Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καβάλα. Ωραίες θάλασσες, όμορφη παραλιακή πόλη κι άμα θες πας κι απέναντι στην Θάσο.

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σκεφτομαι να πάω ανατολική Κρήτη για 10 μέρες. Πού προτείνετε να μείνω; Είναι καλύτερα να το σπάσω σε Άγιο Νικόλαο και Ιεράπετρα ή κάποια άλλη επιλογή; Επίσης, που προτείνετε να πάω για μπάνιο (εκτός από Βάι και Ίστρο που ξέρω ότι είναι γνωστά);

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Προτάσεις για παραλίες και καλά εστιατόρια στην Κεφαλονιά θα ήθελα παρακαλώ για οικογένεια με μικρά παιδάκια...

Δημοσ.

Σκεφτομαι να πάω ανατολική Κρήτη για 10 μέρες. Πού προτείνετε να μείνω; Είναι καλύτερα να το σπάσω σε Άγιο Νικόλαο και Ιεράπετρα ή κάποια άλλη επιλογή; Επίσης, που προτείνετε να πάω για μπάνιο (εκτός από Βάι και Ίστρο που ξέρω ότι είναι γνωστά);

Καλύτερα Άγιο Νικόλαο αλλά νομίζω 10 μέρες είναι πολλές. Εγώ θα πήγαινα και προς Χανιά-Ρέθυμνο.

Από παραλίες κοντά στην Ιεράπετρα δες τον Μύρτο, την Αγιά φωτια και πήγαινε οπωσδήποτε με πλοίο μια μέρα στη χρυσή.

Δημοσ.

Τι έχετε να προτείνετε για Δουβλίνο; 5 μερες θα κατσουμε και ψαχνουμε να οργανωσουμε λιγο που θα παμε και τι θα δουμε. Αμαξι προφανως δεν παιζει γιατι αυτοι οδηγουν αναποδα και δε λεει να τρακαρουμε :P 
Πρεπει να προσεξουμε κατι;

ΥΓ Μολις διαβασαν οτι ειναι εκτος Σενγκεν, αρκεί ταυτότητα ή θελει διαβατηριο;

Δημοσ.

Καλύτερα Άγιο Νικόλαο αλλά νομίζω 10 μέρες είναι πολλές. Εγώ θα πήγαινα και προς Χανιά-Ρέθυμνο.

Από παραλίες κοντά στην Ιεράπετρα δες τον Μύρτο, την Αγιά φωτια και πήγαινε οπωσδήποτε με πλοίο μια μέρα στη χρυσή.

Μεγάλες δεν είναι αποστάσεις για να πάω απο την μια μεριά στην άλλην; Ασε που σκεφτόμουν οτι αν σπασω 5 μέρες άγιο Νικόλαο και 5 μέρες Ιεράπετρα, θα είμαι κοντά σε πολλές παραλίες και δεν θα έχω συνέχεια μεγαλες μετακινήσεις. Εκτός και αν είναι βαρετα ή δεν αξίζουν οι παραλίες; Εσένα πως σου φάνηκαν;

Χρυσή θα πάω σίγουρα. Θενκς για την συμβουλη

Τι έχετε να προτείνετε για Δουβλίνο; 5 μερες θα κατσουμε και ψαχνουμε να οργανωσουμε λιγο που θα παμε και τι θα δουμε. Αμαξι προφανως δεν παιζει γιατι αυτοι οδηγουν αναποδα και δε λεει να τρακαρουμε :P

Να πάτε στην guiness

Να πάρετε το red bus

Να φάτε στο hairy lemon και να δοκιμάσετε Irish stew.

Να πατε στην παλιά βιβλιοθήκη του Trinity college (must!)

Σε καμια γκαλερί

Να πάρετε το τρένο και να πάτε στο Howth.

*είναι ακριβά στο Δουβλίνο. Έχουν ευρώ.

Δημοσ.

Μεγάλες δεν είναι αποστάσεις για να πάω απο την μια μεριά στην άλλην; Ασε που σκεφτόμουν οτι αν σπασω 5 μέρες άγιο Νικόλαο και 5 μέρες Ιεράπετρα, θα είμαι κοντά σε πολλές παραλίες και δεν θα έχω συνέχεια μεγαλες μετακινήσεις. Εκτός και αν είναι βαρετα ή δεν αξίζουν οι παραλίες; Εσένα πως σου φάνηκαν;

Χρυσή θα πάω σίγουρα. Θενκς για την συμβουλη

Απλώς είναι πολλές οι μέρες και δεν έχει και το ιδιαίτερο να κάνεις στην Ιεράπετρα. Εγώ θα το χώριζα 5 μέρες Άγιο Νικόλαο και 5 δυτικά, λογικά προς Χανιά.

Σημαντική προϋπόθεση αν κατέβεις να υπάρχει αμάξι.

• Like 1
Δημοσ.

Cliffs of Moher

Είναι λίγο ταξίδι από το Δουβλίνο αλλά αξίζει

https://www.google.gr/search?q=cliffs+of+moher&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiay8yO28_UAhXBOBQKHUzjB4MQ_AUIBigB&biw=1920&bih=960

Δημοσ.

Αφού δεν έχουν αυτοκίνητο πώς θα πάνε :D

Πού θα μείνετε και ποιο είναι το μπάτζετ σας; Είναι αρκετά ακριβά πάντως να το έχετε υπόψη.

Και οπωσδήποτε ομπρέλα/κουκούλα. Μην περιμένετε να δείτε θερμοκρασίες πάνω από 17-18.

Με ταυτότητα μπαίνεις με λίγη μανούρα αλλά οκ.

Δημοσ.

Είχα πάει πρόσφατα, δεν έχεις πρόβλημα και με ταυτότητα.

Θα μείνετε αποκλειστικά Δουβλίνο ή θα θέλατε να μείνετε και σε άλλη πόλη;

Δημοσ.

Αφού δεν έχουν αυτοκίνητο πώς θα πάνε :D

Πού θα μείνετε και ποιο είναι το μπάτζετ σας; Είναι αρκετά ακριβά πάντως να το έχετε υπόψη.

Και οπωσδήποτε ομπρέλα/κουκούλα. Μην περιμένετε να δείτε θερμοκρασίες πάνω από 17-18.

Με ταυτότητα μπαίνεις με λίγη μανούρα αλλά οκ.

Έχει εκδρομές

Δημοσ.

Είχα πάει πρόσφατα, δεν έχεις πρόβλημα και με ταυτότητα.

Θα μείνετε αποκλειστικά Δουβλίνο ή θα θέλατε να μείνετε και σε άλλη πόλη;

Βασικα θα κλεισουμε 5 μερες στο ξενοδοχειο οποτε εκει διανυκτερευση. Τωρα αν παμε πουθενα με κανενα τρενο ξερω γω για εκδρομη ωραια θα ταν.

Δημοσ.

Για 2 άτομα για 2 διανυκτερεύσεις για budget 300-400€ όλα μέσα ( ξενοδοχείο,αυτοκίνητο ( αν χρειαστεί ) , ακτοπλοϊκά ( αν χρειαστούν ) ,κλπ ) και να έχει και σχετικά ωραίες παραλίες για μπάνιο για Τέλη Ιουλίου-Αρχές Αυγούστου τι προτείνετε; Προς τα που να κοιτάξω; :D 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...