Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεις να επιλεξεις σπιτια απο το Airbnb που θα εισαι μονος σου... Πολυ καλυτερη επιλογη απο ξενοδοχεια!

το εψαξα αρκετα, και στα σημεία που θέλω περίπου να βρω δωμάτιο, οι τιμές ήταν περίπου 20% χαμηλότερες από το αντίστοιχο ξενοδοχείο, και με τα θέματα να δεις αν εχει ασανσερ, να κανεις check in αλλου και το δωμάτιο να είναι αλλού κλπ.

Τελικά κατέληξα σε ξενοδοχείο που σου πιάνει τον κώλο αρκετα, αλλά τουλάχιστον δεν είναι σε θορυβώδες σημείο (σύμφωνα με τις κριτικές τουλάχιστον)!

Για λοιπές λεπτομέρειες, θα ξανασκάσω μύτη τον Μάιο, για να βοηθήσετε !!

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τη Δευτέρα θα ειμαι Ρώμη για 2,5 ημερες. Θα ειμαι στη περιοχη τρεβι. Έχετε να προτείνετε κανενα μαγαζί για φαγητό ?

Δημοσ.

Μαργαρίτα (και λοιποι) σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικα με πηλιο/βολο/κλπ

Ομως λογω προβληματων υγειας δε μπόρεσα να παω.

Κραταω τις προτάσεις σας για αλλο σαββατοκύριακο :)

• Like 1
Δημοσ.

να κλεισω e ticket για βατικανο η κολοσαίο λετε? που θα εχει περσσότερη ουρά?θα παω 8 απριλίου

Δημοσ.

να κλεισω e ticket για βατικανο η κολοσαίο λετε? που θα εχει περσσότερη ουρά?θα παω 8 απριλίου

Ψαχτο ειναι Σαββατο του Λαζαρου και την επομενη Κυριακη των Βαιων, ισως εχει περισσοτερο κοσμο απο το συνηθισμενο.

• Moderators
Δημοσ.

Βατικανο χαλαρα. Το Κολοσσαιο ειναι καλο οκ, αλλα δεν χανεις και τιποτα αν δεν πας, ειδικα αν η εναλλακτικη ειναι το Βατικανο.

• Like 1
Δημοσ.

αλλά αν δεν θες το μουσειο μέσα δεν χρειάζεται εισιτήριο ετσι;?

Να μη δεις το μουσείο του Βατικανού;

Το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις ένα ταξίδι στη Ρώμη είναι να μην πας στα μουσεία του Βατικανού, ακόμη και αν δε σου αρέσουν τα μουσεία.

• Like 1
Δημοσ.

EST EST EST 10 Λεπτα με τα ποδια απο το σταθμο τερμινι,εχει την καλυτερη πιτσα στην ρωμη 18;00 ανοιγει μιση ντοπιοι μισοι τουριστες γεμιζει επιτοπου.

Τη Δευτέρα θα ειμαι Ρώμη για 2,5 ημερες. Θα ειμαι στη περιοχη τρεβι. Έχετε να προτείνετε κανενα μαγαζί για φαγητό ?

• Like 1
Δημοσ.

καλημέρα και από εμένα .θα ήθελα εάν μπορούσε κάποιος να με καθοδηγήσει για αγορά scooter (μεταχειρισμενο) μέχρι 2200.θα πάρω μετάθεση σε νησί,και θα ήθελα κάτι αξιοποιστο 200 κυβικά ,οικονομικό(καύσιμο) ,φτηνά service,και να εχει δύναμη γιατί είμαι βαρύς σχετικά και θα υπαρχουν αρκετές ανηφόρες. ευχαριστώ εκ των προτέρων και εκτιμώ οτι θα με βοηθήσετε αφάνταστα με τις γνώμες σας.

Δημοσ.

καλημέρα και από εμένα .θα ήθελα εάν μπορούσε κάποιος να με καθοδηγήσει για αγορά scooter (μεταχειρισμενο) μέχρι 2200.θα πάρω μετάθεση σε νησί,και θα ήθελα κάτι αξιοποιστο 200 κυβικά ,οικονομικό(καύσιμο) ,φτηνά service,και να εχει δύναμη γιατί είμαι βαρύς σχετικά και θα υπαρχουν αρκετές ανηφόρες. ευχαριστώ εκ των προτέρων και εκτιμώ οτι θα με βοηθήσετε αφάνταστα με τις γνώμες σας.

Καλύτερα να ρωτήσεις στο auto moto :)

Δημοσ.

Βρυξέλλες έχει πάει κανείς; Πόσες μέρες να κάτσω αν πάω; 2 3 ή 4 μέρες; Γιατί είναι κοντά και η Ολλανδία, και θα μείνω παραπανω στην Ολλανδία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...