dark_banishing Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Τι να σου πω εγώ πάντα στο παρά πέντε πάω. Μπαίνω με την μια μέσα και τέλος. Μια φορά με το καράβι την ώρα που έμπαινα, ανέβαζαν για να φύγουν και σε αεροπλάνα δυο φορές έχω φτάσει μετά που έχει κλείσει η πύλη, αλλά @@ με έβαλαν μέσα ούτε καν έλεγχο δεν μου έκαναν. Και ήταν και για εξωτερικό. Την άλλη φορά θα κρατάω βόμβες να τους ανατινάξω όλους. Anyway δεν ξέρω αν πρέπει να ακολουθήσεις το παράδειγμα μου ..
freedubus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Τελικά ξέρει κανείς τι ώρα να είμαι εκεί; Αμα θες να μπεις πρώτος πήγαινε 1-1μιση ώρα πριν για να εισαι σίγουρος. Πρώτα μπαίνουν οι νταλικέρηδες όπως είπε παραπάνω. Αν επιτρέπεται στήσου και περίμενε όσο πιο κοντά στο πλοίο μπορείς, για να κάνεις ντού μόλις δώσουν το οκ για επιβίβαση. Το καλύτερο πάντως είναι να μπαίνεις τελευταίος γιατί βγαίνεις πρώτος. Εγώ πάτησα πόδι πάντως κι έπιασα την ανατολική μεριά, εσύ πιάνεις δυτική. Η Κρήτη ποτέ δε θα είναι ίδια.
46+2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Heeeelp! Αν παει κανεις Αγκιστρι ειναι καλυτερα να μεινει στο Μεγαλοχωρι ή στη Σκαλα; Ποια ειναι η καλυτερη παραλια;
Nomikaria Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα! Ο σύντροφός μου είναι στο στρατό αυτόν τον καιρό στον Πύργο και μάλλον θα'χουμε μόνο ένα σ/κ για μίνι-διακοπές οπότε θα πάμε κάπου εκεί κοντά. Έχει κανείς καμιά πρόταση για κάποιο μέρος που να αξίζει κοντά στον Πύργο ή Πάτρα; Έχω ακούσει για Κυλλήνη ότι είναι ωραία!Έχει πάει κανείς ή έχει κάποια άλλη πρόταση;;
insomniaK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 @Nomikaria, η Κυλλήνη δεν είναι ωραία, αλλά αν πάτε απέναντι στη Ζάκυνθο θα περάσετε πολύ όμορφα, στο βορρά για απομόνωση στο λαγανά για clubbing. Παίδες, καμία συμβουλή της τελευταίας στιγμής για Ν. Αφρική έχουμε;
FilipposMD Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Παίδες, καμία συμβουλή της τελευταίας στιγμής για Ν. Αφρική έχουμε; Μην κάνεις σεξ με ντόπια!
Garnele Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Nαι, χάλια είναι, μην πας. Όλος ο κόσμος θα πάει Κρήτη και Ικαρία φέτος, τι Νότια Αφρική ρε συ ινσόμνιακ. καλά να περάσεις =ρ
freedubus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Έχει κανείς καμιά πρόταση για κάποιο μέρος που να αξίζει κοντά στον Πύργο ή Πάτρα; Η Κουρούτα είναι ωραία, με τεράστια καταπληκτική παραλία.
insomniaK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μην κάνεις σεξ με ντόπια! Yes sir! Nαι, χάλια είναι, μην πας. Όλος ο κόσμος θα πάει Κρήτη και Ικαρία φέτος, τι Νότια Αφρική ρε συ ινσόμνιακ. καλά να περάσεις =ρ Ρε συ, ήμουν το 2003 στην Ικαρία, δεν μπορώ τους έντονους ρυθμούς και την πολυκοσμία πια... :Op Thnx βρε και συ καλά να περάσεις.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 και Ικαρία φέτοςΘα πλημμυρισει,5 ατομα ηδη με τις παρεες τουςΛογω φραγκων ηταν για φετος, παω του χρονου
Garnele Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Κι εγώ άκουσα ακραίο αριθμό ατόμων με προορισμό την Ικαρία φέτος. Προσωπικά, στηρίζω Σκόπελο-Αλόννησο.
leftermann Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 ορμο παναγιας (χαλκδκη) εχει παει κανσ? έχω πάει. Πριν 3 ή 4 καλοκαίρια. Για πες.
Nomikaria Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Η Κουρούτα είναι ωραία, με τεράστια καταπληκτική παραλία. OK, θα το'χω στα υπόψιν,ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις