tsakonas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 http://www.trofeagrill.net/en Ακριβουτσικο σχετικα, γυρω στα 20-25 ευρω το ατομο αλλα τρως οτι θες οσο θες, μπουφε φαση... θα παρεις ολες τις ουγγαρεζικες γευσεις μαζι... Εχει 3 εστιατορια, δες στους χαρτες ποιο ειναι το κοντινοτερο.... εμας μας αρεσε πολυ το φαγητο.
doctorkostis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 http://www.trofeagrill.net/en Ακριβουτσικο σχετικα, γυρω στα 20-25 ευρω το ατομο αλλα τρως οτι θες οσο θες, μπουφε φαση... θα παρεις ολες τις ουγγαρεζικες γευσεις μαζι... Εχει 3 εστιατορια, δες στους χαρτες ποιο ειναι το κοντινοτερο.... εμας μας αρεσε πολυ το φαγητο. All you can eat, αλλά μάλλον μέτρια ποιότητα φαγητού. Με ~15 ευρώ τρως μια χαρά Βουδαπέστη, χορταίνεις. Kazimir bistro, fiktiv pub στα προτεινόμενα
tsakonas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Το μαλλον απο το ναι απεχει πολυ.... Μια χαρα φαγητο ειχε, τιποτα μετριο. μπιστρο, παμπ.. μαλλον μουφα .... ε;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Αν και το σωστό το γκούλας το βρίσκεις στην επαρχία της Ουγγαρίας και το βλέπεις να ψήνεται μπροστά σου επί τόπου μέσα σε τσουκάλι 5 μέρες μόνο Βουδαπέστη μου φαίνονται πολλές...δεν κάνετε και καμιά εκδρομή σε άλλες πόλεις και χωριά; Είναι πανέμορφη η εξοχή! 5 μέρες πολλές; Ανάλογα τι θες να κάνεις. Κοινοβούλιο, Εθνικό Μουσείο, Buda castle (Πινακοθήκη), Ζωολογικός κήπος, Πλ. Ηρώων, Βασιλική Αγ. Στεφάνου, μέρη δηλαδή που πρέπει να πας θες 3 ατόφιες μέρες αν σκεφτείς πως όλα κλέινουν 4 ή 6 το απόγευμα. Δεν θα πας καμιά βόλτα, δεν θα πας σε κανά λουτρό να χαλαρώσεις, δεν θα πας μια γύρα στο νησί της Μαργαρίτας, δεν θα πας καμιά βόλτα με κανά ποταμόπλοιο (αν δεν έχει πάγο.....);
*nenya* Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Είναι στα γούστα του καθενός, εγώ π.χ. 5 μέρες στην ίδια πόλη βαριέμαι ως τουρίστας, θα δω 2-3 βασικά μνημεία/μουσεία και μετά θα πάω παρακάτω [ή θα λιώσω στον ύπνο στο ξενοδοχείο]. Τώρα αν μιλάμε για κάποιον που θέλει να τα δει όλα αυτά που ανέφερες και μάλιστα να περάσει ώρες στο καθένα τότε ναι, θέλει 5 μερούλες ίσως.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είναι θέμα να σπαταλήσεις ώρες επειδή το θες, είναι γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Κοινοβούλιο, Buda castle (με την πινακοθήκη), Λόφο των Ψαράδων, Εθνικό Μουσείο, γέφυρα των Αλυσίδων, Βασιλική Αγ. Στεφάνου είναι 2,5 με 3 μέρες μόνο και μόνο γιατί κλείνουν στις 4 το μεσημέρι (τέτοια εποχή), ενώ για το Κοινοβούλιο μπορεί να την πατήσεις αν δεν φροντίσεις από πριν να κλείσεις εισιτήριο, κάτι που μπορεί να σε βγάλει εκτός προγράμματος. Για Βουδαπέστη θα βάλω σίγουρα τον Ζωολογικό κήπο και την ακαδημία του Λιστ (δωρεάν είσοδος/ξενάγηση με την budapest card) που έχει απίστευτο ενδιαφέρον μιας και πολλές τοιχογραφίες/αγάλματα είναι εμπνευσμένα από την Ελληνική μυθολογία. Εμένα πάντως οι 4 διανυκτερεύσεις μου φάνηκαν λίγες!
Speculoos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέσα Ιούνη τι λέει η Σαντορίνη για καμια βδομάδα; Τιπς για ζευγάρι 25άρηδων;
Kostas93 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 ψάχνω για την επόμενη εβδομάδα, απο αθήνα προς οπουδήποτε με μια μέρα μόνο διανυκτέρευση για γρήγορη εξόρμηση με την κοπέλα μου. Κάπου σχετικά κοντά γιατί αυτοκίνητο δεν υπάρχει, οπότε λεωφορείο. (εξωτερικό δε παίζει ακόμη και αν συμφέρει με καμια raynair, μένουμε ελλάδα για τώρα )το ναυπλιο ήταν το πρώτο που μου ήρθε, αλλά θα ήθελα και καμια αλλη πρόταση
4saken Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέσα Ιούνη τι λέει η Σαντορίνη για καμια βδομάδα; Τιπς για ζευγάρι 25άρηδων; Τι να λεει?Οπως τον Αυγουστο με λιγοτερο κοσμο και πιο φθηνα.
souz Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Καλησπερα παιδια. Εκανα κρατηση για ρωμη σε κατι στούντιο! Εβαλα μια χρεωστικη χωρις λεφτα μέεσα θα μου την δεχτουν? Μεχρι στιγμης ειναι οκ Επισης λεει οτι ορεπει να προπληρωσω το πρωτο βραδυ, θα μου τραβηξουν τα λεφτα απο την καρτα και μετα θα δωσω εκει τα υπολοιπα? Ξερετε τι παιζει? Ευχαριστω πολυ
mobile_32 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Έκλεισες από κάποιο από τα μεγάλα ταξιδιωτικά site (expedia, booking κτλ)??
d_gkal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 ψάχνω για την επόμενη εβδομάδα, απο αθήνα προς οπουδήποτε με μια μέρα μόνο διανυκτέρευση για γρήγορη εξόρμηση με την κοπέλα μου. Κάπου σχετικά κοντά γιατί αυτοκίνητο δεν υπάρχει, οπότε λεωφορείο. (εξωτερικό δε παίζει ακόμη και αν συμφέρει με καμια raynair, μένουμε ελλάδα για τώρα ) το ναυπλιο ήταν το πρώτο που μου ήρθε, αλλά θα ήθελα και καμια αλλη πρόταση Χαλκίδα ισως;
Kostas93 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Χαλκίδα ισως; χμ, thanks for the tip, δεν εχω παει ειναι η αληθεια και δεν εχω ιδεα πως ειναι, θα ριξω μια ματια
antreaslam Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Hints and tips for barcelona? (ΜΑΙΟ) ας ξεκινησουμε απο τα βασικα. Κεντρικά, που μένεις, απο αποψη ευκολιας, και ασφαλειας μαζι? καμία πρόταση, για δωμάτιο/ξενοδοχειο απο καποιον που εχει ηδη μεινει εκει? και απο εκει και περα, εχοντας ως γνώμονα ότι θα ειμαι μονο δυομιση ημερες εκει, για πειτε τι συστηνετε?
salazar1991 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Εγώ θα πάω Βαρκελώνη τον Απρίλη και έκλεισα airbnb κοντά στο Gothic Quarter!! Πιστεύω ότι το airbnb αξίζει γιατί γλιτώνεις αρκετά χρήματα. Για 4 βράδια 60 ευρώ και φυσικά μπορώ να χρησιμοποιήσω όλους τους χώρους του σπιτιού. Το άτομο στο οποίο κλείσαμε είχε πάρα πολύ καλές κριτικές και όσο να πεις δίνει και μια ιδέα για το τι να περιμένεις από το σπίτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις