Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην Πολωνια τι με συμφερει να πληρωνω με καρτα ή να μετατρεψω στο τοπικο νομισμα; Και να ναι που; Θα ειμαι εκει σε λιγες ωρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Alpha bank, πειραιως , εθνικη. Εχω απ ολες. Και american express alpha bank δευτερη

1 ώρα πριν, djuan1988 είπε

Τις περισσότερες φορές κάρτα, αλλά εξαρτάται και από την κάρτα. Ποιας τράπεζας είναι;

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Alpha bank, πειραιως , εθνικη. Εχω απ ολες. Και american express alpha bank δευτερη

Δεν ξέρω τι παίζει από POS αλλά αν έχεις Revolut συμφέρει πάρα πολύ γιατί σου κάνει πολύ καλή μετατροπη. Μπορείς να έχεις και λίγα μετρητά αλλά πχ εγώ όσες φορές πήγα Αγγλία την χρησιμοποίησα πάντου.

Δημοσ.
Στις 26/01/2018 στις 11:53 ΠΜ, JimasGR είπε

Είμαστε μια παρέα 3 αγοριών φοιτητές που θέλουμε να πάμε Ιούλιο Κρήτη. Ποια από τις 2 πόλεις να επιλέξουμε που να συνδυάζει φαγητό, παραλίες και φυσικά διασκέδαση και νυχτερινή ζωή;

Χανια : Πολυ ομορφα και εχει αρκετα μερη γυρω γυρω να επισκευτεις παραλιες κλπ

Ρεθυμνο : Εμενα προσωπικα θα ηταν η τελευταια μου επιλογη , δεν με ενθουσιαζει τοσο. Εχει παλια πολη και ειναι γραφικα.

Ηρακλειο : Δεν καταλαβαινεις οτι εισαι σε νησι , μεγαλουπουλη κα τσιμεντο .

Αγιος Νικολας  : Πολυ ωραιο μερος αλλα ειναι να πας μια μερα και μετα πισω .

Γενικα Νοτια Κρητη , αξιζει πολυ :) 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, iCyd είπε

Χανια : Πολυ ομορφα και εχει αρκετα μερη γυρω γυρω να επισκευτεις παραλιες κλπ

Ρεθυμνο : Εμενα προσωπικα θα ηταν η τελευταια μου επιλογη , δεν με ενθουσιαζει τοσο. Εχει παλια πολη και ειναι γραφικα.

Ηρακλειο : Δεν καταλαβαινεις οτι εισαι σε νησι , μεγαλουπουλη κα τσιμεντο .

Αγιος Νικολας  : Πολυ ωραιο μερος αλλα ειναι να πας μια μερα και μετα πισω .

Γενικα Νοτια Κρητη , αξιζει πολυ :) 

Ευχαριστω για την απαντηση. Μαλλον μας κοβω να πηγαινουμε Χανια για διαμονη, αλλα κανα βραδυ θα παμε Μαλια σιγουρα (παρ'ολο που ειναι 500χλμετρα πανε ελα)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JimasGR είπε

Ευχαριστω για την απαντηση. Μαλλον μας κοβω να πηγαινουμε Χανια για διαμονη, αλλα κανα βραδυ θα παμε Μαλια σιγουρα (παρ'ολο που ειναι 500χλμετρα πανε ελα)

Μην πας Μαλια , δεν ειναι αυτο που ηταν. Απο φετος θα αλλαξει νοοτροπια και θα αρχισει να γινεται πιο "οικογενειακο" το θεμα. Ειπαν να σταματησουν τα ξεφτιλικια :P

Δημοσ.

θα συμφωνησω με ολους τους προλαλλησαντες/.

Εχω ζησει μονιμα Χανια και ρεθυμνο ενω ηρακλειο για ΛΙγο.

Ηρακλειο ξεχασε το. Μια αχαρη Τσιμεντουπολη ειναι χωρις κατι το ιδιαιτερο (σε σχεση με τις Αλλες πολει παντα).

Ρεθυμνο εξαιρετικα μικρο (ρεθυμνακι το λενε οι ντοπιοι. Σεμια ημερα τα εχεις δει ολα (και με το παραπανω)./ Συμπαθητικη παλια πολη αλλα μικρη. Οι παραλιες κοντα στην πολη αδιαφορες ως κακες (για κρητη παντα).

Χανια ολα τα λεφτα. Εχε την πολη σαν βαση και τραβα τοσο δυτικα (Φαλασερνα, ελαφονισ, μπαλο) οσο και νοτια .

Μαλια ξεχασε τα (αν εννοεις το φεστιβαλ)> Εχει γινει λιγο ξεφτιλα η φαση.

Δημοσ.
Στις 27/1/2018 στις 6:58 ΜΜ, kaliakman είπε

Δεν ξέρω τι παίζει από POS αλλά αν έχεις Revolut συμφέρει πάρα πολύ γιατί σου κάνει πολύ καλή μετατροπη. Μπορείς να έχεις και λίγα μετρητά αλλά πχ εγώ όσες φορές πήγα Αγγλία την χρησιμοποίησα πάντου.

Την έχω φτιάξει αλλά είναι άδεια.  Δεν ξέρω πως να την γεμίσω.  Ούτε ξέρω αν την δέχονται εδώ Πολωνία. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Την έχω φτιάξει αλλά είναι άδεια.  Δεν ξέρω πως να την γεμίσω.  Ούτε ξέρω αν την δέχονται εδώ Πολωνία. 

Είναι Mastercard. Όπου δέχονται mastercard την δέχονται. Το γέμισμα είναι 1 λεπτό υπόθεση αν έχεις e-banking. Το πρότεινα ως ενναλακτική δεν χρειάζεται να γινόμαστε επιθετικοί νομίζω :)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kaliakman είπε

Είναι Mastercard. Όπου δέχονται mastercard την δέχονται. Το γέμισμα είναι 1 λεπτό υπόθεση αν έχεις e-banking. Το πρότεινα ως ενναλακτική δεν χρειάζεται να γινόμαστε επιθετικοί νομίζω :)

Μα δεν έγινα επιθετικός δεν μου κανες τίποτα. Απλά δεν ξέρω πως να το κάνω... Internet banking δεν το έχω μαζι ξέχασα τον κωδικό και κλείδωσε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε

Μα δεν έγινα επιθετικός δεν μου κανες τίποτα. Απλά δεν ξέρω πως να το κάνω... Internet banking δεν το έχω μαζι ξέχασα τον κωδικό και κλείδωσε.

Ά είσαι ήδη εκεί; Άκυρο τότε! Καλά να περάσεις!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολο τον κοσμο. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα μεχρι τα τελη του χρονου να κανω ενα ταξιδι με την γυναικα μου και πιο συσγκεκριμενα να παμε Ταυλανδη. Το προβλημα ομως ειναι επειδη μενω βορεια Ελλαδα δεν ξερω σε πιο ταξιδιωτικο γραφειο να απευθυνθω και με μια ματια που εριξα στο ιντερνετ βρηκα γραφεια μονο αθηνα. Αν ξερει καποιος κατι και εχει κανει παρομοιο ταξιδι θα το εκτιμουσα να με κατατοπισει λιγο. Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, ThodorisFel είπε

Καλησπερα σε ολο τον κοσμο. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα μεχρι τα τελη του χρονου να κανω ενα ταξιδι με την γυναικα μου και πιο συσγκεκριμενα να παμε Ταυλανδη. Το προβλημα ομως ειναι επειδη μενω βορεια Ελλαδα δεν ξερω σε πιο ταξιδιωτικο γραφειο να απευθυνθω και με μια ματια που εριξα στο ιντερνετ βρηκα γραφεια μονο αθηνα. Αν ξερει καποιος κατι και εχει κανει παρομοιο ταξιδι θα το εκτιμουσα να με κατατοπισει λιγο. Ευχαριστω πολυ.

Καλησπερα .
Δεν θες γραφειο πιστεψε με .
Κανε μια επισκεψη στο site μου http://www.thai.gr/forum/index.php  και ψαξε - ρωτα στο forum  και θα δεις ποσο ευκολακι ειναι .
Ολα υπαρχουν ετοιμα .
Για οτι θες απλα ρωτα στο φορουμ

Επεξ/σία από villasg
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...