτσιρίκι, του οποίου οι γνώσεις δεν ξεπερνούν αυτές της χρήσης ενός Casio calculator (άντε και κανένα Texas Instruments) να μου λέει το κοντό του και το μακρύ του με ύφος.. ειδικού.. :mad:

Δημοσ.

Multirama πηγαινε μη μασας. Μια ψυχτρα θα ζητήσεις. το πολύ πολύ παρε και μια φωτογραφία της μαζί σου! :)

Πολύ καλή πάντως. Έχε υπόψη σου οτι θα χρειαστείς και ενα 12αρι ανεμιστήρα για την ΧΡ120

Δημοσ.

Pseira.. μήπως την δίνουνε πλέον με το Panaflo?? Το ρωτάω γιατί στο ταιβανέζικο site κάτι έγραφε για την Panaflo...

Πάντως φίλε Brolly ανεπιφύλακτα σου προτείνω να πάρεις όσο πιο χαμηλόστροφο ανεμιστήρα θα βρεις.. μιας και ούτως ή άλλως θα έχεις καλά αποτελέσματα από την ψύκτρα!!

Δημοσ.

Δε ξέρω . εγώ την πήρα ελαφρώς used και έβαλα πάνω εναν της Coolermaster UV Silent 22db και δε μπορώ να πω οτι ακούγεται!

Δημοσ.

paidia sto multirama den exei to LGA775 package exei mono tin psixtra (XP-120) ... pou borw na to brw ? gia salonika panta milame. aaa kai tin artic silver ceramique den tin exei to multirama pou borw na tin brw kai auth ?

Δημοσ.

Τεχνόραση πρέπει να τα έχει και τα 2. Εθνικής Αμύνης όπως κατεβαίνεις από Εγνατία στο δεξί σου χέρι λίγο πάνω από το British Council (εκεί όπου έχει τη στάση του ΟΑΣΘ). XP-120 και AS ceramique έχει, λογικά θα έχει και τον αντάπτορα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...