Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέσα στην πόλη εννοείς? Δύσκολο να χιονίσει εκτός άμα γίνει ότι και τον Ιανουάριο που είχε ασπρίσει όλη η Ελλάδα...

Γενικά στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων ή όπου θα μπορούσαμε να πάμε με το αυτοκίνητο σε λογική απόσταση (~2ώρο).

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων ή όπου θα μπορούσαμε να πάμε με το αυτοκίνητο σε λογική απόσταση (~2ώρο).

Να πάτε να δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης. Διαβάζω ότι είναι πολύ όμορφο :P

• Like 2
Δημοσ.

Να πάτε στο σπήλαιο του Περάματος και στο μουσείο του Βρέλλη που έχει κέρινα ομοιώματα. Και τα 2 είναι πολύ κοντα με το αυτοκίνητο (΄4-5 χιλιόμετρα για Πέραμα και καμιά 12αριά για το Βρέλλη).

Ανάλογα τον καιρό μπορείτε να πάτε και στο νησάκι...

Από κει και πέρα Μέτσοβο (ούτε ώρα), Κόνιτσα (καμιά ώρα), Ζαγοροχώρια (όπου και να το κόψεις, σε κάποιο από αυτά άντε να σου βάλω 1,5 ώρα) είναι προορισμοί που είναι κοντά, αλλά να ξέρεις πως πολλά θα εξαρτηθούν από τον καιρό.

Για φαγητό, όπου και να φας καλά είναι, νυχτερινή ζωή έχει....Τι άλλο; Δεν μου έρχεται. :unsure:

Δημοσ.

Λοιπον ειχαμε κανονισει με τη γυναικα για λουτρακι 31-2 αλλα δεν πολυθελω,Ντε πες παραμονη θα παω καζινο,την επομενη παλι καζινο θα παω; Μην τα πολυλογω θα ηθελα να μεινω καλυτερα αθηνα και να παω σε ενα καλο μαγαζι,να εχει μουσικη και να περασω με τη γυναικα μου ωραια την παραμονη μονο. Εχετε κατι να προτεινετε;

Δημοσ.

Εχει να προτείνει κανείς κάποιο hostel στη Βιέννη; (που να είναι οκ γενικά από άποψη καθαριότητας και άνεσης)

Δεν ξέρω αν θες αποκλειστικά hostek αλλά είχα μείνει στο dans in and out και ήταν μια χαρά! Καθαρό, οικονομικό και σε πολύ βολική τοποθεσία! Πιστεύω να θυμάμαι σωστά το όνομα.

Δίωρο είναι μεγάλη απόσταση, μέχρι Καστοριά φτάνεις άνετα! Για χιόνια εκεί που σου είπαν, Μέτσοβο, Ανήλιο, Βασιλίτσα, Ζαγόρια.

Να πάτε να δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης. Διαβάζω ότι είναι πολύ όμορφο :P

Μάλλον θα μπει άλλο δέντρο, ελπίζω δηλαδή! :D

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θες αποκλειστικά hostek αλλά είχα μείνει στο dans in and out και ήταν μια χαρά! Καθαρό, οικονομικό και σε πολύ βολική τοποθεσία! Πιστεύω να θυμάμαι σωστά το όνομα.

Dan In'n Out. Οχι ακριβώς στη κατηγορία που έψαχνα, αλλά ευχαριστώ για τη πρόταση. :)

• Like 1
Δημοσ.

Οπως ειπαν και οι προηγουμενοι φιλοι 2ωρακι πας ζαγοροχωρια μετσοβο κονιτσα ακομα και καστορια.Αν πας προς μετσοβο και δεν εχει χιονια σου προτεινω μια παρα πολη ωραια διαδρομη αντι για εγνατια να παρεις τον δρομο π παει γυρω απο την λιμνη σε ανεβαζει πανω στο βουνο και πας απο τριστενο γρεβενιτι κλπ. τσεκαρε με google maps ειναι πολυ ευκολο.Και βασικο μην φας στο μετσοβο,πηγαινε απεναντι στο ανηλιο.

Δημοσ.

Για δώστε λίγο τα φώτα σας: Για αγορές με χρεωστική της Πειραιώς στη Γερμανία θα κρατάνε προμήθεια; 

Δεν υπάρχει καμία προμήθεια στις αγορές με νόμισμα το ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Για δώστε λίγο τα φώτα σας: Για αγορές με χρεωστική της Πειραιώς στη Γερμανία θα κρατάνε προμήθεια; 

Οχι. Μονο για αναληψεις, 1.40 ανα αναληψη για μεχρι 250 ευρω νομιζω. Αγορες τσαμπα

Δημοσ.

Θα πάω διακοπές τον Μάρτιο στο Βελιγράδι πέντε ημέρες, μπορεί κάποιος να μου προτείνει μέρη εκτός Βελιγραδίου?

Δημοσ.

Εχει να προτείνει κανείς κάποιο hostel στη Βιέννη; (που να είναι οκ γενικά από άποψη καθαριότητας και άνεσης)

Εγώ είχα μείνει σε 6κλινο στο Wombats City Hostel -The Naschmarkt , για 2 βραδιές και ήμουν ευχαριστημένος.

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα. Σε μερικές μέρες πηγαίνω bansko. Έχετε πάει να ρωτήσω κάποια πράγματα που έχω απορία;

1) Υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου υπάρχουν;

2) Ανταλακτηρια κάποια ενδεδειγμένα;

3) κάτι συγκεκριμένο να προσέξω;

4) Υπάρχουν χρεώσεις επιπλέον στο κινητό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...