adi32 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Αν εξαιρέσεις τις παραλίες που είναι φανταστικές δε μου άρεσε τίποτα άλλο κι εμένα. Το κακό όμως με τις παραλίες είναι ότι είναι στην άλλη πλευρά του νησιού και πρεπει να κάνεις κάθε μέρα πολλά χιλιόμετρα για να πας και με μεγάλη κίνηση. Οπότε ούτε κι εγώ θα ξαναπήγαινα πάρα μόνο για τους Εγκρεμνους οι οποίοι νομίζω καταστράφηκαν από το σεισμό. (η καλύτερη παραλία που έχω πάει ποτέ)
marten Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Σύβοτα ή Πάργα ειναι καλυτερα για 3-4 μερες? Οχι ξενυχτια κλπ, ουτε beach bars Ομπρελιτσα, ψυγειακι, κλπ Θα πας να μεινεις Περδικα.Ενα χωριο αναμεσα σε παργα συβοτα.Περισοτερο θα κινηθεις προς συβοτα μερια απ οτι προς παργα.Στην Παργα τα παντα ειναι πανακριβα ενω στην Περδικα οι τιμες πολυ προσιτες.Το πιο value for money μερος για να κανεις τις διακοπες σου εκει.Και εννοειται πως οι καλυτερες παραλιες ειναι ενα 5λεπτο αντε 10 λετπτο απο κει.Ψαξτο. Ειχαμε μεινει σ ενα πολυ καλο ξενοδοχειο με απιστευτη θεα το οποιο ηταν καινουργιο με πισινα και πολυ οικονομικο σε σχεση με αυτα που προσεφερε.http://www.theviewhotel.gr/
stratigos24 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Λέμε για Σκύρο φέτος. Κάποια πρόταση για το νησί;; Από όσο είδα, αξίζει να μείνεις κοντά στη χώρα, στη περιοχή ''μαγαζία'' ''μώλος'' κλπ. Κάτι άλλο που να έχουμε στο νου μας; Αύγουστο θα πάμε καμια 10αρια μέρες, ζευγάρι. Οι τιμές δωματίων είναι οικονομικές; Κανα 50άρι - 60άρι το βράδυ το δίνουμε για ''σωστή'' διαμονή.
greekboy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα μια ερωτησούλα, έχω κάνει κράτηση σε ένα ξενοδοχείο στην Πράγα και έχουμε συμφωνήσει να τους στείλω προκαταβολή. Αν κάνω τραπεζικό έμβασμα βλέπω ότι η χρέωση είναι 7€ ( στην Εθνική, στην Πειραιώς δεν λέει). Προφανώς επιλέγοντας με δικά μου έξοδα όπως είναι το σωστό(?). Και έχω εγώ την απορία. Αν τους δώσω την κάρτα μου με το CVC μέσω της booking να χρεώσουν από εκεί το ποσό της προκαταβολής, μήπως με συμφέρει?
*nenya* Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μερικες πληροφοριες για Σκυρο: Μαγαζια και Μωλος ειναι ουσιαστικα η ιδανικη τοποθεσια ωστε να ειστε ακριβως πανω στην κεντρικη παραλια (μεγαλη αμμουδια και οργανωμενη σε ενα σημειο) αλλα και κοντα στην Χωρα (ανεβαινετε με τα ποδια απ'τα σκαλια αν δεν εχετε οχημα). Οσες φορες εχω παει καλοκαιρι εχω μεινει με 50-60€ την βραδια (χωρις πρωινο) αλλα μηνα Ιουλιο. Φανταζομαι τον Αυγουστο ισως ανεβαινουν λιγο παραπανω οι τιμες. Τελευταια φορα που πηγα εμεινα στα Μαγαζια, στο Antigoni Studios και ηταν υπεροχο. Για φαγητο, μπορειτε να πηγαινετε στην Χωρα σε διαφορα ταβερνακια που υπαρχουν πανω στην Μεγαλη Στρατα. Οι τιμες ειναι λογικες. Υπαρχουν και μπαρακια (πχ γυρω απ'την κεντρικη πλατεια) οπου μπορειτε να απολαυσετε το ποτό σας στις ταρατσες. Για φαγητο επίσης ειναι ωραια και σε ταβερνες σε αλλα χωρια της Σκυρου (πχ κοντα στην παραλια Πευκος κλπ). Για ποτο επισης τουλαχιστον μια φορα να πατε στον 'Καβο' στην Λιναρια (το λιμανι του νησιου), αξιζει. Παραλιες πολλες και για ολα τα γουστα. Δικες μου αγαπημενες: Μαγαζια, Πευκος, Κυρα Παναγια, Καλαμιτσα και τελος Καρεφλου (για αγριο τοπιο, κυματαρες συνηθως και ψαρεμα). Τελος, αξιζει να πατε επισκεψη: στο Καστρο, στο Αρχαιολογικο Μουσειο, στο Μουσειο Φαλταιτς, στο μνημειο του Μπρουκ, στον ταφο του Μπρουκ, στον αρχαιολογικο χωρο ανασκαφων κοντα στο αεροδρομιο (Παλαμαρι). Αν εχετε χρονο και διαθεση, δειτε και καμια φαρμα με πονυ! 1
stratigos24 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ nenya. Θα κοιτάξω όσα μου είπες. 1
takatakaros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Για Πράγα 2 μέρες έχει κανείς να πει ποια είναι τα αξιοθέατα που πρέπει να δω οπωσδήποτε ή κάνα άλλο tip?
djuan1988 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα μια ερωτησούλα, έχω κάνει κράτηση σε ένα ξενοδοχείο στην Πράγα και έχουμε συμφωνήσει να τους στείλω προκαταβολή. Αν κάνω τραπεζικό έμβασμα βλέπω ότι η χρέωση είναι 7€ ( στην Εθνική, στην Πειραιώς δεν λέει). Προφανώς επιλέγοντας με δικά μου έξοδα όπως είναι το σωστό(?). Και έχω εγώ την απορία. Αν τους δώσω την κάρτα μου με το CVC μέσω της booking να χρεώσουν από εκεί το ποσό της προκαταβολής, μήπως με συμφέρει? Από που έκανες την κράτηση; Αν την έκανες μέσω Booking γιατί να στείλεις έμβασμα;
greekboy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Από που έκανες την κράτηση; Αν την έκανες μέσω Booking γιατί να στείλεις έμβασμα; Όχι ότι έχει μεγάλη σημασια, αλλά λόγω έλλειψης πιστωτικής και επειδή δεν δέχονται χρεωστική κάρτα. Συμφωνήσαμε γραπτώς μέσα από την πλατφόρμα της booking για καταβολή ασφαλείας-προκαταβολής που μπορεί να επιστραφεί αν αποφασίσω να ακυρώσω. Και τώρα ψάχνω πως με συμφέρει να στείλω τα χρήματα
Georgegr3 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Χαιρεται! Σημερα ανακαλυψα αυτό το υποφόρουμ!! Αποφασισαμε για Κερκυρα 4 βραδια μαλλον(3 ατομα) με αυτοκινητο για να βγει οικονομικα. Χασαμε δυστυχως τα φτηνα αεροπορικα για Σκυρο, οποτε ημασταν μεταξυ Κερκυρας και Σκοπελου. Εχετε καμια αποψη/προταση;
cyberrobot Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Χαιρεται! Σημερα ανακαλυψα αυτό το υποφόρουμ!! Αποφασισαμε για Κερκυρα 4 βραδια μαλλον(3 ατομα) με αυτοκινητο για να βγει οικονομικα. Χασαμε δυστυχως τα φτηνα αεροπορικα για Σκυρο, οποτε ημασταν μεταξυ Κερκυρας και Σκοπελου. Εχετε καμια αποψη/προταση; Είμαστε και εμείς μεταξύ των δύο προορισμών, μήπως ξέρει κανείς τι παίζει με τα ακτοπλοικά για Σκόπελο; Πόσο κοστίζουν, κάθε πότε έχει τιμές;
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δεν ξερω να σας πω τι και πω αλλα αν επιλέξετε Κερκυρα και θελετε πληρφοριες στειλτε μου
kalogeros Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Ελεος δηλαδη, επειδη δεν σου αρεσε εσενα το λες και κωλονησι? Απο τις καλυτερες διακοπες ειχα κανει εκει. Αν μπορειτε κλειστε 5 βραδιες για να το απολαυσετε περισσοτερο. Θα σου αντιστρέψω την ερώτηση. Ελέος δηλαδή, επειδή εσύ πέρασες καλά, δεν μπορώ να έχω προσωπική γνώμη; Πίστεψέ με, υπάρχουν πολύ ομορφότερα μέρη στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές.
james9tito Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 δεν εχω εμπειρια φιλε μου. ας πει καποιος που εχει γυρισει τη βορεια ευβοια, θα ηθελα να μαθω περισσοτερα. εχω ακουστα για δυσκολους δρομους που οδηγουν σε καταπληκτικες παραλιες για ελευθερο καμπινγκ. Βόρεια Εύβοια πηγαίνω από παιδι με τους γονείς μου και συνεχίζω ακομη και τώρα στα 40 μου. Στο Πευκί πολύ κοντά σε Ιστιαία, ψαροχώρι με πολλές οικογένειες το καλοκαίρι. Φτηνα δωματια και φαγητό ιδανικο για οικονομικες διακοπες και ηρεμια. Κοντα ειναι και τα Ελληνικα με μια πολυ ωραια ανοργανωτη παραλια . 1
kalogeros Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Αν εξαιρέσεις τις παραλίες που είναι φανταστικές δε μου άρεσε τίποτα άλλο κι εμένα. Το κακό όμως με τις παραλίες είναι ότι είναι στην άλλη πλευρά του νησιού και πρεπει να κάνεις κάθε μέρα πολλά χιλιόμετρα για να πας και με μεγάλη κίνηση. Οπότε ούτε κι εγώ θα ξαναπήγαινα πάρα μόνο για τους Εγκρεμνους οι οποίοι νομίζω καταστράφηκαν από το σεισμό. (η καλύτερη παραλία που έχω πάει ποτέ) Τρεις παραλίες είναι όλες κι όλες που αξίζουν: οι Εγκρεμνοί (με πολύ δύσκολη πρόσβαση, εκτός αν πας με το καραβάκι), το Πόρτο Κατσίκι και το Κάθισμα. Τραγικά λίγες για ένα τόσο μεγάλο νήσι. Επίσης, και οι τρείς είναι από τη δυτική πλευρά του νησιού, οι παραλίες στην ανατολική πλευρά δεν βλέπονται. Έβλεπα τον κόσμο να βουτάει και απορούσα. Πολλές και μεγάλες αποστάσεις, χάλια οδικό δίκτυο, πολύ οδήγηση πάνω στο βουνό και γενικά πολύ λίγα πράγματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι είσαι σε νησί. Αν συνυπολογίσεις και το ότι δεν έχει τίποτα το αξιόλογο να δεις (εκτός από τους καταρράκτες, οι οποίοι από τον πολύ κόσμο είχαν γίνει βούρκος όταν πήγα) μπορείς να καταλάβεις για πιο λόγο μισώ αυτό το μέρος. Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ υπερκτιμημένη η Λευκάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις