Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 2/6/2018 στις 1:42 ΜΜ, jeanthira7 είπε

Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι να έχουμε,

Μήπως έχετε κάτι στα υπόψιν για Αγιο Ιωάννη - Πήλιο ?

Αξίζει τον κόπο για 5 μέρες ή είναι πολύ διάστημα?

Εξαρτάται τι ζητάς. Έχω πάει διακοπές εκεί (για την ακρίβεια 500 μέτρα πιο δίπλα, που είναι η παραλία Παπά Νερό) 2 φορές τα τελευταία 3 χρόνια και θα ξαναπάω φέτος. Ο λόγος είναι ότι έχω βρει κάτι δωμάτια ακριβώς μπροστά στη θάλασσα και με βολεύει να κάνω μπάνια με το παιδί, ενώ έχω πρόσβαση σε 2-3 ταβέρνες της προκοπής, mini market κτλ. Ο Αη-Γιάννης έχει μια θάλασσα ΟΚ, μερικές ταβέρνες και σουβλατζίδικα και μπορεί να έχει και μερικά μπαράκια (δεν ασχολήθηκα να πω την αλήθεια). Αν σε νοιάζει η ποικιλία και η νυχτερινή ζωή, πιθανώς να βαρεθείς τη ζωή σου, αλλά αν σε απασχολεί να κάνεις μπάνιο και να πίνεις κανά καφέ/ποτό, μια χαρά. Αν δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες (ηλικία, παρέα, προσδοκίες, γούστα), μπορώ να σου πω παραπάνω.

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπαρχει καποια ενδιαμεση περιοχη αναμεσα σε μεθωνη και μονεμβασια; Εψαξα για λιμενι, αλλα και παλι για μονεμβασια ειναι κοντα στις 2 ωρες με το αμαξι! Ηθελα να παω απο μια ημερα στην καθε περιοχη για να τις δω, αλλα να μεινω σε ενα ξενοδοχειο.

Και καποια αποψη για τωλο;

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Υπαρχει καποια ενδιαμεση περιοχη αναμεσα σε μεθωνη και μονεμβασια; Εψαξα για λιμενι, αλλα και παλι για μονεμβασια ειναι κοντα στις 2 ωρες με το αμαξι! Ηθελα να παω απο μια ημερα στην καθε περιοχη για να τις δω, αλλα να μεινω σε ενα ξενοδοχειο.

Και καποια αποψη για τωλο;

Λογικό απο τη στιμη που η αποσταση Μονεμβασια-Μεθωνη ειναι 3.5-4 ωρες. Με τη λογικη της βασης που λες θα πας αναγκαστικα στην περιοχη Λιμένι-Στούπα-Καρδαμυλη αλλα δε βλεπω καποιο πλεονεκτημα χρονικα απο το να πηγαινες να διανυκτερευσεις Μεθωνη και την επομενη μερα να πας Μονβασια. 

Δημοσ.

Υπάρχει λίμνη στην Ελλάδα που να επιτρέπεται το κολύμπι; 

Κάτι είχα ακούσει για Πλαστήρα και Τσιβλού, ισχύει;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, thory είπε

Στη λίμνη Πλαστήρα έχω την εντύπωση ότι επιτρέπεται.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, thory είπε

Με τόσες θάλασσες σε λίμνη θες να κάνεις μπάνιο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...