klainmaingr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Σε αγαπώ ινσόμνια.. Πάω λόγω ανωτέρας βίας(γκρίνιας) οπότε λέω να την βγάλω το τζαμπατζεδότερο(σικ) δυνατόν... Ευχαριστώ για τις προτάσεις.. Πιστεύω οτι θα είμαι και γω της "don't fucking πας" άποψης όταν γυρίσω... Αλλα κάπως πρέπει να μάθω και γω ο καψερός... Επίσης το πρόγραμμα καπάκια έχει και λονδίνο.. αλλα είδωμεν.. Λατρεύω να μου τρώνε τα $$ οι αεροπορικές... Τα σέβη μου... -----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 03 : 44 : 06----- εδιτ: must see?? Θα πάω να meet φίλη μουσειολάτρη αλλα πιστεύω οτι τα ψόφια και απαρχαιωμένα δεν είναι τα μόνα must των παρισίων.. So.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wgibson Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 hints n tips για Αμστερνταμ - Ουτρεχτη??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΝΕΝΥ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 γεια σας παιδια,σκεφτομαι φετος το καλοκαιρι να παω διακοπες στην βουλγαρια και θελω να μαθω εαν οι προσφορες των ξενοδοχειων ισχυουν η' αλλα λενε και αλλα θα συναντησω???επιπλεον,γνωριζει καποιος αν οι παραλιες εκει ειναι μολυσμενες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepros13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα...Τυχαίνει και φίλος μου αφήνει το σπίτι για τριήμερο Κ.Δευτέρας και το σπίτι βρισκετε στα Ψαχνά στην Χαλκίδα... Σκεφτόμαστε να πηγαίνουμε mini-Εκδρομές στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας(1 με 1:30 ώρα απόσταση είναι καλά)... Έχετε να προτείνετε κάτι?Κάποιο μέρος για αξιοθέατα-φύση-φαγητό-καφέ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mihailos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 βρήκα αυτό το site που έχουν γίνει της μόδας στην Αγγλία και θα μας φανούν πολύ χρήσιμα και εδώ, όπως φαίνεται. http://travelclever.net/ http://premiumflights.co.uk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 βρήκα αυτό το site που έχουν γίνει της μόδας στην Αγγλία και θα μας φανούν πολύ χρήσιμα και εδώ, όπως φαίνεται. http://travelclever.net/ http://premiumflights.co.uk/ όντος πολύ καλές ιστιοσελίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 σκοπεύω το καλοκαίρι να πάω Βιετναμ.τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Να μου φιλησεις το Ραμπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Να μου φιλησεις το Ραμπο άμα το θυμηθώ.........θα το κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μάγκες άμεσα αν ξέρει κανένας το άφησα τελευταία στιγμή κανένα ξενοδοχείο στην Πυλαία Θεσ/κης , 17ης Νοέμβρη η οδός που έχω μια δουλειά και θέλω να είναι κοντά. Θέλω να είναι καλό όμως, εντάξει πολυτέλειες δεν με νοιάζουν αλλά να είναι καθαρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Στον απο πάνω: ψάξε για ξενοδοχεία στο Πανόραμα γιατί στην Πυλαία δεν νομίζω να βρείς κάτι Σε μένα: Αύριο είναι επιτέλους η (μεγάλη μέρα που πετάω για Παρίσι... Οποιεσδήποτε συμβούλες τις τελευταίας στιγμής και προτάσεις για φαγητό/ποτό/αξιοθέατα είναι επιθυμητές... Ποστάρετε κατα βούληση.. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pixies451 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 να πας ντισνευλαντ και να παρεις αμεσως φαστ πασσ για ολα τα τρενακια! και παρκο αστεριξ να πας. αν εχουν ανοιξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μαγνητακια για το ψυγειο να φερεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 να πας ντισνευλαντ και να παρεις αμεσως φαστ πασσ για ολα τα τρενακια! και παρκο αστεριξ να πας.αν εχουν ανοιξει.. ενα φαστ πασ την φορα δινουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aragorn Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 To parc asterix είναι κλειστό τους χειμωνιάτικους μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις