Brolly Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 bgenei peripou 70euro mazi me to LGA775 package kai tin Arctic Silver Ceramique
Brolly Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 apo poio magazi mou protinetai na tin parw ? tin eida sto hacshop.gr.8a tin paragilw giati eimai 8ess kai 8a plirwsw me antikataboli
pseira Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Brolly tin exei to Multirama tin XP120 exei 3 magazia 8essaloniki
yositosi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Την έχει και η Τεχνόραση (εθνικής αμύνης πάνω από το British Council) αλλά δεν ξέρω σε τι τιμή την δίνει..
pseira Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 H texnorasi an krinw apo tis ypoloipes times mporei na tou pei kai kamia 75ara! Edw moy zitouse 55 gia ti zalman!
yositosi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Pseira το ξέρω ότι βαράει λίγο στο κεφάλι (βασικά από τη στιγμή που ανεβάζει πράγματα από την Checkmate τι περιμένεις??).. Εγώ πάντως όταν την είχα πάρει μόνο αυτός την έφερνε... Για το Μουλτιδράμα (όπως και για το Πλαίσιο) ακόμα και μισοτιμής να δίνουν ΔΕΝ πατάω καθαρά και μόνο για λόγους ιδεολογίας! Δεν ανέχομαι το εκάστοτε πιτσιρίκι, του οποίου οι γνώσεις δεν ξεπερνούν αυτές της χρήσης ενός Casio calculator (άντε και κανένα Texas Instruments) να μου λέει το κοντό του και το μακρύ του με ύφος.. ειδικού..
Brolly Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 telika apo pou na tin parw ? (8a parw tin artic silver ceramique tin xp-120 kai to LGA775 package tis xp-120 mazi me ena 120mm fan)
pseira Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Multirama πηγαινε μη μασας. Μια ψυχτρα θα ζητήσεις. το πολύ πολύ παρε και μια φωτογραφία της μαζί σου! Πολύ καλή πάντως. Έχε υπόψη σου οτι θα χρειαστείς και ενα 12αρι ανεμιστήρα για την ΧΡ120
yositosi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Pseira.. μήπως την δίνουνε πλέον με το Panaflo?? Το ρωτάω γιατί στο ταιβανέζικο site κάτι έγραφε για την Panaflo... Πάντως φίλε Brolly ανεπιφύλακτα σου προτείνω να πάρεις όσο πιο χαμηλόστροφο ανεμιστήρα θα βρεις.. μιας και ούτως ή άλλως θα έχεις καλά αποτελέσματα από την ψύκτρα!!
pseira Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δε ξέρω . εγώ την πήρα ελαφρώς used και έβαλα πάνω εναν της Coolermaster UV Silent 22db και δε μπορώ να πω οτι ακούγεται!
Brolly Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 paidia sto multirama den exei to LGA775 package exei mono tin psixtra (XP-120) ... pou borw na to brw ? gia salonika panta milame. aaa kai tin artic silver ceramique den tin exei to multirama pou borw na tin brw kai auth ?
yositosi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Τεχνόραση πρέπει να τα έχει και τα 2. Εθνικής Αμύνης όπως κατεβαίνεις από Εγνατία στο δεξί σου χέρι λίγο πάνω από το British Council (εκεί όπου έχει τη στάση του ΟΑΣΘ). XP-120 και AS ceramique έχει, λογικά θα έχει και τον αντάπτορα..
Brolly Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 thnx yositosi , site exei h texnorasi ?
yositosi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 http://www.texnorasi.gr/ ...αλλά είναι ψιλοχάλι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.