djuan1988 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είναι τόσο θέμα τιμής, αλλά θέμα αναμονής για να μπεις μέσα. Αν πας σε περίοδο με μεγάλη κίνηση (σχεδόν όλη τη χρονιά δηλαδή!) θα περιμένεις αρκετά για να μπεις μέσα. Πάντως είναι μοναδική εμπειρία, αξίζει κάθε λεπτό που θα περάσεις εκεί μέσα. Για το φαγητό τώρα, το μόνο που μου έρχεται προσωπικά στο μυαλό είναι απογοήτευση. Δεν έχω περάσει διατροφικά χειρότερα σε άλλη πόλη της Ευρώπης.
yannis27gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Ναι, τα εισιτήρια στο γκισέ ειναι πιο φτηνά απο οτι αν τα αγοράσεις απο πριν μέσω Ίντερνετ. Αλλα η ουρά στο γκισέ ειναι τεραστια ενώ αν έχεις αγορασμένα απο πριν μπαίνεις απο διπλα, κατευθείαν. Κι ειναι πραγματικά μοναδική εμπειρια. Κι εγω είχα άσχημη εικόνα για τα εστιατόρια, πανάκριβα τα άτιμα, μέχρι που βρήκα ενα κινεζικό διπλα στο Κολοσσαίο και φχαριστηθηκα φαΐ.
george_gr1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Γνωριζει κανεις αν αξιζει η καρτα μελους του site figamediakopes; Δινει αξιολογες εκπτωσεις σε ξενοδοχεια κτλ;
Zerg13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Πετυχα εξευτελιστικα φτηνα αεροπορικα εισητηρια για ΙΝΔΙΑ. Για 2-3 μερες αξιζει να παω;
louben Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Πετυχα εξευτελιστικα φτηνα αεροπορικα εισητηρια για ΙΝΔΙΑ. Για 2-3 μερες αξιζει να παω; Φιλε η Ινδια ειναι για ειδικης κατηγοριας ταξιδιωτες για πολλους λογους. Εκτος αν εισαι της ακραιας περιπετειας απεφυγε το (ασθενειες, φυωχεια, εγκληματικοτητα, βρωμια κτλ). 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Πετυχα εξευτελιστικα φτηνα αεροπορικα εισητηρια για ΙΝΔΙΑ. Για 2-3 μερες αξιζει να παω; Οχι. 3-4 μερες θα σου παρει μονο να φτασεις. Ινδια ειναι χωρα που θες πανω απο μηνα για να πας
taslikos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα στην κοινότητα!! Ένα μεγάλο μου θέλω είναι να πάω στο Ντουμπάϊ.. ένα μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν έχω εκδόσει ποτέ μου διαβατήριο, καθώς και μου είναι δύσκολο να πάω μόνος μου χωρίς κάποιον που να έχει ξαναπάει. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πόσες μέρες είναι αρκετές για να ευχαριστηθεί κάποιος το Ντουμπάϊ, κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο από Αθήνα αξιόπιστο που να πηγαίνει, καθώς και έγγραφα και χρόνο που θα χρειαστεί για το διαβατήριο; Ευχαριστώ.
margaritagr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Πιστευω ενα τετραημερο αρκει. dubai mall, στο παλατι, στη παλια αγορα, στο burj khalifa, αν θες βολτα με τα 4χ4 στην ερημο και παιχνιδια με τα δελφινια στο atlantis palm 1
Zerg13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Σα να λέμε 100 ευρώ πήγαινε-έλα;Τα μισα. Αλλα ακουσα οτι ηταν λαθος της εταιρειας και οποιος προλαβε τον κυριο ειδε. Εγω προλαβα να τα δω για λιγο.Οποτε αν ξαναδω κατι δεν παιρνω;
andreasl Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Σε αυτή την τιμή, μόλις τα βρεις χτύπα τα αλύπητα!
Zerg13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Σε αυτα τα χρηματα εχει την Μαλτα αρκετα συχνα. Και χτες ξαναειδα αλλα οχι λες τις ημερομηνιες. Και για λιγα κομματια. 45 ευρω πηγαινε ελα, τον Μαΐο.
taslikos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Πιστευω ενα τετραημερο αρκει. dubai mall, στο παλατι, στη παλια αγορα, στο burj khalifa, αν θες βολτα με τα 4χ4 στην ερημο και παιχνιδια με τα δελφινια στο atlantis palm Γνωρίζεις κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο καλό για τέτοιο ταξίδι; πιστεύεις είναι εύκολο να πάει μόνος του κάποιος;
margaritagr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δε γνωρίζω καθόλου ταξιδιωτικά πρακτορεία, εγώ ειχα παει Εταιρικο ταξίδι. Παντως τη μερα που είχαμε φρι μια χαρά τα βρήκαμε και πήραμε και το μέτρο νΑ παμε μαλλ και ταξί το βράδυ για ποτό και πίσω. Οι ταξιτζήδες φοράνε ολοι στολές και πρέπει να κοιτάξεις να παρεις επίσημο για να σαι "safe". Πλέον μέσω internet βρίσκεις τα πάντα όποτε το θεωρώ εφικτό
FilipposMD Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Γνωρίζεις κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο καλό για τέτοιο ταξίδι; πιστεύεις είναι εύκολο να πάει μόνος του κάποιος; To Ντουμπάι είναι πανεύκολο να κυκλοφορήσεις και δεν χρειάζεσαι και κανέναν ξεναγό. Δεν πας και στην Επίδαυρο για να σου λένε την ιστορία. Επίσης εξαρτάται τι σε ενδιαφέρει να κάνεις. Αν θες να ζήσεις μεγάλη ζωή, να πας σε θεματικά πάρκα, να λιώσεις σε εμπορικά κέντρα και τέτοια, μπορείς να κάτσεις για καιρό. Αν απλώς θες να δεις την πόλη, 2-3 μέρες φτάνουν και περισσεύουν. Μόνο καλοκαίρι μην πας. Τραγική ζέστη. Επίσης μπορείς να το συνδυάσεις με Αμπού Ντάμπι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις