G.bar Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μιάς και πλησιάζει το καλοκαίρι, είμαστε σε αναζήτηση προορισμού εκτός Ελλάδος για μέσα στον ιούλιο απο 5 εως 15 μέρες. Tο budget είναι γύρω στα 1800 ευρω και ο σκοπός είναι κυρίως η χαλάρωση και το φαγητό. Δεν λέμε να είμαστε ανάσκελα σε μια ξαπλώστρα όλη μέρα, αλλά όχι και να παρουμε σβάρνα όλα τα μουσεία και τα αξιοθέατα, λίγο απο όλα. Η νυχτερινή διασκέδαση ήταν για όταν εβραζε το αίμα μας οπότε παει και αυτο. Κλίνουμε προς Βαρκελώνη και με αυτοκίνητο να κάνουμε ένα τουρ εκει γυρω γυρω, ισως και πιο νοτια αλλα είμαστε στο ψάξιμο καθώς η αξιοπρεπής διαμονή στη περιοχή είναι αρκετα υπερεκτιμημένη. Συμβουλες; Αλλες ιδέες;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Επειδή χρησιμοποιείς 1ο πληθυντικό να υποθέσω πως τα 1800€ είναι τουλάχιστον 2 άτομα; Για Βαρκελώνη, που θέλω πολύ να πάω με την γυναίκα μου, για 4 βράδια θες κάνα χιλιάρικο με όλα, όλα. Εγώ θα σου έλεγα είτε να πάτε Βουδαπέστη κι από κει εύκολα πας Αυστρία ή Τσεχία για να δείτε και άλλες χώρες, είτε Ιταλία που έχει όμορφες διαδρομές με το αυτοκίνητο.
katz Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Βαρκελωνη να πας 7 μερες εκει να τα δεις ολα με την ησυχια σου. Και αν περισσευουν μερες και λεφτα μπορεις να πας και σε παραλιες και πιο νοτια πχ προς βαλενθια 1
vasilissouvlaki Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Παιδιά Λονδίνο ή Βιέννη? Θέλω να πάω με τη γυναίκα μήνα τού μέλιτος που δεν κατάφερα να πάω στο γάμο λόγο δουλείας.
louben Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε Παιδιά Λονδίνο ή Βιέννη? Θέλω να πάω με τη γυναίκα μήνα τού μέλιτος που δεν κατάφερα να πάω στο γάμο λόγο δουλείας. Για μηνα του Μελιτος με τη σειρα που θα σου τα παραθεσω ΠΑρισι, Βενετια ή Ρωμη. ΚΑι εμεις δεν πηγαμε μετα το γαμο μας λογω δουλειας και πηγαμε στα προαναφερθεντα μερη. 3 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε Παιδιά Λονδίνο ή Βιέννη? Θέλω να πάω με τη γυναίκα μήνα τού μέλιτος που δεν κατάφερα να πάω στο γάμο λόγο δουλείας.
djcat Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε Παιδιά Λονδίνο ή Βιέννη? Θέλω να πάω με τη γυναίκα μήνα τού μέλιτος που δεν κατάφερα να πάω στο γάμο λόγο δουλείας. Ένα μήνα σε μία πόλη;
vasilissouvlaki Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 12 λεπτά πριν, djcat είπε Ένα μήνα σε μία πόλη; Όχι και μήνα νταξι είπαμε
djcat Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε Όχι και μήνα νταξι είπαμε οκ ταξίδι του μέλιτος λοιπόν . Εξαρτάται τι σας αρέσει και εποχή που θα πάτε. Μεταξύ των δύο πόλεων που βάζεις θα πήγαινα Βιέννη και θα το συνδύαζα με εκδρομές στα βουνά.
katergaris79 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Στις 4/20/2018 στις 4:43 ΜΜ, Metaksas είπε Για το skip the line καραξιζει ηλεκτρονικα να κλεισεις εισητηρια για το Βατικανο, εγω που ειχα κλεισει την Τεταρτη κατα τις 12, ηταν και ο παπας εξω απο τον Αγιο Πετρο και η ουρα ηταν η μιση περιμετρος του Βατικανου, εμεις απλα περνουσαμε απο διπλα τους και μπηκαμε αμεσως, δεν αξιζει να μην κλεισεις, θα φας τοσες ωρες στην ουρα και στον ηλιο, και θελεις και αλλο ποσο ποδαροδρομο μεσα στα μουσεια που δεν θα την παλεψεις και θα εχεις φαει την μιση μερα! Αγιο Πετρο πας δωρεαν, για τον τρουλο που εχει απιστευτη θεα θα δωσεις, 7 ευρω αν ανεβεις ολες τις σκαλες η 10 τις μισες με ασανσερ, δεν ειναι για κλειστοφοβικους η σκαλα παντως! Πηγαμε και Galleria Borghese την επομενη μερα και θελει ραντεβου οτι καρτα και να χεις νομιζω, εμεις φαγαμε ακυρο και καναμε την βολτα μας στο παρκο με την λιμνουλα. Στο Τrastevere εχει τα καλυτερα απο αποψη φαγητου και οχι τοσο ακριβα, τα αγαπημενα μου προσωπικα οχι τοσο για φαγητο αλλα για κρασι ηταν κατι προσουτιερες που θελει λιγο ψαξιμο να τα βρεις και αντοχες λογο του δρομου που ειναι ολο πετρα. Μετα οταν Βραδιαζει περνα και απο καστρο των αγγελων, εκει στις γεφυρες του Τιβερη ειναι φανταστικα οταν πεφτει ο ηλιος. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Την έχω ψιλοπατήσει βασικά γιατί φτάνουμε 1η Ιουνίου (Παρασκευή βράδυ) και φεύγουμε πρωί 4ης Ιουνίου. Χθες λοιπόν έμαθα, ότι το Σάββατο 2 Ιουνίου είναι Εθνική Εορτή και γίνεται ένα μπάχαλο στη Ρώμη. Το Forum και το Pantheon θα είναι κλειστά (ή θα ανοίξουν πιο αργά, δεν έχω βγάλει άκρη με αυτό) και θα υπάρχουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των ΜΜΜ. Δεν μπορώ όμως και να τα αφήσω για την Κυριακή, γιατί κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, όλα τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι είναι δωρεάν και (απ' όσα διαβάζω) δεν πλησιάζεις ούτε στο χιλιόμετρο σε Κολοσαίο και Φόρουμ. Στη Borghese που ζήτησα ραντεβού για Κυριακή πρωί, μου είπαν ότι όλη την Κυριακή είναι ήδη full και τώρα περιμένω να μου πουν αν μπορώ να πάω Σάββατο απόγευμα, με το σκεπτικό ότι το Σάββατο το πρωί που θα γίνεται χαμός στην πόλη να δούμε το Βατικανό.
vasilissouvlaki Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Βασικά Βενετία και Λονδίνο ήθελα να πω τώρα πως έγραψα Βιέννη δεν ξέρω
*nenya* Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 23 minutes ago, vasilissouvlaki said: Βασικά Βενετία και Λονδίνο ήθελα να πω τώρα πως έγραψα Βιέννη δεν ξέρω Για ταξίδια με μέλια πολυφορεμένες αυτές οι πόλεις βρε παιδί μου. Γιατί δεν κοιτάς και κάτι άλλο, πχ Μάλτα;
vasilissouvlaki Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μα δεν έχω πάει σε αυτά τα μέρη και δεύτερον η γυναίκα μου είχε πει μια φορά ότι θέλει να πάει Βενετία και εγώ έβαλα ακόμα ενα στη λίστα το Λονδίνο
louben Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Τοτε Φιλε πηγαινετε Βενετια. Ειναι Μικρη περπατιεται ανετα, δεν θα φας την Ταλαιπωρια των μεγαλων αποστασεων (Τραινα , προαστιακοι Λεωφορεια),εχει Μηδενικη Εγκληματικοτητα (σημαντικο για εμενα) και επισης Σημαντικο οσ0 και να σου Φαινεται Περιεργο Μπορεις με το ιδιο Ποσο αντι να μεινεις σε μετριο καταλυμμα στη Βενετιανα μεινεις Σε 4αστερο ξενοδοχειο λιγο πιο ΜΑκρια απο το κεντρο (πχ στο Μεστρε) που ειναι 10 λεπτα αποσταση με το τραινο (Πχ εμεις ειχαμε μεινει στο Plaza απεναντι απο το σιδηροδρομικο σταθμο. 4αστερο πολυ ωραιο ξενοδοχειο στα 100 ευρω η νυχτα με πρωινο . Αν και απο οτι ειδα Γινονται συνεχεια προσφορες και μεσα στην Πολη.
FilipposMD Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε Παιδιά Λονδίνο ή Βιέννη? Θέλω να πάω με τη γυναίκα μήνα τού μέλιτος που δεν κατάφερα να πάω στο γάμο λόγο δουλείας. Στην αρχή νόμισα ότι δεν μπόρεσες να πας στον γάμο λόγω δουλειάς Εγώ προτείνω Ιταλία, αλλά αν έχετε κάποιες μέρες, μη μείνετε μόνο στη Βενετία. Κατά τη γνώμη μου, θα βαρεθείτε από κάποια στιγμή και μετά. Εκτός αν δε βγαίνετε από το ξενοδοχείο, οπότε δεν έχει και σημασία πού θα πάτε! Μπορείτε να κάνετε κάτι σε στυλ Βενετία-Βερόνα-Μπέργκαμο-Μιλάνο-Λίμνη Κόμο (αναλόγως πόσες μέρες έχετε προφανώς) και να δείτε διάφορα πράγματα. Το Λονδίνο έχει άπειρα πράγματα να δεις και να κάνεις και μερικά σπουδαία μουσεία, οπότε μπορεί να λιώσετε στην κούραση. Έχει βέβαια και εστιατόρια, θέατρα, μιούζικαλ κτλ, αλλά είναι πανάκριβα, όπως και τα καλά ξενοδοχεία.
djcat Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, vasilissouvlaki είπε Μα δεν έχω πάει σε αυτά τα μέρη και δεύτερον η γυναίκα μου είχε πει μια φορά ότι θέλει να πάει Βενετία και εγώ έβαλα ακόμα ενα στη λίστα το Λονδίνο Μην το ψάχνεις, αυτό δίνει την απάντηση στην ερώτηση σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις