jeanthira7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Από Αθήνα είμαι δυστυχώς... Κάτι καλό κοντινό value for money για εξόρμηση υπάρχει σε ξενοδοχείο - ενοικιαζόμενο?
kostakiss Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 εχω κανονισμενο ταξιδι για πολωνια με ryan air στις 24/11-27/11. παρολα αυτα σημερα μου ηρθε μειλ να με ενημερωσει οτι ακυρωνεται η πτηση. και ρωταω τωρα εγω,ειμαστε 3 ατομα ,αν εχουμε κλεισει αμαξι,σπιτι κτλ εκει τη 'χασουρα' ποιος την καλυπτει?? για αλλαγη εισητηριου καθως το τσατ τους ειναι ΟΦΦ γνωριζετε αν θελει επιπλεον χρηματα για αλλο προορισμο τις ιδιες μερες,καθως για πολωνια εχει 6 μηνες μετα απο την προγραμματισμενη ημερομηνια. https://www.ryanair.com/gb/en/useful-info/help-centre/travel-updates/flight-cancellations7
Speculoos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Σε συνάδελφο του ήρθε παρόμοιο μέιλ (πάλι για Πολωνία ήταν το ταξίδι) πριν από μια ώρα. Σε ό,τι αφορά την αποζημίωση που ορίζεται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία (EU261) δε τη δικαιούσαι καθώς η εταιρεία ενημέρωσε για την ακύρωση 14 ή περισσότερες μέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία της πτήσης. Οι επιλογές που δίνει είναι είτε να σου δώσει τα λεφτά σου πίσω είτε να αλλάξεις το εισιτήριο για άλλη ημερομηνία. Το δεύτερο όμως που δοκίμασε και ο συνάδελφος έχει μια παγίδα. Αν έδωσες για το εισιτήριο που ακυρώθηκε 80 ευρώ και το νέο εισιτήριο κάνει 200, λογικό να είναι πιο ακριβό, τότε για να το πάρεις πρέπει να πληρώσεις 120. Το μόνο που σου "χαρίζει"¨η ryanair είναι τα τέλη διαχείρισης και αλλαγής εισιτηρίου. Το άλλο περίεργο είναι ότι μπορείς ακόμα να κλείσεις εισιτήρια σε πτήσεις που έχουν ήδη ακυρωθεί, το ηλεκτρονικό σύστημα κράτησης δεν τις έχει κλειδώσει... Για την όποια χασούρα που μπορεί να προκύψει από αυτοκίνητο, διαμονή, κτλ δυστυχώς δεν μπορείς να κυνηγήσεις την αεροπορική.
KinigosPsixon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δεις τον χάρτη του Railway map στο site τους ( https://www.interrail.eu/sites/interrail.eu/files/documents/interrail_railway_map_of_europe_2017.pdf ) καλύπτει πάρα πολλά μέρη αν όχι όλα. Οπότε μπορείς να διαλέξεις εσύ βλέποντας γενικά το google maps ποια μέρη θα σου άρεσαν να επισκεφτείς ( και να είναι και σχετικά κοντά ) και σχεδιάζεις αναλόγως την διαδρομή που θα ακολουθήσεις. Η εφαρμογή που έχουν στο site τους ( https://www.interrail.eu/en/plan-your-trip/interrail-timetable ) είναι πολύ καλή και βοηθητική όπως επίσης και η εφαρμογή Rail Planner App που είναι για το κινητό. Εγώ αυτό που έκανα το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν να πάω με αεροπλάνο από Αθήνα -> Βουδαπέστη και μετά με τραίνα να κάνω την διαδρομή Βουδαπέστη -> Βιέννη -> Πράγα -> Βερολίνο -> Κοπεγχάγη -> Στοκχόλμη και μετά να γυρίσω πάλι με αεροπλάνο από Στοκχόλμη -> Αθήνα. Είχα πάρει το Global pass για 5 μέρες σε διάστημα 15 ημερών και έμενα από 2 βραδιές σε κάθε πόλη με εξαίρεση την Στοκχόλμη όπου έμεινα 4 βραδιές. Σαν εμπειρία ήταν φανταστική ακόμα και σαν solo travel που έκανα εγώ Τώρα αν θες να μετικινηθείς μόνο με το πάσο δηλαδή και να φύγεις από Ελλάδα και να έρθεις στην Ελλάδα με τρένα και πλοία και λοιπά , μπορείς να το κάνεις αλλά είναι άλλη ιστορία https://interrailplanner.com/plan/30356/calendar θα πάμε ρώμη με αεροπλάνο και θα γυρίσουμε απο barcellona με αεροπλάνο ? πώς σ φαίνεται ? πρεπει να προσέξω κάτι ? 1
takatakaros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 https://interrailplanner.com/plan/30356/calendar θα πάμε ρώμη με αεροπλάνο και θα γυρίσουμε απο barcellona με αεροπλάνο ? πώς σ φαίνεται ? πρεπει να προσέξω κάτι ? Μου φαίνονται πάρα πολλές πόλεις για τόσες μέρες ή ας το πω αλλιώς μου φαίνεται πολύ λίγο 1 διανυκτέρευση σε κάθε πόλη. Εγώ έμενα 2 διανυκτερεύσεις και πάλι από κάποιες πόλεις ( όπως το Βερολίνο ) πήρα απλώς μια γεύση τους. Επίσης αυτό που έκανα εγώ είναι να φεύγω με πρωινά τραίνα δηλαδή το αργότερο 7:30-8:30 ώστε να είμαι στην επόμενη πόλη το μεσημέρι, έκανα check in στο hostel και μέχρι το βράδυ πήγαινα σε διάφορα μέρη ( 1η διανυκτέρευση ). Την επόμενη μέρα σηκωνόμουν από το πρωί και μέχρι το βράδυ έβλεπα κι άλλα αξιοθέατα κλπ με πεζοποριά + ΜΜΜ (2η διανυκτέρευση ). Σε μερικές πόλεις ήταν ΟΚ αυτές οι 2 διανυκτερεύσεις, με την απαραίτητη κούραση βέβαια ,ενώ σε άλλες οχι. Οπότε τώρα σε μια διανυκτέρευση δε ξέρω τι θα προλάβεις να δεις. Τώρα βέβαια εξαρτάται και από το τι θες να κάνεις εσυ. Πως το έχεις σκεφτεί; Μήπως θα ήταν προτιμότερο να επισκεφτείς λιγότερες πόλεις; Γενικά αυτό που θέλει λίγο προσοχή είναι να δεις αν σε κάποιο τραίνο χρειάζεται να κάνεις κράτηση θεσης , που σε αυτή την περίπτωση πληρώνεις από 2-3€ μέχρι 10€+ επιπλέον. Βέβαια πάντα μπορείς να βρεις και τραίνο χωρίς να χρειάζεται κράτηση , απλώς μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις μερικά τραίνα μέχρι να φτάσεις στο προορισμό σου. Επίσης πολύ καλός οδηγός που λέει αρκετά πράματα που αν τα γράψω εδώ θα βγει ένα κατεβατό είναι αυτός εδώ : https://www.travelstories.gr/community/threads/Προτυπο-για-interrail.34586/ Ό,τι άλλη απορία έχεις μπορείς να μου στείλεις και σε pm βέβαια για περισσότερες λεπτομέρειες!
KinigosPsixon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μου φαίνονται πάρα πολλές πόλεις για τόσες μέρες ή ας το πω αλλιώς μου φαίνεται πολύ λίγο 1 διανυκτέρευση σε κάθε πόλη. Εγώ έμενα 2 διανυκτερεύσεις και πάλι από κάποιες πόλεις ( όπως το Βερολίνο ) πήρα απλώς μια γεύση τους. Επίσης αυτό που έκανα εγώ είναι να φεύγω με πρωινά τραίνα δηλαδή το αργότερο 7:30-8:30 ώστε να είμαι στην επόμενη πόλη το μεσημέρι, έκανα check in στο hostel και μέχρι το βράδυ πήγαινα σε διάφορα μέρη ( 1η διανυκτέρευση ). Την επόμενη μέρα σηκωνόμουν από το πρωί και μέχρι το βράδυ έβλεπα κι άλλα αξιοθέατα κλπ με πεζοποριά + ΜΜΜ (2η διανυκτέρευση ). Σε μερικές πόλεις ήταν ΟΚ αυτές οι 2 διανυκτερεύσεις, με την απαραίτητη κούραση βέβαια ,ενώ σε άλλες οχι. Οπότε τώρα σε μια διανυκτέρευση δε ξέρω τι θα προλάβεις να δεις. Τώρα βέβαια εξαρτάται και από το τι θες να κάνεις εσυ. Πως το έχεις σκεφτεί; Μήπως θα ήταν προτιμότερο να επισκεφτείς λιγότερες πόλεις; Γενικά αυτό που θέλει λίγο προσοχή είναι να δεις αν σε κάποιο τραίνο χρειάζεται να κάνεις κράτηση θεσης , που σε αυτή την περίπτωση πληρώνεις από 2-3€ μέχρι 10€+ επιπλέον. Βέβαια πάντα μπορείς να βρεις και τραίνο χωρίς να χρειάζεται κράτηση , απλώς μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις μερικά τραίνα μέχρι να φτάσεις στο προορισμό σου. Επίσης πολύ καλός οδηγός που λέει αρκετά πράματα που αν τα γράψω εδώ θα βγει ένα κατεβατό είναι αυτός εδώ : https://www.travelstories.gr/community/threads/Προτυπο-για-interrail.34586/ Ό,τι άλλη απορία έχεις μπορείς να μου στείλεις και σε pm βέβαια για περισσότερες λεπτομέρειες! δεν θα μείνω απο μια μέρα απλα δεν ξέρω ακόμα πως να μοιράσω τις μέρες σκέφτομαι περίπου 20 με 25 μέρες . έχεις πάει σε κάποιες απο αυτές που έβαλα έχεις να προτείνεις κάποια άλλη πόλη που δεν έβαλα και είναι must see ??? πόσες μέρες θα πρότεινες εσύ στις πόλεις που έβαλα (για αρχή το σχεδίασα κάπως έτσι -> μένω 2-3 μέρες Ρώμη -> 2 Φλωρεντία -> 2 Λουκέρνη-> 2 Μόναχο->1-2 πράγα ->3 Βερολίνο->2-3 Άμστερνταμ->1-2 μπριτζ->3-4 Παρίσι ->3-4 Βαρκελώνη ελάχιστο 21 μέρες μέγιστο 27 ) επειδη και εγώ και η κοπέλα μου είμαστε εύκολοι στο θέμα του ύπνου σκέφτομαι όσες διαδρομές μπορώ να τις κάνω βράδυ και να κοιμόμαστε στο τρένο ετσι ώστε και λεφτα να γλιτώσουμε απο διαμονές και χρόνο παραπάνω να έχουμε στις πόλεις . ΑΠο μπάτζετ πόσα ξόδευες περίπου ? νομίζεις οτι με 3000(για δύο άτομα με διαμονές και εισιτήρια μέσα ) θα τα καταφέρουμε ? Ακόμα ψάχνω όταν έχω απορίες σχετικα με το τι που πως κλπ θα σε ενοχλήσω με πμ .
kostakiss Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Σε συνάδελφο του ήρθε παρόμοιο μέιλ (πάλι για Πολωνία ήταν το ταξίδι) πριν από μια ώρα. Σε ό,τι αφορά την αποζημίωση που ορίζεται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία (EU261) δε τη δικαιούσαι καθώς η εταιρεία ενημέρωσε για την ακύρωση 14 ή περισσότερες μέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία της πτήσης. Οι επιλογές που δίνει είναι είτε να σου δώσει τα λεφτά σου πίσω είτε να αλλάξεις το εισιτήριο για άλλη ημερομηνία. Το δεύτερο όμως που δοκίμασε και ο συνάδελφος έχει μια παγίδα. Αν έδωσες για το εισιτήριο που ακυρώθηκε 80 ευρώ και το νέο εισιτήριο κάνει 200, λογικό να είναι πιο ακριβό, τότε για να το πάρεις πρέπει να πληρώσεις 120. Το μόνο που σου "χαρίζει"¨η ryanair είναι τα τέλη διαχείρισης και αλλαγής εισιτηρίου. Το άλλο περίεργο είναι ότι μπορείς ακόμα να κλείσεις εισιτήρια σε πτήσεις που έχουν ήδη ακυρωθεί, το ηλεκτρονικό σύστημα κράτησης δεν τις έχει κλειδώσει... Για την όποια χασούρα που μπορεί να προκύψει από αυτοκίνητο, διαμονή, κτλ δυστυχώς δεν μπορείς να κυνηγήσεις την αεροπορική. 1ον κατοπιν συνομιλιας που ειχα με φιλο ,με ενημερωσε οτι θα παρω voucher 80eur οπως και εγινε,πες τον φιλο σου να δει στο tab promotions η spam mail.. 2ον για πολωνια δεν εχει σε βαθος 6μηνου οποτε αναγκαστικά θα πάμε αλλού τις ίδιες μερες. 1
takatakaros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 δεν θα μείνω απο μια μέρα απλα δεν ξέρω ακόμα πως να μοιράσω τις μέρες σκέφτομαι περίπου 20 με 25 μέρες . έχεις πάει σε κάποιες απο αυτές που έβαλα έχεις να προτείνεις κάποια άλλη πόλη που δεν έβαλα και είναι must see ??? πόσες μέρες θα πρότεινες εσύ στις πόλεις που έβαλα (για αρχή το σχεδίασα κάπως έτσι -> μένω 2-3 μέρες Ρώμη -> 2 Φλωρεντία -> 2 Λουκέρνη-> 2 Μόναχο->1-2 πράγα ->3 Βερολίνο->2-3 Άμστερνταμ->1-2 μπριτζ->3-4 Παρίσι ->3-4 Βαρκελώνη ελάχιστο 21 μέρες μέγιστο 27 ) επειδη και εγώ και η κοπέλα μου είμαστε εύκολοι στο θέμα του ύπνου σκέφτομαι όσες διαδρομές μπορώ να τις κάνω βράδυ και να κοιμόμαστε στο τρένο ετσι ώστε και λεφτα να γλιτώσουμε απο διαμονές και χρόνο παραπάνω να έχουμε στις πόλεις . ΑΠο μπάτζετ πόσα ξόδευες περίπου ? νομίζεις οτι με 3000(για δύο άτομα με διαμονές και εισιτήρια μέσα ) θα τα καταφέρουμε ? Ακόμα ψάχνω όταν έχω απορίες σχετικα με το τι που πως κλπ θα σε ενοχλήσω με πμ . Από αυτές τις πόλεις που ανέφερες έχω πάει Πράγα για 2 διανυκτερεύσεις που μου φάνηκαν ΟΚ, δηλαδή μπόρεσα και είδα όλα τα βασικά αξιοθέατα της ( αν και με λίγο τρέξιμο ) καθώς και στο Βερολίνο πάλι για 2 διανυκτερεύσεις όπου εκεί απλώς είδα μόνο ένα μέρος του, μια και είναι τεράστιο. Τώρα γενικά, χωρίς να ξέρω απόλυτα , καλός μου φαίνεται ο προγραμματισμός που έχεις κάνει με τις μέρες, αν και πρέπει να το ψάξεις και πιο καλά Επίσης στα βραδινά τρένα που αναφέρεις, όντως είναι καλή ιδέα, απλώς έχε υπ' όψιν ότι συνήθως χρειάζεται να κάνεις κράτηση θέσης αναγκαστικά. Όσον αφορά εμένα χάλασα συνολικά( διαμονή,μεταφορικά και όλα) 1000€ για 14 μέρες, σε 6 πόλεις 6 διαφορετικών χωρών , μέσα σε αυτές και η Κοπεγχάγη (Δανία) και Στοκχόλμη ( Σουηδία ) που ήταν από τις ακριβότερες. ( Αν και στην Στοκχόλμη έμενα στον αδερφό μου ). Εγώ όμως έμενα σε hostels ( όχι στα πάμφθηνα, αλλά στα πιο "μέτρια" , ώστε να είναι και ποιοτικά, που όντως ήταν), η μετακίνηση μου ήταν με τα πόδια και στις περισσότερες από τις πόλεις χρησιμοποιούσα και τα ΜΜΜ, έτρωγα κυρίως "πρόχειρα" φαγητά και γενικά δεν έκανα περιττά έξοδα. Οπότε δεν ξέρω αν θα σας φτάσουν τα 1500€ το άτομο.
jeanthira7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Κάτι καλό κοντινό στην Αθήνα (100-150 χλμ) value for money για εξόρμηση υπάρχει σε ξενοδοχείο - ενοικιαζόμενο?
*nenya* Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Κάτι καλό κοντινό στην Αθήνα (100-150 χλμ) value for money για εξόρμηση υπάρχει σε ξενοδοχείο - ενοικιαζόμενο? Αν σ'αρέσουν τα βουνά και το πράσινο, στα 107χλμ είναι η Στενή Δίρφυος, στην Εύβοια. 1
AGGANIS13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Φιλικο ζευγαρι θα μεινει 4-5 ημερες Καλαματα. Τι να παει να δει εκει κοντα? Μαγαζια για φαγητο? Κατα προτιμηση ιταλικο ή εστιατορια "γκουρμε"? Καλο μαγαζι για κρεπες - βαφλες? Γενικα τι αξιζει για Καλαματα?
FilipposMD Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 δεν θα μείνω απο μια μέρα απλα δεν ξέρω ακόμα πως να μοιράσω τις μέρες σκέφτομαι περίπου 20 με 25 μέρες . έχεις πάει σε κάποιες απο αυτές που έβαλα έχεις να προτείνεις κάποια άλλη πόλη που δεν έβαλα και είναι must see ??? πόσες μέρες θα πρότεινες εσύ στις πόλεις που έβαλα (για αρχή το σχεδίασα κάπως έτσι -> μένω 2-3 μέρες Ρώμη -> 2 Φλωρεντία -> 2 Λουκέρνη-> 2 Μόναχο->1-2 πράγα ->3 Βερολίνο->2-3 Άμστερνταμ->1-2 μπριτζ->3-4 Παρίσι ->3-4 Βαρκελώνη ελάχιστο 21 μέρες μέγιστο 27 ) επειδη και εγώ και η κοπέλα μου είμαστε εύκολοι στο θέμα του ύπνου σκέφτομαι όσες διαδρομές μπορώ να τις κάνω βράδυ και να κοιμόμαστε στο τρένο ετσι ώστε και λεφτα να γλιτώσουμε απο διαμονές και χρόνο παραπάνω να έχουμε στις πόλεις . ΑΠο μπάτζετ πόσα ξόδευες περίπου ? νομίζεις οτι με 3000(για δύο άτομα με διαμονές και εισιτήρια μέσα ) θα τα καταφέρουμε ? Ακόμα ψάχνω όταν έχω απορίες σχετικα με το τι που πως κλπ θα σε ενοχλήσω με πμ . Καταλαβαίνω ότι θες να δεις όσο περισσότερα μέρη γίνεται, αλλά θα σου προτείνω μια εναλλακτική οπτική για το ταξίδι σου. Πρώτον, 20-25 μέρες είναι πολλές. Δε λέω να τις κάνεις λιγότερες, αλλά το να ταξιδεύεις, να μπαινοβγαίνεις σε τρένα και να κοιμάσαι συνέχεια αλλού κουράζει. Οπότε σκέψου ότι κάποιες μέρες θα θέλεις να τις πας λίγο πιο χαλαρά και όχι να τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Σκέψου να θέλεις να χαλαρώσεις όταν είσαι στην Πράγα, αλλά να έχεις μόνο 1,5 μέρα για να την δεις. Κινδυνεύεις να χάσεις την χαρά του ταξιδιού που, κατά τη γνώμη μου, περιλαμβάνει και λίγο αυτοσχεδιασμό. Πόσο μάλλον αν ταξιδεύεις και με παρέα, οπότε αρκεί να το πάθει ο ένας από τους δύο για να υπάρχει πρόβλημα. Δεύτερον, η Ευρώπη λογικά εκεί θα είναι και σε 5 χρόνια, δεν χρειάζεται να δεις όλες τις πόλεις με τη μία. Αν σου αρέσουν τα ταξίδια, πιθανώς θα ξαναβρείς ευκαιρία να πας στη Ρώμη ή στη Βαρκελώνη ξέρω γω για δουλειά ή με άλλη παρέα ή για 4ήμερο με την ίδια παρέα. Interrail όμως μπορεί και να μην ξανακάνεις. Οπότε έχεις την ευκαιρία να δεις και μερικά πράγματα που αλλιώς δεν θα τα έβλεπες. Για παράδειγμα, μικρότερες πόλεις ή την εξοχή κάποιας χώρας. Ταξιδάκι στο Βερολίνο θα κάνεις και στα 40 σου και θα έχεις και πιο πολλά λεφτά να το απολαύσεις. Με λίγα λόγια, προτείνω να επικεντρωθείς σε μικρότερο κομμάτι της Ευρώπης και να το ζήσεις λίγο περισσότερο εις βάθος. Θες να ξεκινήσεις από Ρώμη; Πήγαινες Ρώμη, Φλωρεντία, Βενετία, Βερόνα, λίμνη Κόμο, Ελβετία, Αλσατία, Νότια Γαλλία πχ. Ή κάνε Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία. Κάτι που δε θα σε εξαντλήσει σωματικά και πνευματικά και θα σου δώσει εμπειρίες που δε θα σου έδινε ένα τριήμερο ταξίδι στο Παρίσι πχ. Να πω ότι προσωπικά έχω κάνει άπειρα ταξίδια-εξπρές σε πόλεις, λόγω δουλειάς κυρίως. Καλό είναι και χαίρομαι που το έκανα. Αλλά το να περπατήσεις 2 μέρες όλο το Παρίσι και μετά να πας Βαρκελώνη για άλλες 3 γεμίζει μεν το φωτογραφικό σου άλμπουμ, αλλά δεν είναι από τα ταξίδια που θα σου αλλάξουν τη ζωή. Και αυτά είναι που πραγματικά αξίζουν. 4
AGGANIS13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Φιλικο ζευγαρι θα μεινει 4-5 ημερες Καλαματα. Τι να παει να δει εκει κοντα? Μαγαζια για φαγητο? Κατα προτιμηση ιταλικο ή εστιατορια "γκουρμε"? Καλο μαγαζι για κρεπες - βαφλες? Γενικα τι αξιζει για Καλαματα?
andreasl Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Αλλά το να περπατήσεις 2 μέρες όλο το Παρίσι και μετά να πας Βαρκελώνη για άλλες 3 γεμίζει μεν το φωτογραφικό σου άλμπουμ, αλλά δεν είναι από τα ταξίδια που θα σου αλλάξουν τη ζωή. Και αυτά είναι που πραγματικά αξίζουν. Και τα ταξίδια που σου αλλάζουν τη ζωή γεμίζουν το φωτογραφικό σου άλμπουμ, όμως δεν λειτουργούν το ίδιο για όλους γιατί κάποιοι αισθάνονται ανασφάλεια όταν βγουν λίγο παραέξω. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Και τα ταξίδια που σου αλλάζουν τη ζωή γεμίζουν το φωτογραφικό σου άλμπουμ, όμως δεν λειτουργούν το ίδιο για όλους γιατί κάποιοι αισθάνονται ανασφάλεια όταν βγουν λίγο παραέξω. Για αυτο και σου αλλαζουν τη ζωη Εγω θα προτεινα για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα ειτε Ινδονησια ειτε Ταυλανδη. Ειδικα αν βρεις και καλα εισιτηρια θα σαι κομπλε. Η ζωη εκει ειναι φτηνη και θα δεις πραγματα που Ευρωπη δεν μπορεις! Αλλο που θα σου προτεινα αν θες Ευρωπη ειναι να κανεις Γαλλια-Ισπανια-Μαροκο(Δεν ειανι Ευρωπη το ξερω αλλα αξιζει και ειναι διπλα και φτηνη χωρα)-Πορτογαλια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις