Marko47 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ είχα πάει από Βαρσοβια στην Κρακοβία με τραινο που έκλεισα από site. Δεν θυμάμαι το όνομα (αν το βρω θα στο πω) αλλά έχει τρομερές διαφορές στις τιμές αναλόγως τις ώρες που θα ταξιδέψεις. Φαντάσου ότι πλήρωσα για 2 άτομα 15€ να πάμε και οι δυο στις 9 το πρωί και αν έφευγα στις 11 έφτανε μέχρι και 90€ τα δυο. Ψάξτε πολύ με τις ώρες που θα ταξιδεψεις. https://www.intercity.pl/en/site/for-passengers/information/trains/eic/ Το βρήκα. Από εδώ τα είχα κλείσει 15 μέρες πριν φτάσω Βαρσοβια. Δεν συμφέρει το αεροπλάνο για μεταφορά γιατί θες αρκετή ώρα να είσαι πριν στο αεροδρόμιο και χρόνο μέχρι να πάρεις βαλίτσες που σημαίνει για ταξίδι 45 λεπτών τρως 3-4 ώρες.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βασικά είδα και τις τιμές με λεωφορείο και είναι πολύ πιθανό να επιλέξουμε αυτό. Κάνει 5 ώρες και σε αφήνει σε στάση μετρό, με κόστος 8-10 ευρώ για 2 άτομα. Με τραίνο που κοιτάω ενδεικτικά, για διάρκεια ταξιδιού 3+ με 4+ η τιμή είναι στα 25-30 ευρώ και θεωρώ πως η παραπάνω ώρες δεν είναι πρόβλημα. Να σε ρωτήσω κάποια πράγματα; Το πρόγραμμα στην Κρακοβία, όπως το σκεφτόμαστε, είναι : Φτάνουμε 11 η ώρα το πρωί, πάμε ξενοδοχείο, αφήνουμε τα πράγματα και φεύγουμε για τα αλλατωρυχεια όπου υπολογίζουμε να φάμε 3,5 ώρες με τις μετακινήσεις και γυρνάμε στην πόλη. Την επόμενη το πρωί πάμε στο Άουσβιτς όπου υπολογίζουμε να φάμε 7-8 με τις μετακινήσεις και γυρνάμε στην πόλη. Την τρίτη μέρα φεύγουμε μεσημέρι για Βαρσοβία. Πιστεύεις πως σωστά τα υπολογίζουμε; Επίσης, είναι εύκολο να κατατιπιστουμε με τα λεωφορεία για τους 2 προορισμούς που ανέφερα; θα μένουμε κοντά στον σιδηροδρομικο σταθμό. Στην Βαρσοβία ο σταθμός των τρένων έχει ΜΜΜ κοντά; Συγνώμη αν σε ζαλίζω. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
theo93 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Αν θυμαμαι καλά δίπλα ειναι, για λεωφορεία ρίξε μια ματια και στην regiojet
terry308 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα Από Βουδαπέστη έχει νοικιάσει κανείς αυτοκίνητο ; Σκέφτομαι να πάω Βουδαπέστη και να νοικιάσω με προορισμό τη Ρουμανία , είδα τιμές συνολικά ~70€ για τις ημέρες που θέλω . Με το δικό μας το δίπλωμα (κάρτα) μπορούμε να οδηγήσουμε εκτός Ελλάδας χωρίς να έχουμε πρόβλημα έτσι δεν είναι ;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, terry308 είπε Καλησπέρα Από Βουδαπέστη έχει νοικιάσει κανείς αυτοκίνητο ; Σκέφτομαι να πάω Βουδαπέστη και να νοικιάσω με προορισμό τη Ρουμανία , είδα τιμές συνολικά ~70€ για τις ημέρες που θέλω . Με το δικό μας το δίπλωμα (κάρτα) μπορούμε να οδηγήσουμε εκτός Ελλάδας χωρίς να έχουμε πρόβλημα έτσι δεν είναι ; Λίγο μακριά δεν είναι να κάνεις τέτοιο ταξίδι και ειδικά μες στο χειμώνα; Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
terry308 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 48 λεπτά πριν, vforvendetta85 είπε Λίγο μακριά δεν είναι να κάνεις τέτοιο ταξίδι και ειδικά μες στο χειμώνα; 233χλμ μέχρι το Arad Το έχω ξανακάνει αλλά οδηγούσαν άλλοι, ντόπιοι.
V for Vagelis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, vforvendetta85 είπε Λίγο μακριά δεν είναι να κάνεις τέτοιο ταξίδι και ειδικά μες στο χειμώνα; Η μάνα του είσαι; :Ρ
takatakaros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μένουμε Αθήνα. Και θα ήθελα προτάσεις για 3μερο για το Πάσχα ( Μεγαλή Παρασκευή φεύγουμε και γυρνάμε Δευτέρα του Πάσχα ) για 3 άτομα ( οικογενειακά ) για κάποιο μέρος στην Ελλάδα ( με το αυτοκίνητο ή και όχι ) με budget 500-600ευρώ όλα μέσα ( βενζίνες,φαγητά,ξενοδοχείο κ.ο.κ ) . Προς τα που να κοιτάξω; Έχετε ιδέα αν υπάρχουν ξεναδοχεία που μέσα στην τιμή περιλαμβάνουν και πασχαλινά γεύματα ( μαγειρίτσες, ψητά κλπ ) ; Ευχαριστώ!
focus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Πάω Ρώμη σε 2 εβδομάδες. Έχω μπει booking, trip advisor κλπ και πάνω κάτω τα βασικά που θα επισκεφτώ τα βρήκα. Πχ θα πάω Κολοσσαίο, Βατικανό, Πιάτσα (όσες πιάτσες έχει, και προλάβω...), πάνθεον κλπ. Θα κινούμε με μετρό. Θα ήθελα αν έχετε επισκεφτεί να προτείνετε κανένα μαγαζί για φαγητό και για παγωτό .Άκουσα ότι ο καφές θέλει μια προσοχή. Ισχύει;
Ntinaras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Οταν ειχα παει θυμαμαι ειχα επισκεφτει ενα εστιατοριο που πληρωνεις ενα ποσο και τρως οσο θες, και ειναι πολυ συμφερον Το κανουν αυτο πολλα εστιατορια, ψαχτο λιγο
focus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Φιλε αν θημηθεις πες μου να πάω για sold out
stelios18120 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Προς θεού μην κάνεις κανένα λάθος και Ιταλία παραγγείλεις κανένα φρέντο καπουτσίνο. Δεν είναι Ελλάδα
focus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φρεντο εσπρέσο μέτριο με μαύρη πίνω. Τώρα πως θα το πω δε έχω καταλήξει... με google translator ελληνικά ιταλικά θα γελάσει κάθε πικραμένος Ιταλός, αλλα θα το κάνω για την εμπηρια. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από focus
stelios18120 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, focus είπε Φρεντο εσπρέσο μέτριο με μαύρη πίνω. Τώρα πως θα το πω δε έχω καταλήξει... με google translator ελληνικά ιταλικά θα γελάσει κάθε πικραμένος Ιταλός, αλλα θα το κάνω για την εμπηρια. Ετοιμάσου για καφέ καραβισιο Ένα νεροπλυμα που θα πληρώσεις κανένα 5€ Α και όσο αφορά τα νερά,όταν πας πάρε 1-2 εξάδες να έχεις στο δωμάτιο σου να έχεις. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από stelios18120
Προτεινόμενες αναρτήσεις